Joroisilla tavataan

Vai onko se Joroisella, Joroisissa, Joroisessa jne… ? SiellĂ€ kuitenkin, ja jokainen tunnistaa paikan 😉

Viimeinen viikko on ollut tyhjÀÀ tĂ€ynnĂ€, viime viikko oli vielĂ€ reipasta treeniĂ€, mutta sunnuntaina oli kyllĂ€ jo kevyt jalka, joten tuntui, ettĂ€ enemmĂ€nkin olisi hyvĂ€ treenata… vai olisiko? Maanantaina pidin kuitenkin lepopĂ€ivĂ€n kokonaan ja tiistaina kĂ€vin vain lyhyesti ajamassa 45min pyörĂ€llĂ€, juoksemassa pÀÀlle reilu 15min ja uimassa 750m ilman mĂ€rkĂ€pukua (noin lyhyen uinnin takia en jaksanut tehdĂ€ treenistĂ€ kaksinkertaista ajallisesti mĂ€rkĂ€puvun pukemisen takia). Kaikki rentoa menoa, pyörĂ€ssĂ€ mukana hetkittĂ€in reipasta +40kmh, juoksussa kiihtyvĂ€ 4km 4.25-> <4.00/km ja pÀÀlle vielĂ€ uintia 750m rennosti muutamilla kiihdytyksillĂ€ n. 11min. Olisin odottanut uinnista parempaakin, koska tuntuma oli erittĂ€in hyvĂ€, ja ilman pukuakin pitĂ€isi kyllĂ€ uida kovempaa… toki reitti oli tĂ€nÀÀn vĂ€hĂ€n poikkeava runsaiden kalastajien takia, ettĂ€ tarkkaa mittaa en tiedĂ€. On se muuten kumma, kun pienen lammen ympĂ€ri ui n. 700-800m rantojen lĂ€heisyydestĂ€ riippuen, ja siihen mahtuu toistakymmentĂ€ yksittĂ€istĂ€ kalastajaa kyykkimÀÀn puskiin, ja joutuu varomaan, ettei hĂ€iritse (liikaa) heitĂ€ ja saa uistimesta tms. pÀÀhĂ€n 🙂 Normaalisti tuolla ei siis ole kalastajia ollut treenieni aikaan, joten siksi ihmettelin. Keskiviikkona kĂ€vin sitten hakemassa postista iloisen paketin, jonka kanssa tappelin tunnin jos toisenkin, ja sain lopulta paketin kasaan uudella tavalla:

WP_20150710_21_30_59_Pro

TÀstÀ lÀhdettiin

WP_20150715_16_01_00_Pro

TÀmÀ paketti saapui muuttamaan asiaa

WP_20150715_16_14_56_Pro

TÀÀllÀ kiinnitettin takapakka nopeasti paikalleen

WP_20150715_17_16_10_Pro

VĂ€hĂ€n mallaillaan miltĂ€ ne nĂ€yttĂ€isivĂ€t Cervelossa…

WP_20150715_18_06_34_Pro

Muokataan…

WP_20150715_20_11_57_Pro

Ja uusi paketti on valmis! Cervelon tykki on saanut alustan kuntoon, joten enÀÀ tarvitaan se kunnon moottori siihen pÀÀlle!

PitihĂ€n se kĂ€ydĂ€ koeponnistamassa, mutta ~24km/40min jĂ€lkeen ei vielĂ€ voi paljoa sanoa. Aika samaa settiĂ€ se ajotuntuma on, tosin selvĂ€ ero on, ettĂ€ nyt en kyllĂ€ kuullut juuri ketjun ÀÀntĂ€, vaan korvissa hienosti humisi vauhti 🙂 EipĂ€ tuo setti ole hitaampi ainakaan kuin alkuperĂ€iset renkaat Cervelossa, jotka olivat siis shimanon rs010, jotka painoivat 1880g, verrattuna nĂ€ihin, 1740g (edessĂ€ on 625 (740g) ja takana 800+ (999g)) + profiili. Arvosteluja en sen suuremmin ehkĂ€ ala jatkossakaan kirjoittamaan nĂ€istĂ€ sen tarkemmin, koska netti on pullollaan tavaraa nĂ€istĂ€, erityis kiitos valmistajan, swiss side:n erittĂ€in avoimen toimintatavan.

TĂ€nÀÀn torstaina oli sitten lepopĂ€ivĂ€ kun työpĂ€ivĂ€ venyi lĂ€hes nukkumaanmenoaikaan asti, mutta huomenna työpĂ€ivĂ€n jĂ€lkeen nokka kohti Joroisia, ja paikalle kisa-infoon ennen sprinttikisan seuraamista! Josko sitĂ€ ehtisi kĂ€ydĂ€ uimassa jossain vĂ€lissĂ€ hieman 🙂

NÀhdÀÀn Joroisilla!

0

About the Author:

Add a Comment