Joroisilla tavataan

Vai onko se Joroisella, Joroisissa, Joroisessa jne… ? Siell√§ kuitenkin, ja jokainen tunnistaa paikan ūüėČ

Viimeinen viikko on ollut tyhj√§√§ t√§ynn√§, viime viikko oli viel√§ reipasta treeni√§, mutta sunnuntaina oli kyll√§ jo kevyt jalka, joten tuntui, ett√§ enemm√§nkin olisi hyv√§ treenata… vai olisiko? Maanantaina pidin kuitenkin lepop√§iv√§n kokonaan ja tiistaina k√§vin vain lyhyesti ajamassa 45min py√∂r√§ll√§, juoksemassa p√§√§lle reilu 15min ja uimassa 750m ilman m√§rk√§pukua (noin lyhyen uinnin takia en jaksanut tehd√§ treenist√§ kaksinkertaista ajallisesti m√§rk√§puvun pukemisen takia). Kaikki rentoa menoa, py√∂r√§ss√§ mukana hetkitt√§in reipasta +40kmh, juoksussa kiihtyv√§ 4km 4.25-> <4.00/km ja p√§√§lle viel√§ uintia 750m rennosti muutamilla kiihdytyksill√§ n. 11min. Olisin odottanut uinnista parempaakin, koska tuntuma oli eritt√§in hyv√§, ja ilman pukuakin pit√§isi kyll√§ uida kovempaa… toki reitti oli t√§n√§√§n v√§h√§n poikkeava runsaiden kalastajien takia, ett√§ tarkkaa mittaa en tied√§. On se muuten kumma, kun pienen lammen ymp√§ri ui n. 700-800m rantojen l√§heisyydest√§ riippuen, ja siihen mahtuu toistakymment√§ yksitt√§ist√§ kalastajaa kyykkim√§√§n puskiin, ja joutuu varomaan, ettei h√§iritse (liikaa) heit√§ ja saa uistimesta tms. p√§√§h√§n ūüôā Normaalisti tuolla ei siis ole kalastajia ollut treenieni aikaan, joten siksi ihmettelin. Keskiviikkona k√§vin sitten hakemassa postista iloisen paketin, jonka kanssa tappelin tunnin jos toisenkin, ja sain lopulta paketin kasaan uudella tavalla:

WP_20150710_21_30_59_Pro
Tästä lähdettiin
WP_20150715_16_01_00_Pro
Tämä paketti saapui muuttamaan asiaa
WP_20150715_16_14_56_Pro
Täällä kiinnitettin takapakka nopeasti paikalleen
WP_20150715_17_16_10_Pro
V√§h√§n mallaillaan milt√§ ne n√§ytt√§isiv√§t Cervelossa…
WP_20150715_18_06_34_Pro
Muokataan…
WP_20150715_20_11_57_Pro
Ja uusi paketti on valmis! Cervelon tykki on saanut alustan kuntoon, joten enää tarvitaan se kunnon moottori siihen päälle!

Pitih√§n se k√§yd√§ koeponnistamassa, mutta ~24km/40min j√§lkeen ei viel√§ voi paljoa sanoa. Aika samaa setti√§ se ajotuntuma on, tosin selv√§ ero on, ett√§ nyt en kyll√§ kuullut juuri ketjun √§√§nt√§, vaan korvissa hienosti humisi vauhti ūüôā Eip√§ tuo setti ole hitaampi ainakaan kuin alkuper√§iset renkaat Cervelossa, jotka olivat siis shimanon rs010, jotka painoivat 1880g, verrattuna n√§ihin, 1740g (edess√§ on 625 (740g) ja takana 800+ (999g)) + profiili. Arvosteluja en sen suuremmin ehk√§ ala jatkossakaan kirjoittamaan n√§ist√§ sen tarkemmin, koska netti on pullollaan tavaraa n√§ist√§, erityis kiitos valmistajan, swiss side:n eritt√§in avoimen toimintatavan.

T√§n√§√§n torstaina oli sitten lepop√§iv√§ kun ty√∂p√§iv√§ venyi l√§hes nukkumaanmenoaikaan asti, mutta huomenna ty√∂p√§iv√§n j√§lkeen nokka kohti Joroisia, ja paikalle kisa-infoon ennen sprinttikisan seuraamista! Josko sit√§ ehtisi k√§yd√§ uimassa jossain v√§liss√§ hieman ūüôā

Nähdään Joroisilla!

Similar Posts