Verkkokaupat

Triathlonverkkokaupat

Triathlontarvikkeita on jo kohtalaisesti saatavilla suomalaisista urheiluliikkeistä. Kuitenkin moninkertaisesti kattavamman ja useimmiten myös selkeästi halvemman valikoiman löydät ulkomaisista verkkokaupoista. Kuljetukset Suomeen onnistuvat nopeasti ja suurten kertaostosten yhteydessä ne ovat usein myös ilmaisia ja muutoinkin vain joitain euroja. Saksalaiset ja Iso-Britannialaiset verkkokaupat ovat parhaimpia. Saksalaisissa verkkokaupoissa tuotekuvaukset ovat yleensä saksaksi vaikkakin sivuston muu sisältö on englantia.

Ulkomaiset verkkokaupat:

Brittiläinen Wiggle on Euroopan suurin triathloniin erikoistunut verkkokauppa. Wiggle toimittaa tilaukset nopeasti ja alhaisilla postikuluilla Suomeen. Verkkokauppa on selkeä ja asiakaspalvelu on erittäin nopeaa ja ystävällistä. Etenkin syksyllä ja talvella Wigglessä on merkittäviä alennuksia edellisen sesongin tuotteista.

Chain Reaction Cycles on Wigglen tavoin brittiläinen urheilun verkkokauppa. CRC on lähtenyt liikkeelle pyöristä ja laajentunut kaikkiin triathlonvarusteisiin. Useamman tilauksen kokemuksella voimme todeta toimitukset luotettaviksi.

http://www.bike24.com/ Saksalainen laajan valikoiman triathlonverkkokauppa.

http://www.evanscycles.com/ Brittien kolmanneksi merkittävin kauppa triathloniin. Valikoimassa on paljon tuotteita, mitä muualta ei löydy.

http://www.cyclestore.co.uk/ Hyvä valikoima mm. Specializedin pyöriä.

http://www.probikekit.com/ Hieman pienempi Suomeen toimittava verkkokauppa. Parhaimmillaan kilpailukykyisiä hintoja.

http://www.merlincycles.com Täältä löytyy mm. hieman harvinaisempia maantiepyöriä ja paljon varusteita pyöräilyyn.

http://www.salden.nl/ Hollantilainen kauppa, jossa vähän tuotteita, mutta laatu ja usein myös hinta ovat erittäin kilpailukykyisiä.

http://www.bikeinn.com/

http://www.bike-discount.de/

http://www.actionsports.de/

http://www.probikeshop.com/

http://www.bike-components.de/

http://www.hibike.de/

Kotimaiset triathlonverkkokaupat

Rush Outlet

https://www.rushoutlet.fi/

Haijaa.fi

https://www.xxl.fi/

TYR