Uintivideoita

Uintivideoita

Tekniikkaopastusta, drillejä, huipputriathlonistien uintinäytteitä, vinkkejä märkäpuvun pukemiseen ja riisuntaan sekä paljon muuta. Olemme koonneet tälle sivulle mielestämme parhaimmat vapaauintiin liittyvät videot. Mikäli sinulla on tiedossa ehdottomasti parhain ikinä näkemäsi uintivideo ja haluat jakaa sen muiden kanssa, laita meille viestiä, niin me lisäämme sen sivulle! Parhaiten se onnistuu yhteydenottolomakkeen kautta.

Ui Kesäksi Kuntoon: Vapaauinnin kokonaisuus.


Vapaauinnin kokonaisuus. Suomen Uimaliitto järjestää maaliskuussa 2014 Ui Kesäksi Kuntoon! -kampanjan. Samassa yhteydessä he julkaisevat uintitekniikka- ja uintivinkkivideoita, joista löydät kaikki vapaauintiin liittyvät videot alta.

Ui Kesäksi Kuntoon: Vapaauinnin potkuharjoituksia.

Vapaauinnin potkuharjoituksia. Suomen Uimaliitto järjestää maaliskuussa 2014 Ui Kesäksi Kuntoon! -kampanjan. Samassa yhteydessä he julkaisevat uintitekniikka- ja uintivinkkivideoita, joista löydät kaikki vapaauintiin liittyvät videot alta.

Vapaauinnin tekniikan analyysiä – mallina ammattitriathlonisti Scott Neydedli.

Uintitekniikka osa 1

Alkuvedon merkitys. Teetkö sinä vapaauinnin vedot optimaalisen tehokkaasti? Usein puhutaan loppuvedon merkityksestä uintinopeuteen, mutta oheinen video paljastaa, kuinka suuri merkitys on myös oikein tehdyllä alkuvedolla. Alkuvedon tehot tuplaantuivat, kun vedon tekniikkaa muutettiin!

Uintitekniikka osa 2


Käden asento vedossa. Katso mikä on tehokkain käden asento vapaauinnin vedossa ja mitä ehdottomasti kannattaa välttää.

Uintitekniikka osa 3


Rento kämmen. Useat triathlonistit ovat opetelleet uimaan jämäkällä kämmenellä. Tämä video kuitenkin väittää, että kämmenen pitäminen rentona ja sormien hieman erillään itseasiassa tuottaa enemmän tehoa. Katso miten.

Uintitekniikka osa 4


Tehon tuottovaihe. Mikä kohta vedosta on kaikkein tehokkain tehon tuoton kannalta?

Uintitekniikka osa 5.

Käden palautus. Tämän uintitekniikkasarjan viimeinen osa keskittyy käden energiaasäästävään palautukseen.

Märkäpuvun pukeminen

Ohjevideo märkäpuvun sujuvaan päälle pukemiseen.