Triathlonvarusteita naisille

Triathlonvarusteita naisille

Triathlonvarusteita löytyy naisille jo lähes yhtä paljon kuin miehille. Esimerkiksi Campagnololla ja Castellilla on kauniita, istuvia ja naisellisia pyöräilyvaatteita, laadusta ja toiminnallisuudesta tinkimättä. Koska naistriathlonisti haluaa näyttää hyvältä altaassa, maantiellä ja juoksupoluilla, esittelemme alla naisille suunnattuja merkkejä ja liikkeitä – naistriathlonisteilta naistriathlonisteille.

Koska me naiset olemme erilaisia – emme vain pienempikokoisia miehiä.

[one_half]


[/one_half]

[one_half_last]


[/one_half_last]

Uinti

Jokainen merkki valmistaa uima-asuja naisille, mutta Betty Designs -merkin uima-asut sekä pyöräily- että triathlonasut ovat omaa luokkaansa. Yritystä johtaa triathlonisti, surffaaja ja hiihtäjä Kristin Mayer, joka on kunnostautunut myös graafisena suunnittelijana. Yritys valmistaa naisellisia ja hauskoja asuja, toiminnallisuutta unohtamatta.

Pyöräily

Giant Bicycles esitteli naisille suunnatun Liv/Giant -mallistonsa vuonna 2011. Naisille suunnattua mallistoa rakennettaessa Giant ei vain naisellistanut olemassa olevia mallejaan, vaan naisille suunnattuja malleja suunniteltaessa tehtiin merkkitävä taustatyö muun muassa naisten anatomiaa tukevista ratkaisuista. Giantin Envie Advanced -maantiepyörän kehutaan olevan ensimmäinen todella naisia varten suunniteltu aerodynaaminen kilpuri. Sen suunnittelussa on ollut vahvasti mukana maailmanmestari Marianne Vos.

Erinomainen juuri triathloniin suunnattu pyöräsarja on Giantin Trinity Composite W. Mallistosta löytyy kaksi toisistaan hieman varusteiltaan ja ominaisuuksiltaan poikkeavaa pyörää.

Juoksu

Soas valmistaa naisille suunnattuja triathlon-, juoksu- ja pyöräilyvaatteita. Yrityksen perustivat yhteisen kiinnostuksen triathlonharrastukseen jakaneet naapurukset, jotka eivät pitäneet silloin markkinoilla olevista varusteista ja päättivät muuttaa triathlonistinaisten varustemaailman. Soasin perustajat ovat luvanneet, että naisten ei tarvitse enää kärsiä huonosti istuvista, vartaloa ei-imartelevista, vatsan paljastavista vaatteista vaan voimme kisata ja harjoitella silmiä ja vartaloa hivelevissä varusteissa.

Soasin vaatteet on suunniteltu ajatuksella ja sen huomaa ratkaisuista: sisäänrakennettuja rintaliivejä, upeat värimaailmat ja kauniisti muotoiltuja leikkauksia, pidemmät ja lantiolle hieman levenevät yläosat, pyöräilyshortsien housuosa on erityisen miellyttävää materiaalia – you name it!

Lue lisää kotimaisista ja ulkomaisista triathlonvarusteita myyvistä kivijalkaliikkeistä ja nettikaupoista.

Lisätietoja varusteista.