Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus 149 €/kk


[one_half]

Henkilökohtaista valmennusta

Henkilökohtainen valmennus on täysimittainen valmennuspalvelu, joka tapahtuu käyttäen sähköisiä työkaluja ja puhelinta. Näin ollen esimerkiksi ihmisillä, joilla on aikataulun puitteissa vaikea sitoutua tiettyyn aikatauluun tai joille asuinseudun takia ei ole tarjolla valmennusta, on mahdollisuus laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennus rakentuu verkkotyökalun varaan, johon valmentaja päivittää harjoitusohjelman ja johon valmennettava kirjaa ylös harjoitukset, harjoitusten kulun ja havainnot. Tätä dataa ja keskusteluja hyödyntäen valmentaja kehittää jatkuvasti harjoitusohjelmaa vastaamaan kunkin triathlonistin erityistarpeita ja tavoitteita.

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä valmennus@triathlonsuomi.com.
[/one_half]

[one_half_last]

Valmennuksen hyödyt

Itsenäisellä harjoitusohjelman noudattamisella on mahdollista kehittyä aina huipputasolle asti. Jotkin ammattitriathlonistitkin valmentavat itseään, eli luovat omat harjoitusohjelmansa. Harjoitusohjelmien noudattamiseen jää kuitenkin aina kysymyksiä, jotka harjoittelija joutuu itse ratkaisemaan, esimerkiksi: miten jaksottaa harjoittelu kauden päätavoitteita ajatellen, miten painottaa eri lajeja ja ominaisuuksia omassa tilanteessa; milloin on syytä levätä ja milloin taas kannattaa nostaa harjoittelumääriä tai –tehoja sekä mitä tehdä, jos harjoituksia jää väliin. Näiden kysymysten kanssa painivat niin aloittelijat kun kokeneemmatkin triathlonistit.

Hyvä valmentaja pystyy neuvomaan kaikissa harjoitteluun ja kilpailuun liittyvissä kysymyksissä ja varmistamaan, että harjoitteluun käytetty aika tuottaa tehokkaimmat tulokset. Lisäksi monia auttaa valmentajaan liittyvä “tilivelvollisuus”: harjoittelun säännöllisyys toteutuu paremmin, kun tietää jonkun muun seuraavan omaa harjoitteluaan. Valmentajan apu on myös korvaamaton tilanteissa, jolloin urheilija kohtaa sairastumisia tai loukkaantumisia.

[/one_half_last]
[one_half]

Henkilökohtainen valmennus pähkinänkuoressa:

[check_list]

[list_item]Aloituspalaveri puhelimitse tai kasvotusten, jossa yhdessä määritetään urheilijan tavoitteet sekä resurssit[/list_item]
[list_item]Säännöllinen kehittymisen seurantaan[/list_item]
[list_item]Täysin personoitu harjoitusohjelma[/list_item]
[list_item]Triathlonharjoittelun teoria[/list_item]
[list_item]Harjoitusalueiden määritys[/list_item]
[list_item]Viikottaiset keskustelut valmentajan kanssa[/list_item]
[list_item]Sopii triathlonisteille kaikkialta Suomessa[/list_item]
[list_item]Jokainen valmentaja rakentaa oman näköisensä valmennuspalvelun, mutta ylläolevat kohdat sisältyvät jokaisen valmentajan pakettiin. [/list_item]
[/check_list]
Mikäli sinua kiinnostaa valmennuksen sijasta henkilökohtainen harjoitusohjelma, voit lukea siitä tästä.
[/one_half]

[one_half_last]

Tilaa henkilökohtainen harjoitusohjelma lähettämällä viesti valmennus@triathlonsuomi.com

Laita viestiin

-Nimi
-Sähköposti
-Puhelinnumero
-Ikä
-Ennätyksesi: (esimerkiksi puolimaraton, triathlonin perusmatka jne.)
-Tavoitekilpailusi. Ajankohta ja tavoiteaika.
-Paljonko voit käyttää viikottain aikaa. Erityistoiveita harjoitusten jakautumisesta eri viikonpäiville.
-Erityistoiveet ja viestit valmentajalle

[/one_half_last]