HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus on täysimittainen valmennuspalvelu, joka tapahtuu käyttäen sähköisiä työkaluja ja puhelinta. Näin ollen esimerkiksi ihmisillä, joilla on aikataulun puitteissa vaikea sitoutua tiettyyn aikatauluun tai joille asuinseudun takia ei ole tarjolla valmennusta, on mahdollisuus laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen valmennukseen.

Valmennus rakentuu TrainingPeaksin varaan, johon valmentaja päivittää harjoitusohjelman ja johon valmennettava kirjaa ylös harjoitukset, harjoitusten kulun ja havainnot. Tätä dataa ja keskusteluja hyödyntäen valmentaja kehittää jatkuvasti harjoitusohjelmaa vastaamaan kunkin triathlonistin erityistarpeita ja tavoitteita.

Valmennuksen hyödyt

Itsenäisellä harjoitusohjelman noudattamisella on mahdollista kehittyä aina huipputasolle asti. Jotkin ammattitriathlonistitkin valmentavat itseään, eli luovat omat harjoitusohjelmansa. Harjoitusohjelmien noudattamiseen jää kuitenkin aina kysymyksiä, jotka harjoittelija joutuu itse ratkaisemaan, esimerkiksi: miten jaksottaa harjoittelu kauden päätavoitteita ajatellen, miten painottaa eri lajeja ja ominaisuuksia omassa tilanteessa; milloin on syytä levätä ja milloin taas kannattaa nostaa harjoittelumääriä tai –tehoja sekä mitä tehdä, jos harjoituksia jää väliin. Näiden kysymysten kanssa painivat niin aloittelijat kun kokeneemmatkin triathlonistit.

Hyvä valmentaja pystyy neuvomaan kaikissa harjoitteluun ja kilpailuun liittyvissä kysymyksissä ja varmistamaan, että harjoitteluun käytetty aika tuottaa tehokkaimmat tulokset. Lisäksi monia auttaa valmentajaan liittyvä ”tilivelvollisuus”: harjoittelun säännöllisyys toteutuu paremmin, kun tietää jonkun muun seuraavan omaa harjoitteluaan. Valmentajan apu on myös korvaamaton tilanteissa, jolloin urheilija kohtaa sairastumisia tai loukkaantumisia.

Henkilökohtainen valmennus pähkinänkuoressa (alk. 149€):

 • Aloituspalaveri puhelimitse tai kasvotusten, jossa yhdessä määritetään urheilijan tavoitteet sekä resurssit
 • Säännöllinen kehittymisen seurantaan
 • Täysin personoitu harjoitusohjelma
 • Triathlonharjoittelun teoria
 • Harjoitusalueiden määritys
 • Tarvittaessa viikottaiset keskustelut valmentajan kanssa
 • Sopii triathlonisteille kaikkialta Suomessa
 • Jokainen valmentaja rakentaa oman näköisensä valmennuspalvelun, mutta ylläolevat kohdat sisältyvät jokaisen valmentajan pakettiin.

TriathlonSuomen valmentajista henkilökohtaista valmennusta antavat:

Valmennusten hinnat eroavat (1) valmentajien kokemuksen mukaan ja (2) miten tiivis valmennussuhde on.

Mikäli kiinnostuit henkilökohtaisesta valmennuksesta, otathan yhteyttä info@triathlonsuomi.com.

Mikäli sinua kiinnostaa henkilökohtaisen valmennuksen sijasta matkakohtainen harjoitusohjelma, voit lukea siitä tästä.

RAVINTOVALMENNUS 349€

Oikea-aikainen ja sisällöltään juuri siihen hetkeen sopiva ravinto on niin arjessa jaksamisen kuin kehittymiskyvynkin perusta. On eri asia mitä syö lepopäivänä tai raskaan tai tuntimääräisesti runsaan treenipäivän aikana. Päivän sisälläkin oikeat ajoitukset ja sisällöt ovat hyvin merkitykselliset. Puhumattakaan erityisruokavalioista, kehonkoostumuksen muokkaamisesta, arjen vireyden ylläpitämisestä ja terveydestä.

Alla on neljä tyypillistä syytä, miksi ravintovalmennukseen hakeudutaan. Miten vastaat alla oleviin kysymyksiin?

(1) Ovatko tavoitteesi urheilussa korkealla ja haluat varmistaa, että nauttimasi ravinto tukee pääsyä tavoitteisiisi?

(2) Onko painosi noussut epämiellyttävän korkeaksi?

(2) Kärsitkö suolisto-ongelmista?

(3) Onko työvireesi heikko heittelehtivän verensokerin vuoksi?

(4) Noudatatko jotain erityisruokavaliota allergian, yliherkkyyden tai vaikka eettisten syiden vuoksi, mutta et ole varma, saatko ravinnosta kaikki tarvitsemasi ravintoaineet?

RAVINTOVALMENNUS SISÄLTÄÄ AINAKIN:

 • Alkukartoitus puhelimitse
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Suositusten ja konkreettisten ohjeiden antaminen kohti tavoitetilaa
 • Muutoksen tukeminen ja uusien ruokailutottumusten apuna oleminen sähköpostitse tai esim WhatsAppin kautta
 • Tilanteen päivitys noin 1-2kk kuluttua ravintovalmennuksen päättymisestä, jolla varmistetaan, että suunta on pysynyt oikeana ja viitoitetaan tie jatkoon tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, lähetä viestin info@triathlonsuomi.com niin rakennamme sinulle kokonaisuuden, joka vastaa tarpeita ja tavoitteitasi.