Harjoitusohjelma 75 €/kk


Tehokkaassa ja tuloksellisessa harjoittelussa on tärkeää säännöllisyys, lajinomaisuus, progressiivisuus ja harrastajan tilanteen ja tavoitteiden ymmärtäminen. TriathlonSuomen harjoitusohjelmat ovat rakennettu näiden periaatteiden ympärille.


Kestävyysurheilussa harjoittelun tulee jatkua säännöllisesti viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen riittävällä tasolla. Harjoittelun tulee olla tarpeeksi samanlaista kuin itse kisasuoritus. Triathlonin tapauksessa suurin osa treenistä tulisi siis olla uintia, pyöräilyä ja juoksua. Suorituskyky paranee rasituksen ja palautuksen kautta. Harjoitusten tulee tietyllä syklillä olla tarpeeksi samanlaisia, jotta kehitystä tapahtuu. Tämän jälkeen tulee toisaalta siirtyä kuntoa eri tavalla kehittäviin harjoitteisiin.

TriathlonSuomi tarjoaa monipuolisia harjoitusohjelmia ja valmennusta.

Suoraviivaisin tapa saada sinulle sopivin harjoitusohjelma on liittyä TriathlonSuomen Online-treeniryhmään, joka pitää sisällään tiettyyn matkaan tähtäävän harjoitusohjelman:

  • Sprintin ja perusmatkan harjoitusohjelma
  • Puolimatkan harjoitusohjelma
  • Täysmatkan harjoitusohjelma

Ohjelma mukautuu eri tasoisille urheilijoille ja toisaalta käytettävän harjoitusajan mukaan. Harjoitusohjelma ja yksittäiset harjoitukset on saatavissa suoraan TrainingPeaks -sovelluksen kautta tai PDF-tiedostona.

Harjoitusohjelmassa on niin koko kauden kausisuunnitelma, 6-8 viikon harjoitusblokkien ohjelma, viikko-ohjelmat ja ohjeet yksittäisten harjoitusten suorittamiseen. Valmentaja opastaa ohjelman personoinnissa vastaamaan sinun tarpeita ja tavoitteita.

Voit liittyä suorittamaan ohjelmaa milloin tahansa ja sitoudut aina vain kuukaudeksi kerrallaan.

Liity Online-ryhmään tästä ja varmista itsellesi paras mahdollinen treeniohjelma tukemaan harjoitteluasi.

Jos kaipaat henkilökohtaisempaa valmennusta ja harjoitusohjelmaa, lue tästä lisää.