Vakuutukset

Tavalliset tapaturmavakuutukset eivät korvaa triathlonharrastuksessa sattuneita vahinkoja. Ne eivät korvaa esimerkiksi triathlonseurasi järjestämissä harjoituksissa, tapahtumissa tai kisoissa sattuvia vahinkoja (“Vakuutus ei ole voimassa urheiluliiton tai urheiluseuran järjestämissä kilpailuissa, otteluissa tai harjoituksissa”).

Koska triathlon on tapahtuma-altis laji, täytyy jokaisella triathlonistilla olla tapaturmavakuutus urheiluturva-lisäosalla. Ainakin Fennia ja Pohjola tarjovat urheilijoiden lisäturvaa (lisämaksua vastaan). Ainakin Pohjolalla on valittavana kattava joukko lisäturvia, kuten urheilijan hammasturva, tuki- ja liikuntaelinterapia-turva (kattaa käynnit esimerkiksi fysioterapeutilla, osteopaatilla ja kiropraktikolla) sekä monia muita hyödyllisiä turvia, jotka voi vapaavalintaisesti sisällyttää vakuutukseen.

Tutustu tarkemmin Fennian (Aikuisen tapaturmavakuutus) ja Pohjolan (Mittaturva) henkilövakuutuksiin. Mikäli huomaat puutteita tässä osiossa, otathan meihin yhteyttä, jotta saamme kattavan tietopaketin triathlonistien vakuutuksista jaettavaksi eteenpäin. Parhaiten se onnistuu yhteydenottolomakkeen kautta.

Alla on myös linkki Suomen Triathlonliiton sivuilla olevaan Pohjolan Sporttiturvan vakuutuspakettiin.

Pohjolan Sporttiturva-vakuutus.

Muista myös vakuutus, joka korvaa triathlonkalustollesi sattuvat vahingot!