FUERTEVENTURA 27.11.-4.12.2023

 

Fuerteventura 27.11-4.12.2023 (alk. 1 250 €)

Leirille on jäljellä kaksi peruutuspaikkaa: kaksiossa lisävuoteella (1000€) ja 2hh hotellihuone yhdelle merinäköalalla (1400€) TAI 2 henkilöä 2hh huoneessa (1250€). Ilmoittaudu mukaan joko MyClubissa (tästä) tai laittamalla Minnalle viestiä minna@triathlonsuomi.com. Ilmoittautuminen on auki 19.11.2023 asti.

Tervetuloa mukaan TriathlonSuomen leirille Fuerteventuran Playitakseen. Tämä suuren suosion omaava sporttihotellikompleksi on seuramme talven 2023 leirikohde. Tule kanssamme kokemaan miksi niin monet urheilijat hehkuttavat Playitasta ja Fuerteventuraa triathlonistien paratiisiksi.

Leirin hinta on alkaen 1250€ sisältäen majoituksen, lennot, puolihoidon, bussikuljetuksen ja valmennuksen uima-altaan ratamaksuineen.

Leirin pituus on 1 viikko. Valittavanasi on eri majoitusvaihtoehtoja (vaihtoehdot ja hinnat löydät alta). Voit valita leireillemme tyypillisen kaksion kahdelle hengelle (huoneisto sisältäen keittomahdollisuuden), yksiön hotellista yhdelle tai kahdelle hengelle (ei keittomahdollisuutta) tai 2hh huoneen hotellista (ei keittomahdollisuutta).

Saarelta löytyy sekä tasamaa-ajoon soveltuvia teitä että mahtavia vuoristoreittejä. Huikeat maisemat takaavat unohtumattoman leirikokemuksen.

Valmentajiksi leirille lähtee: Juuso Manninen, Joona Tuikka, Sami Tuomi, Jouni Viitanen, Anu Halinen ja Minna & Tatu Koistinen.

Leireillämme on mukana vasta lajin pariin löytäneitä sekä kovia urheilijoita. Leiriohjelma valmistuu osallistujien profiilien mukaisesti ja jokaiselle päivälle tarjotaan erilaisia vaihtoehtoja leiriläisille valittavaksi oman tason mukaan. Leiri soveltuu jokaiselle lähtötasosta riippumatta.

TriathlonSuomen treenileiri on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Lennot, kuljetukset ja tasokas majoitus on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. 

Alla tarkemmat tiedot majoituksesta ja hinnoista. Varaa nyt, maksa varausmaksu 300€ vasta 19.5. ja mikäli esteitä tulee, matkan voi perua 100 euron omavastuuhintaan 45vrk ennen matkalle lähtöä.

Matkanjärjestäjänä toimii Apollomatkat.

Matkaan sisältyy:

Lisämaksusta pyörävuokraus tai pyörälaukun kuljetus (170€). Lennolle otetaan itse ateriat (alk 15,90€).

Ilmoittaudu tästä.

Oma vai vuokrapyörä:

Mikäli otat pyörän mukaan (meillä on 16 pyöräpaikkaa varattuna, first in first served -periaate pelaa), niin kuljetus lennolla ja bussilla on yhteensä 170€. Pyörävuokra on samaa luokkaa per viikko hotellin pyörävuokraamosta. 

5.7km päässä viereisessä kylässä on Fuerteventura Bike Shop. Siellä on kuulemma hyvä asiakaspalvelu ja n 30% edullisemmat vuokrat pyörissä. Mikäli otat pyörän täältä, hölkällä tai kimppataksilla paikalle. https://fuerteventurabikeshop.com/en/

Playitaksen oma vuokraamo https://www.playitas.net/en/facility/cycle-centre 

 

Majoitusvaihtoehdot:

Majoitusvaihtoehdot ja hinnat, kun 2 henkilöä majoittuu samaan:

 • Playitas Aparthotel kaksio (2hlöä samassa huoneistossa, sis keittomahdollisuus)
  •   1 viikko 1350€
 • Playitas Hotel 2 hengen huone (2 hlöä samassa huoneessa, ei keittomahdollisuutta)
  • 1 viikko 1290€
 • Playitas Hotel yksiö (2 hlöä samassa huoneessa, ei keittomahdollisuutta)
  • 1 viikko 1250€

Yhden hengen majoitusvaihtoehdot ja hinnat:

 • Playitas Hotel 2 hengen huone (oma huone, ei keittomahdollisuutta)
  • 1 viikko 1550€
 • Playitas Hotel yksiö (oma huone, ei keittomahdollisuutta)
  • 1 viikko 1500€

Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on mahdollisuus 1-2 lisävuoteeseen. Lapset mahtuvat siis myös mukaan ja voit olla vaikka kolmestaan kaveriporukalla samassa majoituksessa. Tiedustelkaa lisävuoteellisten hintaa Minnalta: minna@triathlonsuomi.com

Klikkaa tästä tutustuaksesi hotellin eri huonevaihtoehtoihin. Yksiöt ja kahden hengen huoneet ovat hotellissa ja kaksio on huoneistohotellissa.

Ilmoittaudu mukaan (klikkaa linkkiä).

Matkan hinta koostuu osista lennot, hotelli, kuljetukset ja leirivalmennus. Osat ovat saatavissa myös erikseen.