Minna Koistisen henkilökohtainen valmennus

Tavoitteletko ikäluokkasi mestaruutta tai esimerkiksi paikkaa Ironmanin MM-kilpailuissa Havaijilla? Oletko valmis panostamaan triathlonharjoitteluun ja sinulla on siihen mahdollisuus? Minä olen noussut lyhyessä ajassa triathlonin aloittelijasta yhdeksi Suomen kärkitriathlonisteista ja lunastanut lippuni MM-kisoihin Havaijille toisessa täysmatkan kisassani ajalla 9.29. Tiedän mitä hyvin nopea kehittyminen vaatii niin mieleltä kuin keholta ja olen valmis jakamaan oman ja valmennustiimini tietotaidon 5 kunnianhimoisen triathlonistin kanssa.

Tutustu urheilijaprofiiliini.

Tavoitteellinen triathlonharjoittelu vaatii panostamista ja uhrauksia. Se on kovaa työtä ja jatkuvasti omalle epämukavuusalueelle menemistä. Kiperiä valintoja ja kipua. Mutta nopea kehittyminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen on niin suuri palkinto, että et kahdesti mieti, uhratako vaiko ei. Mikäli tunnistat itsesi edellä kuvatusta, minun valmennuksesi voisi sopia sinulle.

Valmennan kuten treenaan itse, joten tiedän miten motivoida ja luoda psyykkisiä valmiuksia tiukkoja treenejä ja kisoja varten. Valmennusfilosofiani on peruja omalta valmentajaltani ja olen hyvä esimerkki siitä, miten kova harjoittelu tuo tulosta. Ensimmäinen triathlonkisani oli Joroisten puolimatka 2013, josta suoriuduin 5:32-ajalla. 4 vuotta myöhemmin olen noussut yhdeksi Suomen parhaista triathlonisteista ja viime kesänä (2016) aikani oli Joroisilla 4.26.

Mutta siihen valmennusfilosofiaan. Uskon intervallityyppiseen harjoitteluun. Talvella harjoitellaan anaerobisella kynnyksellä ja nostetaan maksimaalista suorituskykyä. Talven aikana tavoitteena on siis esimerkiksi nostaa FTP-tulosta pyörässä, 100 metrin aikaa altaassa ja ratajuoksuissa 10 x 1000m vetojen keskinopeutta. Pusketaan niitä omia rajoja ylöspäin. Lähempänä pääkisoja muutetaan aivan uusi suorituskykytaso tavoitematkan vaatimalle kestävyystasolle. Elämä ei ole ihan näin yksinkertaista, mutta uskon tuosta saatavan ajatuksen siitä kuinka valmennan. Oksennuksen maku suussa tulee äitiä ikävä.

Yksi tärkeimmistä avuistani valmentajana on oma päivittäinen tekemiseni. Tavoittelemalla itse kansainvälistä menestystä, pystyn antamaan sellaista vertaistukea, jota harva toinen valmentaja pystyy. Tukena minulla on Suomen parasta valmennusosaamista oman valmentajani Jarnon Piikin ja TriathlonSuomen valmentajan Mirka Vahteran toimesta.

Mikäli kiinnostuit, niin lukaisethan alla olevan lyhyen infopaketin valmennukseeni liittyen.

Minnan henkilökohtainen valmennuspaketti 250 € / kk (sitoutuminen koko kaudeksi pääkisaasi asti)

 • Täysin henkilökohtaisesti räätälöity harjoitusohjelma
 • Lähtötestaus, tavoitteiden asentanta ja niiden perusteella luotu vuositason kehittymis- ja harjoitussuunnitelma  sekä säännöllinen kehittymisen seuranta (säännöllinen testaus yhdessä valmentajan kanssa)
 • Viikkotason kommunikointi valmentajan kanssa ja interaktiivisten työkalujen hyödyntäminen valmennuksessa (takaa muun muassa nopean reagoinnin)
 • Henkilökohtainen tekniikkaopastus kaikissa lajeissa, videoanalyysit, ravinto-ohjelmat, kisastrategiat
 • TriathlonSuomen yhteisharjoitusten (4-5 kpl viikossa), luentojen ja intensiivikurssien vapaa käyttömahdollisuus (PK-seutu)
 • Alennukset TriathlonSuomen leireille kotimaassa ja ulkomailla
 • Pääset osaksi TriathlonSuomen yhteisöä, joka koostuu kymmenistä eri tasoisista lajin harrastajista
 • Yhteistyökumppaniemme alennukset ja edut, Bioracerin laadukkaat seura-asut yms

Mitä odotan sinulta:

 • Mahdollisuutta ja kykyä harjoitella vähintään 10 tuntia viikossa säännöllisesti
 • Aito ja rehellinen halu nähdä vaivaa ja kehittyä. Et kavahda, jos vähän tuntuu inhottavalta vaan enemminkin sytyt kovissa treeneissä.
 • Omistat trainerin ja tehomittarin tai olet valmis investoimaan niihin
 • Olet valmis pitämään kirjaa harjoituksistasi ja kirjaat jokaisen harjoituksesi rehellisesti ylös seurantataulukkoon

Lähetä minulle sähköpostilla tietoja sinusta: tavoitteesi, triathlonhistoriasi ja katsaus siihen, miten pystyisit tulevana kautena triathloniin panostamaan. Huomaathan, että sinun ei tarvitse vielä olla ikäluokkamestari hakeaksesi valmennukseeni – odotan sinulta vain kunnianhimoa ja motivaatiota sekä valmiutta panostaa harrastukseesi. :)

Uskalla asettaa itsellesi korkeita tavoitteita ja ota ensimmäinen askel niitä kohden. Yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa. Laita minulle viestiä, minna@triathlonsuomi.com -osoitteeseen otsikolla ‘Henkilökohtainen valmennus’.