Henkilökohtaista triathlonvalmennusta – Minna Koistinen

Henkilökohtainen triathlonvalmennus – Minna Koistinen

Sinä unelmoit, panostat ja tavoittelet menestystä. Jossain tapauksessa antaudut täysin urheilulle. Valmentaja on sinun neuvonantajasi, tiesi viitoittaja, karikoiden osoittaja ja parhaassa tapauksessa jopa hyvä tyyppi.

Valmentajan valinta on suuri askel kohti tulevaisuutta ja unelmia. Valinta joko onnistuu tai jotain jää puuttumaan.

Valmentajalla on valtava vastuu urheilijan unelmien toteuttamisessa: hänen kehittymisessään ja matkalla kohti tavoitteita joka voi joskus olla vaikeakin.

Minä nousin lyhyessä ajassa triathlonin aloittelijasta yhdeksi Suomen kärkitriathlonisteista ja lunastin lippuni MM-kisoihin Havaijille toisessa täysmatkan kisassani ajalla 9.29. Sen jälkeen olen voittaut muutaman Suomen mestaruuden ja menestynyt kv-kilpailuissa ammattilaisena. Liian suuren osan omaa uraani olen ollut loukkaantuneena. Urheilijaprofiiliini.

Olen oman harjoitteluni ja huippuvalmentajieni kautta oppinut triathlonvalmennuksesta todella paljon. Näiden lisäksi TriathlonSuomen treeniryhmien valmennus, oman kiinnostukseni ja perehtymiseni sekä muiden seuramme ammattilaisten tuoma valmennus- ja urheilufysiologian tietämys ovat kehittäneet minua niin urheilijana kuin valmentajanakin.

Otan pitkästä aikaa henkilökohtaisia valmennettavia. Uskon, että minulla oman urani kohokohtien ja aallonpohjien siivittämänä paljon annettavaa ja opetettavaa. Valmentajana olen innostava, motivoiva ja urheilijaani lähellä oleva. Valmennuksessani yhdistän yksilöllisyyden sekä tieteellisen tiedon kestävyysharjoittelun periaatteista. Haluan auttaa sinua pyrkimään parhaimpaan mahdolliseen suoritukseen sinun taustasi ja aikaresurssisi huomioiden. Tehdään yhdessä eteenpäin vieviä asioita fiksusti!

Mikäli siis olet tavoitteellinen urheilija ja valmis panostamaan triathloniin, sekä kaipaat laadukasta henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu viimeisimpään tietoon urheilufysiologiasta ja triathlonin lajivaatimuksista, olethan yhteydessä minna@triathlonsuomi.com. Jutellaan ja mietitään olisimmeko me hyvä valmennettava-valmentajapari ja voinko minä auttaa juuri sinua eteenpäin triathlonin parissa.

Henkilökohtaiseen valmennukseen kuuluu:

1. Lähtötilanteen kartoitus ja lyhyen (6kk -1v) ja pitkän (1+ vuotta) aikavälin tavoitteiden asettaminen
2. Ison kuvan kausisuunnitelma (makro- ja mesokausi)
3. Henkilökohtainen harjoitusohjelma hyödyntäen TrainingPeaksin interaktiivista alustaa ja ohjelman dynaaminen päivittäminen vaihtuvien tilanteiden mukaisesti
4. Jatkuva vuorovaikutteinen keskustelu
5. Palautumisen ja kehittymisen seuranta
6. Mahdollisuus hyödyntää TriathlonSuomen treeniryhmän yhteistreenejä PK-seudulla

Mitä odotan sinulta:

1. Mahdollisuutta ja kykyä harjoitella vähintään 10 tuntia viikossa säännöllisesti.
2. Aito ja rehellinen halu kehittyä.
3. Sitoudut harjoitteluun vähintään puoleksi vuodeksi.

Uskalla asettaa itsellesi korkeita tavoitteita ja ota ensimmäinen askel niitä kohden. Yhdessä voimme saavuttaa mitä tahansa. Laita minulle viestiä, minna@triathlonsuomi.com -osoitteeseen.