Triathlonin treeniryhmä Tampereella – uusille ja kokeneille harrastajille.

Tampereen-seudun treeniryhmä on suunnattu niin triathlonin aloittajille kuin myös jo kokeneemmille harrastajille, jotka kaipaavat yhteistreenien energiaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Treeniryhmä sisältää 2 tai 3 viikkoharjoitusta – sinä päätät! Osallistumismahdollisuudet ovat joko kaikki kolme harjoitusta (hinta 105€ / kk) tai juoksuharjoitus sekä joko pyörä- tai uintiharjoitus (hinta 75€ / kk).

  • Pyöräharjoitukset pidetään GoGo-cityn spinning-salissa sunnuntaina 13:00 – 14:30.
  • Juoksut lähtevät syksyllä ja keväällä Pyynikiltä ja liukkaan kelin aikana pääosa treeneistä on Tampereen messu- ja urheilukeskuksen juoksuradalla. Juoksut pidetään tiistaina 19:00
  • Uinnit pidetään Kangasalan uimahallissa perjantaina 20:30 – 21:30

Ryhmässä saat harjoitusohjelman ja valmentaja tukee sinua kaikissa triathlonaiheisissa kysmyksissä. Valmennuksesta vastaa Torsti Tähtinen ja online-kanavissa tukenasi on koko TriathlonSuomen valmennustiimi.

Kuukausimaksu on 75 € (2 harjoitusta / vko) / 105€ (3 harjoitusta / vko) sisältäen treeniohjelman, valmennuksen ja uimahallin ratavarauksen ja sisäpyöräilyyn. Uimahallin sisäänpääsymaksu sekä sisäjuoksut maksetaan erikseen suoraan liikuntapaikkaan.

Voit hypätä mukaan koska vain ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan.

Jos kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Torstiin: torsti.thtinen@gmail.com

Kevään harjoitukset alkavat tiistaina 7.1.2020, mutta voit hypätä mukaan koska tahansa kevään kuluessa. 

Ryhmään otetaan mukaan korkeintaan 30 henkeä, joten ilmoittauduthan ajoissa.

Luo tili MyClubiin ja ilmoittaudu tästä!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä torsti.thtinen@gmail.com.

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.