Triathlonin treeniryhmä – Tampere

TRIATHLONIN TREENIRYHMÄ TAMPEREELLA – UUSILLE JA KOKENEILLE HARRASTAJILLE

Haluatko harrastaa triathlonia hyvässä porukassa ja kehittävässä valmennuksessa?

TriathlonSuomen Tampereen treeniryhmä pyörähtää käyntiin uusien harrastajien osalta syyskuussa! Treeniryhmään mahtuvat niin tavoitteelliset urheilijat kuin täysin uudet lajista kiinnostuneet kuntoilijat. Harjoitukset on suunniteltu ammattitaitoisesti vastaamaan jokaisen treenaajan kuntotasoa. Eli tarvetta aiemmalle lajitaustalle tai kuntovaatimuksia ryhmään liittymiselle ei ole!

Ryhmän jäsenenä pääset osallistumaan ohjattuihin harjoituksiin sekä saat käyttöösi kahdentasoiset harjoitusohjelmat, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi. Valmentaja on tukenasi harjoituksissa ja ryhmän kommunikaatiokanavissa.

Kaiken tämän lisäksi ryhmän toiminnassa korostuu erinomainen yhteishenki, tekemisen ilo ja toisten kannustaminen!

TREENIRYHMÄ SISÄLTÄÄ 

Treeniryhmä sisältää 2 tai 3 viikkoharjoitusta – sinä päätät! Osallistumismahdollisuudet ovat joko kaikki kolme harjoitusta (hinta 115€ / kk) tai juoksuharjoitus sekä joko pyörä- tai uintiharjoitus (hinta 85€ / kk). Ilmoittautuessasi treeniryhmään, kirjoitathan kommenttikenttään osallistutko 2 vai 3 yhteisharjoitukseen.

Syyskauden harjoitukset ovat:

  • Tiistai klo 19-20.30 Juoksu. Paikkana lähtökohtaisesti Pyynikin urheilukenttä, mutta paikka saattaa vaihdella kentän aukiolojen, säätilan ja harjoitussuunnitelman mukaan.
  • Perjantai klo 20.30-21.30 Uinti. Kangasalan Kuohu
  • Sunnuntai klo 9.00-11.30 Sisäpyöräily, Kontti Valmennuskeskus Turtola.

Syys- ja lokakuussa kuun viimeinen sunnuntaiharjoitus on jokin erikoisempi harjoitus, kuten sauvarinne. Marraskuusta eteenpäin kuun viimeinen sunnuntaiharjoitus on kolmen tunnin sisäpyöräilyharjoitus Kontti Valmennuskeskuksella.

Ryhmässä saat harjoitusohjelman ja valmentaja tukee sinua kaikissa triathlonaiheisissa kysmyksissä. Valmennuksesta vastaa Torsti Tähtinen ja online-kanavissa tukenasi on koko TriathlonSuomen valmennustiimi.

Kuukausimaksu on 85 € (2 harjoitusta / vko) tai 115€ (3 harjoitusta / vko) sisältäen treeniohjelman, valmennuksen ja uimahallin ratavarauksen ja sisäpyöräilyyn. Uimahallin sisäänpääsymaksu sekä sisäjuoksut maksetaan erikseen suoraan liikuntapaikkaan.

Voit tulla mukaan koska vain ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan.

Jos kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Torstiin: torsti@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu tästä!

Oletko kiinnostunut online- taui etäpalveluistamme? Tutustu valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.