TRIATHLONIN TREENIRYHMÄ TAMPEREELLA – UUSILLE JA KOKENEILLE HARRASTAJILLE

Haluatko harrastaa triathlonia hyvässä porukassa ja kehittävässä valmennuksessa?

TriathlonSuomen Tampereen treeniryhmä pyörähtää käyntiin uusien harrastajien osalta syyskuussa! Treeniryhmään mahtuvat niin tavoitteelliset urheilijat kuin täysin uudet lajista kiinnostuneet kuntoilijat. Harjoitukset on suunniteltu ammattitaitoisesti vastaamaan jokaisen treenaajan kuntotasoa. Eli tarvetta aiemmalle lajitaustalle tai kuntovaatimuksia ryhmään liittymiselle ei ole!

Ryhmän jäsenenä pääset osallistumaan ohjattuihin harjoituksiin sekä saat käyttöösi kahdentasoiset harjoitusohjelmat, jotka vievät sinua kohti tavoitettasi. Valmentaja on tukenasi harjoituksissa ja ryhmän kommunikaatiokanavissa.

Kaiken tämän lisäksi ryhmän toiminnassa korostuu erinomainen yhteishenki, tekemisen ilo ja toisten kannustaminen!

TREENIRYHMÄ SISÄLTÄÄ:

Treeniryhmä sisältää 2 tai 3 viikkoharjoitusta – sinä päätät! Osallistumismahdollisuudet ovat joko kaikki kolme harjoitusta (hinta 105€ / kk) tai juoksuharjoitus sekä joko pyörä- tai uintiharjoitus (hinta 75€ / kk). Ilmoittautuessasi treeniryhmään, kirjoitathan kommenttikenttään osallistutko 2 vai 3 yhteisharjoitukseen.

  • Pyöräharjoitukset pidetään aluksi ulkona ja lokakuusta alkean GoGo-cityn spinning-salissa sunnuntaina 9:15 – 10:45. Kuun viimeinen treeni aina ulkona.
  • Juoksut lähtevät syksyllä ja keväällä Pyynikiltä ja liukkaan kelin aikana pääosa treeneistä on Tampereen messu- ja urheilukeskuksen juoksuradalla. Juoksut pidetään tiistaina 19:00
  • Uinnit pidetään Kangasalan uimahallissa perjantaina 20:30 – 21:30

Ryhmässä saat harjoitusohjelman ja valmentaja tukee sinua kaikissa triathlonaiheisissa kysmyksissä. Valmennuksesta vastaa Torsti Tähtinen ja online-kanavissa tukenasi on koko TriathlonSuomen valmennustiimi.

Kuukausimaksu on 75 € (2 harjoitusta / vko) tai 105€ (3 harjoitusta / vko) sisältäen treeniohjelman, valmennuksen ja uimahallin ratavarauksen ja sisäpyöräilyyn. Uimahallin sisäänpääsymaksu sekä sisäjuoksut maksetaan erikseen suoraan liikuntapaikkaan.

Voit hypätä mukaan koska vain ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan.

Jos kaipaat lisätietoja, voit olla yhteydessä Torstiin: torsti.thtinen@gmail.com

Harjoitukset alkavat syyskuun alusta, mutta voit liittyä myös myöhemmin mukaan.

Luo tili MyClubiin ja ilmoittaudu tästä!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä torsti.thtinen@gmail.com.

Oletko kiinnostunut online- taui etäpalveluistamme? Tutustu valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.