TEAM TRIATHLONSUOMI 2017


Ilmoittaudu mukaan Suomen hauskimpaan, kärkitriathlonistien vetämään treeniryhmään

Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet? Haluatko treenata mahtavassa porukassa inspiroivien ja energisten valmentajien avulla? TriathlonSuomen huippusuosittu treeniryhmä – Team TriathlonSuomi – starttaa jälleen syyskuussa 2016. Lunasta paikkasi tiimissä nopeasti!

Team TriathlonSuomi on treeniryhmä, joka soveltuu kaiken tasoisille, niin vasta-alkajille kuin tavoitteellisille urheilijoille. Ryhmässä on mukana tavoitteellisesti treenaavia triathlonisteja ja jäsenet ovatkin niittäneet kovaa tulosta ikäsarjoissa, joista mainittakoon Finntriathlon Joroisten ikäsarjavoittoja. Myös TeamCervelon jäsenten läsnäolo treeneissä varmistaa, että kiriseuraa kyllä löytyy kovillekin menijöille. 

Ryhmässä on myös lukuisia aloittelevampia urheilijoita. Aloittelevimmille urheilijoille ryhmän tuki ja tsemppi ovat korvaamattomia. Valmentajat pitävät huolen, että jokainen harjoitus soveltuu kaikille porukassa treenaaville. Ketään ei jätetä ja viimeistäkin kannustetaan.

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Triathlonharjoittelun lisäksi valmennuksessa keskitytään biomekaniikkaan, palautumiseen, ravintoon ja mentaalivalmennukseen luentojen ja keskustelujen kautta.

Team TriathlonSuomi- treeniryhmän valmennuksesta vastaavat Minna Koistinen ja Mirka Vahtera. Energinen naiskaksikko täydentää toisiaan ja takaa sen, että naurua ja menoa ei ryhmästä puutu. 

Minna on niittänyt mainetta rakettimaisella nousullaan yhdeksi Suomen parhaista naistriathlonisteista. Minna on äärimmäisen energinen ja inspiroiva valmentaja, joka kannustaa jokaista tavoittelemaan omaa huippupotentiaaliaan niin urheilussa, kuin elämässä muutenkin.

Mirka on kestävyysurheilun ja liikuntafysiologian monitaituri, joka uskoo valmennuksessa monipuolisuuteen sekä hauskuuden säilyttämiseen kaikessa tekemisessä. Mirka on kokenut pitkän matkan triathlonisti ja Havaijin kävijä, joka viimeistelee liikuntafysiologian ja urheiluravitsemuksen opintoja Jyväskylän yliopistossa. Valmennuksessa Mirka pyrkii huomioimaan kaikki ja jakaa mielellään tietotaitoaan kaikille kysyjille.

Päävalmentajien lisäksi ryhmän valmennuksesta vastaavat Suvi Purra ja Krista Terämaa (uinti), Tatu Koistinen ja Joona Tuikka (juoksu) sekä Elena Kozhaskaya (voima). Innokas ja nuorekas valmentajatiimimme takaa sen, että harjoituksissa ei vauhtia puutu. Harjoitukset pidetään tutuissa paikoissa PK-seudulla: Esport, Liikuntamylly, Meilahden Liikuntakeskus sekä Leppävaaran ja Mäkelänrinteen uimahallit tulevat kauden aikana tutuiksi.

Treeniryhmän sisältö ja hinnat 2016-2017: 

TEAM TRIATHLONSUOMI BASIC

 • Kuukausihinta 115eur/kk
 • Me uskomme ryhmän voimaan ja siksi jokaisen lajin kovimmat treenit tehdään yhteistreeneissä. Ryhmässä saamme enemmän itsestämme irti! Niinpä harjoituspakettiin kuuluu 3 yhteistreeniä viikossa, jotka jokainen saa valita 8 eri yhteistreenistämme mielensä mukaan (katso kalenteri tästä). Kuukausimaksu sisältää uinnin ratamaksut ja spinning-salin maksut.
 • Kuukausittainen harjoitusohjelma kolmelle eri tasolle.Sprint-ohjelma’ on suunnattu sprintti- ja perusmatkalaisille. ‘Ironman-ohjelmaa’ seuraavat kokeneet triathlonistit, joiden päämatka on puoli- tai täysmatka. Kolmas ohjelmarunko on suunniteltu heille, jotka ovat vasta aloittaneet urheilun parissa ja se keskittyy pk-kunnon nostamiseen. Harjoitusohjelmat sisältävät kaikkien harjoitteiden tarkat sisällöt ja tavoitetasot. Ohjelmoinnissa on mukana lajikohtaisia blokkeja ja harjoitustestejä progression takaamiseksi.
 • Kauden aikana 4 Superviikonloppua (ohjelmoitu treenivkloppu) pk-seudulla
 • Ryhmäläisille suunnattut syys- ja kevätleirit Pajulahdessa (hinnoitellaan erikseen)
 • Erittäin aktiivinen ja informatiivinen Facebook-ryhmä keskustelua, fiilistelyä ja viestintää varten

Ryhmässä harjoittelee kaiken tasoisia triathlonisteja yhteensä ~60. Mikäli haluat mukaan PK-seudun parhaaseen treeniporukkaan, laita Minna Koistiselle emailia: minna@triathlonsuomi.com tai ilmoittaudu mukaan MyClubissa

TEAM TRIATHLONSUOMI EXCLUSIVE

EXCLUSIVE-RYHMÄMME ON TÄYNNÄ! 

Ryhmä on suunnattu tavoitteellisesti puoli- tai täysmatkalle harjoitteleville. ‘Timanttiryhmä’ on treeniryhmän ja henkilökohtaisen valmennuksen välimuoto: yksilöihin keskitytään geneerisen harkkaohjelman sijaan, kaikki yhteisharjoituksemme ovat ryhmän käytössä ja valmentajat ovat enemmän läsnä treeniarjessa.

 • Exclusive-ryhmä on Mirkan ja Minnan 10 hengen timanttiryhmä ja se on suunnattu tavoitteellisesti puoli- tai täysmatkalle treenaaville.
 • Ryhmään valitaan 10 henkeä ja ryhmään sitoudutaan koko kaudeksi. Mikäli kiinnostuit exclusive-ryhmästä, lähetä valmentajille viesti 31.8. mennessä mihin kilpailuun tähtäät ja mitkä ovat tavoitteesi. Kerro myös muutamalla sanalla miksi sinä ansaitset paikan valikoidussa tiimissämme. Ryhmän paikat täytetään sitä mukaan, kun sopivia triathlonisteja löytyy.
 • Kuukausihinta 155eur/kk. Ryhmällä on erikoisetuja, kuten kesäkuun (2017) treenit veloituksetta, alennuksia leireihin ja vapaa pääsy intensiivikursseillemme (esimerkiksi uinnin intensiivikurssi talvikaudella ja avovesikurssi keväällä).
 • Harjoitusrunkona käytetään kuukausitason ‘Ironman-harjoitusohjelmaa’, jota muokataan ryhmän tarpeiden mukaan. Harjoitusohjelmat sisältävät kaikkien harjoitteiden tarkan sisällön ja tavoitetasot. Ohjelmoinnissa on mukana lajikohtaisia blokkeja ja harjoitustestejä progression takaamiseksi.
 • Valmentajien (Mirka ja Minna) teettämät ja valvomat tasotestit tasaisin väliajoin
 • Juoksun ja uinnin videoanalyysit
 • Kilpailusuunnitelmat, erilliset leiriohjelmat ja yksilölliset blokkijaksot omien heikkouksien kehittämiseen sekä ravintovinkit
 • 5-6 yhteistreeniä viikossa, joihin saat vapaasti osallistua harjoitusohjelman mukaisesti (treenikalenteriin). Kuukausimaksu sisältää uinnin ratamaksut ja spinning-salin maksut.
 • Kauden aikana 3-4 Superviikonloppua (ohjelmoitu treenivkloppu) pk-seudulla
 • Ryhmäläisille suunnatut syys- ja kevätleirit Pajulahdessa (hinnoitellaan erikseen)
 • Ryhmän fb- ryhmä keskustelua ja viestintää varten
 • Mahdollisuus tilata Bioracerin laadukkaita ja tyylikkäitä seura-asuja seurahintaan
 • Yhteistyökumppaniemme alennukset ja edut

TRIATHLONIN HARKKAPAKETTI 2016-2017

Mikäli treeniryhmä ei tunnu omalta vaihtoehdolta, mutta haluat harjoitella hyvässä porukassa ja esimerkiksi saada vinkkejä valmentajilta omia treenejä varten, kannattaa tulla mukaan Entry level -ryhmään. Ryhmä on riisuttu versio treeniryhmästä ja tähän ryhmään osallistuvat voivat käydä kahdessa yhteisharjoituksessa viikottain: juoksuharjoituksessa tiistaina tai keskiviikkona ja spinningissä perjantaina. Harkkapakettiin kuuluu myös 4 ohjattua supertreeniviikonloppua sekä mahdollisuus osallistua Pajulahden harjoitusleireille. Entry level -kuukausimaksu on 79 € / kk sisältäen spinning-tuntien salimaksun. Ilmoittaudu Entry level -ryhmään täältä. Huomaathan, että sinun tulee luoda tunnukset MyClubiin ennen kuin voit ilmoittautua mukaan.

 

Puoliso mukaan triathlonharrastuksen pariin! Saman talouden edustajat saavat perhealennuksen -25 % toisen talouteen kuuluvan maksusta. Ilmoita siis itsesi lisäksi puolisosi mukaan treeniryhmään. Ilmoittautuessanne lisätkää “Lisää viesti järjestäjälle” -kenttään samaan talouteen kuuluvan henkilön nimi.

Mikäli olet kiinnostunut täysin henkilökohtaisesta valmennuksesta, Mirka ja Minna ottavat kaudelle 2016-2017 5 henkilökohtaista valmennettavaa (per valmentaja). Tutustu naisten valmentajaprofiileihin ja valmennuspaketteihin: Mirka & Minna.

Treeniryhmästä 2015 sanottua:

“Ihan parhaita esimerkkejä valmentajina! Aina on hyvä meno treeneissä ja aina saa apua ja tukea mieltä askarruttaviin asioihin! Oon kyllä lämmöllä suositellu kaikille TriathlonSuomea”

“Mirkan ja Minnan treenit rokkaa kyllä parhaiten :)”

“ Valmentajat ovat taas ammattitaitoisia, kannustavia ja äärimmäisen motivoituneita hommaansa ­parempia valkkuja en osaisi toivoa.”

“Tosi mukava porukka, missä on saanut treenata omalla tasollaan mukana. Ja aivan huippua, että saa olla noin korkeatasoisten urheilijoiden ohjauksessa.”

“Erittäin hyvin järjestetty, helppo tulla mukaan myös näin vasta­-alkajana ja osallistua sen verran kun kykenee, oman tason mukaan. Ilmapiiri innostava ja positiivinen!”

“Ihailen miten innokasta ja innovatiivista porukkaa TS:n takana on.”

Asutko turhan kaukana harjoituspaikoista? Ei hätää, tutustu muihin valmennuspalveluihimme täältä.