TEAM TRIATHLONSUOMI 2017-2018


Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet? Miltä kuulostaisi harjoittelu todella mahtavien ihmisten kanssa? Ilmoittaudu mukaan monipuolisimpaan ja hauskimpaan, kärkitriathlonistien vetämään treeniryhmään.

Haluatko treenata mahtavassa porukassa inspiroivien ja energisten valmentajien avulla? TriathlonSuomen huippusuosittu treeniryhmä – Team TriathlonSuomi – jatkuu keväällä 2018.

Team TriathlonSuomi on treeniryhmä, joka soveltuu kaiken tasoisille, niin vasta-alkajille kuin tavoitteellisille, vakavasti lajiin suhtautuville urheilijoille. Ryhmässä on mukana tavoitteellisesti treenaavia triathlonisteja ja jäsenet ovatkin niittäneet kovaa tulosta ikäsarjoissa, joista mainittakoon sprintti- ja puolimatkan suomenmestaruuskisojen ikäsarjavoittoja. Myös TeamCervelon jäsenten läsnäolo treeneissä varmistaa, että kiriseuraa kyllä löytyy kovillekin menijöille. 

Ryhmässä on myös lukuisia aloittelevampia urheilijoita. Aloittelevimmille urheilijoille ryhmän tuki ja tsemppi ovat korvaamattomia. Valmentajat pitävät huolen, että jokainen harjoitus soveltuu kaikille porukassa treenaaville. Ketään ei jätetä ja viimeistäkin kannustetaan – oikeasti!

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Triathlonharjoittelun lisäksi valmennuksessa keskitytään biomekaniikkaan, palautumiseen, ravintoon ja mentaalivalmennukseen luentojen ja keskustelujen kautta.

Järjestämme yhteensä 8 yhteisharjoitusta viikossa, joista voit valita omaan arkeesi soveltuvat 3 tai 4 treeniä. Harjoituksissa on aina parhaat mahdolliset valmentajat ohjaamassa treeniä ja jakamassa triathlonviisauttaan. 8 viikkoharjoituksen lisäksi järjestämme kerran kuussa superviikonlopun, johon kuuluu luento (esim. “Miten valmistaudun kisoihin” tai “Kestävyysurheilijan ravinto”) ja harjoitus, kuten Bric tai voimaklinikka.

Treeniryhmässämme saat eniten harjoituksia ja muuta oheistoimintaa sekä jokaiseen lajiin parhaiten soveltuvat valmentajat. Meillä on mukana ~10 eri valmentajaa.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa: perjantain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa) / lauantain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa) / sunnuntain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa)

Team TriathlonSuomi- treeniryhmän valmennuksesta vastaavat tuttuun tapaan Minna Koistinen ja Mirka Vahtera. Energistä naiskaksikkoa tulee täydentämään apuvalmentajana Essi Tamminen.  

Minna on niittänyt mainetta rakettimaisella nousullaan yhdeksi Suomen parhaista naistriathlonisteista. Minna on äärimmäisen energinen ja inspiroiva valmentaja, joka kannustaa jokaista tavoittelemaan omaa huippupotentiaaliaan niin urheilussa, kuin elämässä muutenkin.

Mirka on kestävyysurheilun ja liikuntafysiologian monitaituri, joka uskoo valmennuksessa monipuolisuuteen sekä hauskuuden säilyttämiseen kaikessa tekemisessä. Mirka on kokenut pitkän matkan triathlonisti, joka viimeistelee liikuntafysiologian ja urheiluravitsemuksen opintoja Jyväskylän yliopistossa. Valmennuksessa Mirka pyrkii huomioimaan kaikki ja jakaa mielellään tietotaitoaan kaikille kysyjille.

Essi on ryhmän ohjauksen ammattilainen, jonka harjoituksissa on selkeät tavoitteet ja helposti seurattavat ohjeet. Kaikki mitä tehdään, tehdään huolellisesti mutta pilkettä silmäkulmassa. Essi opiskelee triathlonvalmennusta Vierumäellä.

Päävalmentajien lisäksi ryhmän valmennuksesta vastaavat Suvi Purra, Matti Harjuoja ja Krista Terämaa (uinti), Tatu Koistinen, Joona Tuikka ja Taina Avo (spinning + juoksu) sekä Elena Kozhaskaya (voima ja kehonhuolto). Kokenut ja ammattimainen valmentajatiimimme takaa sen, että niin harjoitukset kuin treeniohjelmatkin ovat laadukkaita ja liikuntafysiologian uusimpien tutkimusten mukaisia. Pidetään ilo ja hauskuus tekemisessä, mutta tehdään oikeita asioita, jotta jokainen harjoittelija kehittyy ja saa tuloksia aikaan panostuksensa vastineeksi!   

Harjoitukset pidetään tutuissa paikoissa PK-seudulla: Esport, Liikuntamylly, Meilahden Liikuntakeskus sekä Leppävaaran ja Mäkelänrinteen uimahallit tulevat kauden aikana tutuiksi.

Treeniryhmän sisältö ja hinnat 2017-2018

TEAM TRIATHLONSUOMI 

    [/list_item]

  • Kuukausihinta on 115 €/kk. Sitoudut vain 1 kuukauteen kerrallaan.
  • Tarjoamme laajimman treenivalikoiman sekä eniten yhteisharjoituksia verrattuna muihin triathlontreeniryhmiin. Tämän lisäksi sinua harjoittavat erikseen jokaisen lajin asiantuntijat.
  • Me uskomme ryhmän voimaan ja siksi jokaisen lajin kovimmat treenit tehdään yhteistreeneissä. Ryhmässä saamme enemmän itsestämme irti! Katso viikkoaikataulumme tästä. Kuukausimaksu sisältää uinnin ratamaksut ja spinning-salin maksut. Lisäkustannuksia tulee talvikaudella juoksuharjoitusten sisäänpääsymaksuista (Liikuntamylly / Esport).
  • Haluamme kehittää entisestään ryhmämme yhteishenkeä ja yhteisiä treenimahdollisuuksia. Tästä johtuen tuomme viikko-ohjelmaan esimerkiksi sunnuntaiaamupäivän pitkän juoksulenkin. Yhteisjuoksulle valitaan sopiva alkamisajankohta ja kokoontumispaikka. Osallistujat voivat yhdessä määritellä juoksun vauhti- ja matkaryhmät.
  • Valmentajat valmistelevat kolme eri harjoitusohjelmaa.Sprint-ohjelma’ on suunnattu sprintti- ja perusmatkalaisille. ‘Ironman-ohjelmaa’ seuraavat kokeneet triathlonistit, joiden päämatka on puoli- tai täysmatka. Kolmas ohjelmarunko on suunniteltu heille, jotka ovat vasta aloittaneet urheilun parissa ja se keskittyy peruskunnon nostamiseen sekä lajituntemukseen. Harjoitusohjelmat sisältävät kaikkien harjoitteiden tarkat sisällöt ja tavoitetasot. Ohjelmoinnissa on mukana lajikohtaisia blokkeja ja harjoitustestejä progression takaamiseksi.
  • Järjestämme ~5-6 viikon välein teemapäivän / -illan: brick-harjoitus, testipäivä, luento (ravintoon, henkiseen valmennukseen, palautumiseen liittyen) tai esimerkiksi kehonhuollon klinikka
  • Meillä on erittäin aktiivinen ja informatiivinen Facebook-ryhmä keskustelua, tiedonjakoa (ja -hakua), fiilistelyä ja viestintää varten.

Ryhmässä harjoittelee kaiken tasoisia triathlonisteja. Haluamme pitää treeniryhmässä henkilökohtaisen otteen ja tämän vuoksi otamme mukaan rajallisen määrän osallistujia.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa: perjantain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa) / lauantain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa) / sunnuntain treeniryhmä (3 yhteisharjoitusta viikossa)

Huomaathan, että ilmoittautumalla ryhmään sitoudut aloittamaan treenit syyskuussa. Mikäli aloitat vasta myöhemmin, säästäthän ilmoittautumisesi sille kuukaudelle, jolloin aloitat ryhmän mukana. Näin säästämme treenipaikat niille, jotka ovat heti alusta alkaen mukana :)

Kaikki kysymykset ja tiedustelut voi laittaa osoitteeseen treeniryhma @ triathlonsuomi.com.

Puoliso mukaan triathlonharrastuksen pariin? Saman talouden edustajat saavat perhealennuksen -15 % toisen talouteen kuuluvan treeniryhmän maksusta. Ilmoita siis itsesi lisäksi puolisosi mukaan treeniryhmään. Ilmoittautuessanne lisätkää “Lisää viesti järjestäjälle” -kenttään samaan talouteen kuuluvan henkilön nimi.

Treeniryhmästä sanottua:

“Ihan parhaita esimerkkejä valmentajina! Aina on hyvä meno treeneissä ja aina saa apua ja tukea mieltä askarruttaviin asioihin! Oon kyllä lämmöllä suositellu kaikille TriathlonSuomea”

“Mirkan ja Minnan treenit rokkaa kyllä parhaiten :)”

“ Valmentajat ovat taas ammattitaitoisia, kannustavia ja äärimmäisen motivoituneita hommaansa ­parempia valkkuja en osaisi toivoa.”

“Tosi mukava porukka, missä on saanut treenata omalla tasollaan mukana. Ja aivan huippua, että saa olla noin korkeatasoisten urheilijoiden ohjauksessa.”

“Erittäin hyvin järjestetty, helppo tulla mukaan myös näin vasta­-alkajana ja osallistua sen verran kun kykenee, oman tason mukaan. Ilmapiiri innostava ja positiivinen!”

“Ihailen miten innokasta ja innovatiivista porukkaa TS:n takana on.”

Asutko turhan kaukana harjoituspaikoista? Ei hätää, tutustu muihin valmennuspalveluihimme täältä.