LIITY TRIATHLONSUOMEN JÄSENEKSI

Triathlon on parasta porukassa. Itsenäinen laji saa uuden ulottuvuuden seuratoiminnan myötä. TriathlonSuomella on pääkaupunkiseudulta olevien jäsenten lisäksi lukuisia jäseniä ympäri Suomen. Jos sinulle ei löydy omalta paikkakunnalta sopivaa seuraa, tule mukaan meidän porukkaan!

Voit myös vain liittyä seuraamme esimerkiksi SM-kilpailuissa vaadittavan triathlonseuran ja liiton jäsenyyden vuoksi. Et maksa turhasta, sillä jäsenyytemme ei velvoita sinua mihinkään!

Miksi kannattaa liittyä?

  • Saat 25 TriathlonSuomen valmentajan ja yli 300 jäsenen tuen harrastuksellesi. TriathlonSuomi on Suomen menestyneimpiä kilpaseuroja, mutta erityisen ylpeä olemme huikeasta yhteishengestä, joka yhdistää jäsenemme kaikilla harrastuksen tasoilla.
  • Aktiivisessa yhteisössä pääset jakamaan treeni- ja kisakokemuksiasi ja saat vuosittain luettavaksi jopa sata kisaraporttia
  • Kisoissa on helppo tulla vaihtamaan kuulumisia saman seuran jäsenten kanssa ja kannustusta riittää
  • Voit edustaa TriathlonSuomea kisoissa, joko TriathlonSuomen sinisissä tai omissa varusteissa. Kisa- ja treenivarusteet saat seurahinnoin.
  • Olemalla seuran jäsen tuet lajin kehittymistä Suomessa niin kilpa- kuin harrasteurheiluna.

TriathlonSuomen jäsenmaksu on 24€, josta 20€ menee suoraan Triathlonliitolle lajin kehittämiseen.

Jos haluat uuden askeleen harrastuksellesi, toimi näin:

  • Mene osoitteeseen https://www.suomisport.fi/
  • Klikkaa ”sisään suomisporttiin” ja kirjaudu kertakirjautumiskoodin avulla
  • Klikkaa yläpalkista Ostamaan > Jäsenyyksiä > TriathlonSuomi ry > TriathlonSuomen ja Triathlonliiton jäsenmaksu, aikuiset – 24 €

Kun olet saanut jäsenyyden, liity mukaan TriathlonSuomen jäsenten Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/139680923085121/

Mikäli sinua ei hyväksytä ryhmän jäseneksi viikon sisällä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@triathlonsuomi.com. Kaikissa muissakin asioissa voit kääntyä puoleemme lähettämällä viestiä edellä mainittuun osoitteeseen.