LIITY TRIATHLONSUOMEN JÄSENEKSI

Tervetuloa TriathlonSuomen seuraan kaudelle 2022!

Triathlon on parasta porukassa ja yksi lajimme parhaista puolista on sen yhteisöllisyys. Me TriathlonSuomessa olemme aktiivisia niin kisoissa, harjoituksissa kuin Facebook-kanavallammekin. Tervetuloa osaksi kasvavaa joukkoamme – haluat sitten tulla mukaan toimintaan, lähteä leirillemme tai vain liittyä triathlonseuran jäsenksi!

Vuodelle 2022 Triathlonliitto on tehnyt muutoksia jäsenmaksuihin ja kilpailulisenssikäytäntöihin. Nämä vaikuttavat myös seuramme jäsenmaksuun. Tämän lisäksi me olemme sekä SAULin että Suomen Pyöräilyn jäseniä. Pääset siis osallistumaan näidenkin lajien arvokilpailuihin ja edustamaan seuraamme niissä hankkimalla jäsenyyden, joka kattaa myös edellä mainitut lajit.

Triathlonjäsenyys: 12€ / vuosi. Hinta sisältää seuramme jäsenyyden. Maksamalla triathlonjäsenyyden voit osallistua harjoituksiimme, leireihin ja edustaa seuraamme kilpailuissa. Osallistuessasi liiton alaisiin (kuten SM-kisoihin tai Suomen Cupiin), sinulla tulee olla jonkun seuran jäsenyys ja tämän lisäksi SuomiSportista ostettava kilpailulisenssi.

Triathlon + Pyöräjäsenyys: 28€ / vuosi. Hinta sisältää yllä mainitun triathlonjäsenyyden lisäksi Suomen Pyöräilyn jäsenyyden (https://pyoraily.fi/). Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit osallistua kansallisiin pyöräkilpailuihin ja edustaa seuraamme niissä. Tietyt pyöräkilpailut edellyttävät lisäksi pyöräilyn lisenssiä.

Triathlon + SAUL: 24€ / vuosi. Hinta sisältää yllä mainitun triathlonjäsenyyden lisäksi SAULin jäsenyyden. Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit osallistua SAULin (Suomen aikuisurheiluliitto https://www.saul.fi/) kilpailuihin ja edustaa seuraamme niissä.

Triathlon + Pyöräily + SAUL: 40€ / vuosi. Hinta sisältää niin triathlon-, pyöräily- kuin SAULinkin jäsenyyden.

TriathlonSuomi maksaa Suomen Pyöräilyn ja SAUL:in jäsenmaksut edelleen kyseisille liitoille. Maksamalla nämä osuudet tuet osaltasi myös näiden alueiden kehitystyötä Suomessa.

Maksathan jäsenmaksusi viimeistään helmikuun aikana. Jäsenmaksut määrittävät seuran jäsenmäärän, joka seuran tulee viestiä edelleen lajiliitoille. Jos liityt seuran toimintaan mukaan myöhemmin vuoden aikana, maksathan jäsenmaksun viipymättä. Kaikkien seuratoiminnassa 2022 aikana mukanaolevien tulee maksaa seuran jäsenmaksu.

Näin maksat jäsenmaksun: Mikäli olet treeniryhmämme jäsen, saat alkuvuonna laskun myclubin kautta. Maksa summa sen mukaan, mihin toimintaan osallistut. Jos liityt seuraan vuoden aikana tai osallistut esimerkiksi koti- tai ulkomaan leirillemme, maksa maksu suoraan seuran tilille FI2181469710131284 / TriathlonSuomi Ry ja kirjoita viestikenttään nimesi.

Triathlonliiton kilpailulisenssi 2022
Aiemmin seuran jäsenmaksu maksettiin samalla kuin kansallinen lisenssi. Tänä vuonna sinun tulee ostaa kilpailulisenssi erikseen SuomiSportista. Lisenssi vaaditaan kaikissa kansallisissa kilpailuissa (Suomen CUP, SM-kilpailut, sekä useimmissa kansanvälisissä kilpailuissa Ironman, Challenge etc.) Suosittelemme, että ostat lisenssin hyvissä ajoin ennen kilpailuja. Kansallinen lisenssi maksaa 25 € ja kansanvälinen lisenssi 38 €. Huomaathan, että esimerkiksi Ironman Lahti ja Ironman Tahko vaativat kansainvälisen lisenssin.


JÄSENMAKSULLA:
• Voit edustaa seuraamme kilpailuissa
• Tulet osaksi suurta harrastajajoukkoamme – asuit sitten missä tahansa
• Voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi juoksu- tai spinningharjoituksiamme PK-seudulla ja Tampereella
• Pääset osallistumaan koti- ja ulkomaan leireillemme
• Saat mahdollisuuden tilata seuravaatteitamme
• Tuet seuratoimintaamme ja mahdollistat meille hyvän toimintaympäristön
 

Olemalla lisensoitu triathloninharrastaja, tuet myös lajin kehittymistä Suomessa. Suuri seuran jäsenmäärä auttaa meitä muun muassa uimavuorovarauksissa sekä kasvattaa ääntämme ajaessamme kestävyysurheilun asemaa.

Kun olet ostanut jäsenyyden, liity mukaan TriathlonSuomen jäsenten Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/139680923085121/

Facebook-ryhmässä tiedotetaan muun muassa treeniryhmistä, kursseista, ulkomaanleireistä ja seuravaatetilauksesta.

Seuravaatetilaukset: Tilaamme seuravaatteita kaksi kertaa vuodessa: lokakuun alussa (saapuvat marraskuun lopussa) ja helmikuussa (saapuvat huhtikuun aikana). Tiedotamme avoinna olevista seuravaatetilauksista aina Facebook-ryhmässämme.

Mikäli sinua ei hyväksytä ryhmän jäseneksi viikon sisällä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@triathlonsuomi.com. Kaikissa muissakin asioissa voit kääntyä puoleemme lähettämällä viestiä edellä mainittuun osoitteeseen.