Näin liityt TriathlonSuomen jäseneksi vuodelle 2023

Pikaohje: Kaikki vuoden 2023 seuralaiset liittyvät tähän myclub-ryhmään ja maksavat valitsemansa jäsenmaksun.

Triathlon on parasta porukassa ja yksi lajimme parhaista puolista on sen yhteisöllisyys. Me TriathlonSuomessa olemme aktiivisia niin kisoissa, harjoituksissa kuin Facebook-kanavallammekin. Tervetuloa osaksi kasvavaa joukkoamme – haluat sitten tulla mukaan toimintaan, lähteä leirillemme tai vain liittyä triathlonseuran jäsenksi!

Olemme myös sekä SAULin että Suomen Pyöräilyn jäseniä. Pääset siis osallistumaan näidenkin liittojen alaisiin kilpailuihin ja edustamaan seuraamme niissä hankkimalla jäsenyyden, joka kattaa myös edellä mainitut lajit.

  • Triathlonjäsenyys: 12€ / vuosi. Hinta sisältää seuramme jäsenyyden. Maksamalla triathlonjäsenyyden voit osallistua harjoituksiimme, leireihin ja edustaa seuraamme kilpailuissa. Osallistuessasi liiton alaisiin (kuten SM-kisoihin tai Suomen Cupiin), sinulla tulee olla jonkun seuran jäsenyys ja tämän lisäksi SuomiSportista ostettava kilpailulisenssi.
  • Triathlon + Pyöräjäsenyys: 33€ / vuosi. Hinta sisältää yllä mainitun triathlonjäsenyyden lisäksi Suomen Pyöräilyn jäsenyyden (https://pyoraily.fi/). Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit osallistua kansallisiin pyöräkilpailuihin ja edustaa seuraamme niissä. Tietyt pyöräkilpailut edellyttävät lisäksi pyöräilyn lisenssiä.
  • Triathlon + SAUL: 24€ / vuosi. Hinta sisältää yllä mainitun triathlonjäsenyyden lisäksi SAULin jäsenyyden. Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit osallistua SAULin (Suomen aikuisurheiluliitto https://www.saul.fi/) kilpailuihin ja edustaa seuraamme niissä.
  • Triathlon + Pyöräily + SAUL: 45€ / vuosi. Hinta sisältää niin triathlon-, pyöräily- kuin SAULinkin jäsenyyden.

TriathlonSuomi maksaa Suomen Pyöräilyn ja SAUL:in jäsenmaksut edelleen kyseisille liitoille.

Jäsenyyden maksaminen ja seuraan liittyminen

Maksat jäsenmaksusi liittymällä MyClubissa “Seuran jäsenyys 2023” -ryhmään. Liittymisesi jälkeen voit valita millaisen jäsenyyden haluat ostaa (yllä olevat 4 eri vaihtoehtoa).

Jos tulet mukaan seuratoimintaan myöhemmin 2023 aikana, liity ylläolevaan myclub-ryhmään. Kaikkien vuoden 2023 aikana seuratoiminnassa mukanaolevien tulee olla jäsen kyseisessä ryhmässä ja maksaa omaa valintaa vastaa seuran jäsenmaksu.

Voit olla seuramme jäsen, vaikka et kuuluisi treeniryhmiimme tai muuten harrastaisi kanssamme, mutta haluat esimerksiksi edustaa seuraamme kilpailuissa tai kuulua muuten monisatapäiseen harrastajien yhteisöömme.

Triathlonliiton kilpailulisenssi 2023
Sinun tulee ostaa lisenssi erikseen SuomiSportista. Lisenssi vaaditaan kaikissa kilpailuissa, missä edustat TriathlonSuomea. Suosittelemme, että ostat lisenssin hyvissä ajoin ennen kilpailuja. Lisenssi maksaa 35 euroa.

Muiden lajiliittojen vaatimat kilpailulisenssit 2023

HUOMIOITA KILPAILULISENSSEISTÄ!

  1. SAUL edellyttää vuonna 2023 kilpailulisenssiä kaikilta aikuisurheilijoilta, jotka osallistuvat SAUL SM-kilpailuihin tai virallisiin kansallisiin kilpailuihin. Lisenssi ostetaan SuomiSportista.
  2. Mikäli kilpailet PYÖRÄILYLIITON alaisissa tapahtumissa, varmista, tarvitsetko myös pyöräilyn kilpailulisenssin! Osassa kilpailuja vaaditaan lisenssi, mutta on myös tapahtumia, joihin lisenssiä ei tarvitse ostaa. Varmistathan tapahtumanjärjestäjältä lisenssiasian hyvissä ajoin etukäteen!

JÄSENMAKSULLA:
• Voit edustaa seuraamme kilpailuissa
• Tulet osaksi suurta harrastajajoukkoamme – asuit sitten missä tahansa
• Voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi juoksu- tai spinningharjoituksiamme PK-seudulla ja Tampereella
• Pääset osallistumaan koti- ja ulkomaan leireillemme
• Saat mahdollisuuden tilata seuravaatteitamme
• Tuet seuratoimintaamme ja mahdollistat meille hyvän toimintaympäristön
 

Olemalla lisensoitu triathloninharrastaja, tuet myös lajin kehittymistä Suomessa. Suuri seuran jäsenmäärä auttaa meitä muun muassa uimavuorovarauksissa sekä kasvattaa ääntämme ajaessamme kestävyysurheilun asemaa.

Kun olet maksanut jäsenyyden, liity mukaan TriathlonSuomen jäsenten Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/139680923085121/

Facebook-ryhmässä tiedotetaan muun muassa treeniryhmistä, kursseista, ulkomaanleireistä ja seuravaatetilauksesta.

Seuravaatetilaukset: Tilaamme seuravaatteita kaksi kertaa vuodessa: lokakuun alussa (saapuvat marraskuun lopussa) ja helmikuussa (saapuvat huhtikuun aikana). Tiedotamme avoinna olevista seuravaatetilauksista aina Facebook-ryhmässämme.

Mikäli sinua ei hyväksytä ryhmän jäseneksi viikon sisällä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@triathlonsuomi.com. Kaikissa muissakin asioissa voit kääntyä puoleemme lähettämällä viestiä edellä mainittuun osoitteeseen.