Näin liityt TriathlonSuomen jäseneksi vuodelle 2024

Pikaohje: Kaikki vuoden 2024 seuralaiset liittyvät tähän myclub-ryhmään ja maksavat valitsemansa jäsenmaksun.

Triathlon on parasta porukassa ja yksi lajimme parhaista puolista on sen yhteisöllisyys. Me TriathlonSuomessa olemme aktiivisia niin kisoissa, harjoituksissa kuin Facebook-kanavallammekin. Tervetuloa osaksi kasvavaa joukkoamme – haluat sitten tulla mukaan toimintaan, lähteä leirillemme tai vain liittyä triathlonseuran jäsenksi!

Olemme myös Suomen Pyöräilyn jäseniä. Pääset siis osallistumaan Suomen Pyöräilynkin alaisiin kilpailuihin ja edustamaan seuraamme niissä hankkimalla pyöräjäsenyyden..

  • Triathlonjäsenyys: 12€ / vuosi. Hinta sisältää seuramme jäsenyyden. Maksamalla triathlonjäsenyyden voit osallistua harjoituksiimme, leireihin ja edustaa seuraamme kilpailuissa. Seurajäsenyyden lisäksi sinun tulee ostaa triathlonliiton sopiva lisenssi. Vuonna 2024 kaikilla seuralaisilla tulee olla sopiva lisenssi ostettuna.
  • Triathlon + Pyöräjäsenyys: 33€ / vuosi. Hinta sisältää yllä mainitun triathlonjäsenyyden lisäksi Suomen Pyöräilyn jäsenyyden (https://pyoraily.fi/). Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit osallistua kansallisiin pyöräkilpailuihin ja edustaa seuraamme niissä. Tietyt pyöräkilpailut edellyttävät lisäksi pyöräilyn lisenssiä.

TriathlonSuomi ei ole vuonna 2024 SAUL:in jäsen. SAUL:in ja SUL:in yhteyistyö tarkoittaa, että TriathlonSuomen olisi pitänyt liittyä myös SUL:in ja Helsingin piirin jäseniksi ja tämä olisi moninkertaistanut seuramme maksut. Koska seurassamme on alle 10 SAUL:in kisoissa kävijää, totesimme, että toistaiseksi emme ole näissä mukana seurana.

Jäsenyyden maksaminen ja seuraan liittyminen

Maksat jäsenmaksusi liittymällä MyClubissa ”Seuran jäsenyys 2024” -ryhmään. Liittymisesi jälkeen voit valita millaisen jäsenyyden haluat ostaa (yllä olevat 4 eri vaihtoehtoa).

Jos tulet mukaan seuratoimintaan myöhemmin 2024 aikana, liity ylläolevaan myclub-ryhmään. Kaikkien vuoden 2024 aikana seuratoiminnassa mukanaolevien tulee olla jäsen kyseisessä ryhmässä ja maksaa omaa valintaa vastaa seuran jäsenmaksu.

Voit olla seuramme jäsen, vaikka et kuuluisi treeniryhmiimme tai muuten harrastaisi kanssamme, mutta haluat esimerksiksi edustaa seuraamme kilpailuissa tai kuulua muuten monisatapäiseen harrastajien yhteisöömme.

Triathlonliiton lisenssit 2024
Sinun tulee ostaa lisenssi erikseen SuomiSportista joko kilpailu- tai harrastuslisenssi. Kaikilla seuran jäsenillä tulee olla lisenssi vuonna 2024. Osta lisenssi tästä: www.suomisport.fi -> lisenssit ja vakuutukset

HUOMIOITA KILPAILULISENSSEISTÄ!

  1. Mikäli kilpailet Suomen Pyöräilyn alaisissa tapahtumissa, varmista, tarvitsetko myös pyöräilyn kilpailulisenssin! Osassa kilpailuja vaaditaan lisenssi, mutta on myös tapahtumia, joihin lisenssiä ei tarvitse ostaa. Varmistathan tapahtumanjärjestäjältä lisenssiasian hyvissä ajoin etukäteen!

JÄSENMAKSULLA:
• Voit edustaa seuraamme kilpailuissa
• Tulet osaksi suurta harrastajajoukkoamme – asuit sitten missä tahansa
• Voit tulla kokeilemaan ilmaiseksi juoksu- tai spinningharjoituksiamme PK-seudulla ja Tampereella
• Pääset osallistumaan koti- ja ulkomaan leireillemme
• Saat mahdollisuuden tilata seuravaatteitamme
• Tuet seuratoimintaamme ja mahdollistat meille hyvän toimintaympäristön
 

Olemalla lisensoitu triathloninharrastaja, tuet myös lajin kehittymistä Suomessa. Suuri seuran jäsenmäärä auttaa meitä muun muassa uimavuorovarauksissa sekä kasvattaa ääntämme ajaessamme kestävyysurheilun asemaa.

Kun olet maksanut jäsenyyden, liity mukaan TriathlonSuomen jäsenten Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/139680923085121/

Facebook-ryhmässä tiedotetaan muun muassa treeniryhmistä, kursseista, ulkomaanleireistä ja seuravaatetilauksesta.

Seuravaatetilaukset: Tilaamme seuravaatteita kaksi kertaa vuodessa: lokakuun alussa (saapuvat marraskuun lopussa) ja helmikuussa (saapuvat huhtikuun aikana). Tiedotamme avoinna olevista seuravaatetilauksista aina Facebook-ryhmässämme.

Mikäli sinua ei hyväksytä ryhmän jäseneksi viikon sisällä, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse info@triathlonsuomi.com. Kaikissa muissakin asioissa voit kääntyä puoleemme lähettämällä viestiä edellä mainittuun osoitteeseen.