TRIATHLONIN ONLINE -TREENIRYHMÄ

TRIATHLONIN ONLINE-TREENIRYHMÄ 50-75 €/kk

[one_half]

Haluatko huipputason harjoitusohjelman mitoitettuna tavoitteisiisi? Tai haluatko osallistua luentoihin sekä etäohjattuihin sisäpyörä- ja kehonhuoltoharjoituksiin saaden rytmiä ja laatua harjoitteluun? Online treeniryhmä palvelee näitä tarpeita, asut sitten missä tahansa.

Jos haluat tarkkaan mietityn harjoitusohjelman, pyöräharjoitukset ohjattuna live-treeneinä videon välityksellä, aktiivisen yhteisön, koulutetut (LitM), eri alojensa huippuosaajat valmentajiksi, on TriathlonSuomen online-treeniryhmä sinulle.

Harjoitusohjelman hinta on 50€/kk ja ohjelman, valmennuksen sekä online-treenien yhteishinta on 75€ / kk ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. Treenit alkavat 1.9.2022 tai kun olet valmis hyppäämään mukaan!

Ilmoittaudu tästä!

——————————————————————————————————————————

Olet sitten kokenut tai aloittelija, pyrimme tarjoamaan kaikenlaisille liikkujille omantasoista harrastamista. Treeniryhmäämme on kautta aikojen kuulunut kaikenlaisia triathlonisteja.

Iso treeniryhmämme jakautuu omiin alaryhmiinsä, joilla on omat vastuuvalmentajat ja harjoitusohjelma. Online-treeniryhmään osallistuessasi liityt osalliseksi valitsemaasi treeniryhmää. Saat

  • saman treeniohjelman ja pääset mukaan porukkaan (50€ /kk)
  • edellä olevan lisäksi saat valmennuspalvelut ja valmentaja on käytettävissäsi pääkisaasi asti +
  • yhteistreeneihin osallistut live-lähetysten kautta.
  • Järjestämme kauden aikana luentoja mm ravinnosta, testitulosten soveltamisesta käytäntöön yms ja pääset kuulemaan myös niistä (75€ /kk).

TriathlonSuomen treeniryhmät ovat (klikkaa ryhmää ja ohjaudut suoraan kyseisen ryhmän infosivulle MyClubiin):

  1. Peruskuntopainotteinen treeniryhmä
  2. Intensiivisen harjoittelun ryhmä
  3. Kilparyhmä
  4. Täysmatkalle tähtäävien ryhmä

Kun ilmoittaudut ryhmään, kirjoitathan kommentteihin, että otat onlinepaketin ja otatko yhteistreenillä ja valmennuksella (75€ /kk) vai pelkällä ohjelmalla (50€ /kk).

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Kokenut ja ammattimainen valmentajatiimimme takaa sen, että niin harjoitukset kuin treeniohjelmatkin ovat laadukkaita ja liikuntafysiologian uusimpien tutkimusten mukaisia. Vastuuvalmentajamme ovatkin lähes kaikki Jyväskylän yliopistosta valmistuneita liikuntafysiologeja tai oman harrastuneisuutensa vuoksi hyvin kokeneita ja osaavia valmentajia.

Pidetään ilo ja hauskuus tekemisessä, mutta tehdään oikeita asioita, jotta jokainen harjoittelija kehittyy ja saa tuloksia aikaan panostuksensa vastineeksi!

Harjoitusohjelmat ovat TrainingPeaksissa tai Google Docsissa riippuen ryhmästä(Täysmatkaryhmässä TP) ja sisäpyöräharjoitukset sekä kehonhuolto Facebook-live tai Zoom -ohjauksina. Näiden lisäksi käydään jokaisen harjoitusblokin aluksi virtuaalinen yhteistapaaminen valmentajan kanssa. Valmentaja on myös saatavissa henkilökohtaisia kysymyksiä varten laajemmalla onlinepaketilla.

Katso viikkoaikataulumme alta kuvasta tai klikkaa tästä pdf-auki. Olemme maalanneet online-treeninä lähetettävät vihreällä. Voit tehdä harjoitukset myös nauhoitteena milloin tahansa myöhemmin.

Loput harjoitukset suoritat itsenäisesti ohjelman ja aikataulusi mukaan.

Eri ryhmillä on eri valmentajat. PK -ryhmää valmentaa Elias Lehtonen, Intensiivisen harjoittelun-ryhmää Elias Lehtonen ja täysmatkan ryhmää Tatu Koistinen. Juoksuohjelmat suunnitelee juoksuvalmentaja Merja Penttinen.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa:

Luo tili ja ilmoittaudu Online-treeniryhmään tästä.

50€/kk tai 75 €/kk ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. Treenit alkavat 1.9.2022.

Kysy lisää: info@triathlonsuomi.com