TRIATHLONIN ONLINE -TREENIRYHMÄ 65 €/kk

Laadukas ohjaus ja seuranta harjoitteluusi

TriathlonSuomen jäsenet ovat olleet kolmena edellisenä vuotena Joroisilla SM-puolimatkan sekä miesten että naisten sarjan nopeimmat pyöräilijät – ja tämä vielä kuuden eri urheilijan toimesta.

Online-treeniryhmä seuraa TriathlonSuomen kilpaurheilijoiden harjoittelutapaa, mutta tarvittaessa kevennettynä sinun taustaan ja käytettävään treeniaikaan sopivaksi. 

Jos haluat tarkkaan mietityn harjoitusohjelman, aktiivisen yhteisön, koulutetut ja osaavat valmentajat tai vaikka vaan henkilön, joka katsoo, että treenit tulevat tehdyksi, on TriathlonSuomen online-treeniryhmä sinulle.

Harjoitusohjelmat suoraan TrainingPeaksiin ja sisäpyöräharjoitukset Zwiftiin tai Trainerroadiin

Saat online-treeniryhmästä parhaan hyödyn, jos käytät TrainingPeaks-ohjelmaa sekä sisäpyöräharjoittelussa esimerkiksi Zwiftiä tai Trainerroadia. Tällöin saat sekä harjoitusohjelmat, että yksittäiset harjoitukset automaattisesti näihin palveluihin. Mutta myös ilman näitä osallistuminen treeniryhmään onnistuu erittäin hyvin.

Online-treeniryhmä tarkoittaa, että jäsenet tekevät pääosin treenit itsenäisesti. Tosin, jos samalta paikkakunnalta on useampi henkilö mukana, suosittelemme osan harjoitusten tekoa yhdessä. Pääkaupunkiseutulaisille ja tamperelaisille suosittelemme liittymään TriathlonSuomen paikallisiin treeniryhmiin.

Kolme tuntimäärältään erilaista ohjelmaa

Ryhmässä on kolme vaihtoehtoista ohjelmaa. Ohjelmat eroavat toisistaan viikottaisten treenituntien perusteella. Kaikki ohjelmat ovat rakennettu puolimatkan kilpailuun valmistaviksi, mutta soveltuvat myös lyhyempien ja pidempien matkojen harjoitteluun (täysmatkaa kohti harjoitteleville annamme lisäohjeita vuoden mittaan). 

Ohjelmat ovat:

 • ‘Lohja’-triathlonohjelma
 • ‘Lahti’ -triathlonohjelma
 • ‘Tahko’ -triathlonohjelma

Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että ‘Lohjan’ ohjelma sisältää vähiten (~6h) harjoituksia viikossa ja ‘Tahko’ eniten (~12h). 

Online-treeniryhmä soveltuu harrastajille, joilla on jo yksi puolimatkan kilpailu takana tai jotka ovat valmistautumassa ensimmäiselle puolimatkalle.

Ryhmän päävalmentajina toimivat Tatu ja Minna Koistinen, mutta koko TriathlonSuomen valmennustiimi eri alojen asiantuntijoineen ovat tukenasi.

Luo tili ja ilmoittaudu Online-treeniryhmään tästä.

Pähkinänkuoressa online-treeniryhmä sisältää:

 • Puolimatkalle tähtäävän harjoitusohjelman noin 6h, 9h ja 12h viikkotreenitasoille
 • Treeniaika 1.9.2019 – 30.5.2020
 • Ohjelma uintiin, pyörään ja juoksuun
 • Jokainen harjoitus erikseen kuvattuna
 • Mahdollisuus ladata intervallipyöräharjoitukset suoraan Zwiftiin tai Trainerroadiin
 • Facebook-ryhmä, jossa TriathlonSuomen valmentajat vastaavat kysymyksiisi ja joissa kanssatreenaajat jakavat kokemuksiaan
 • Valmentajat seuraavat harjoitustesi toteutumista, kun käytät TrainingPeaks-ohjelmaa
 • Yleiset oppaat kestävyysurheiluharjoitteluun ja ravintoon
 • Hinta 65 €/kk, ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan


Kysymysten tai epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä minna@triathlonsuomi.com.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa:

Luo tili ja ilmoittaudu Online-treeniryhmään tästä.

Triathlonin online-treeniryhmä toteutuu, mikäli 1.9. mennessä ilmoittautuneita on 20.