TRIATHLONIN STARTTIKURSSI UUSILLE HARRASTAJILLE 149 €


[frame style=”modern” image_path=”http://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/01/Minna-ja-Mirka-pitkulainen2.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]

Oletko kiinnostunut triathlonista? Tule mukaan suositulle TriathlonSuomen aloittelijakurssille. Kurssi tarjoaa innostavan alun uudelle harrastukselle.

Aloita uusi harrastus innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Olit sitten aloitteleva kestävyysurheilija tai kokenut maratoonari, triathlonin kolme lajia luovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun. Aloittelijakurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot uinnin, pyörän ja juoksun omatoimisen harjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Olemme uudistaneet aloittelijakurssiamme. Nykyään ryhmän vetäjänä toimii Suomen kärkitriathlonisteihin kuuluva Minna Koistinen. Minna takaa jokaiselle unohtumattoman alun uuden harrastuksen parissa.

Ilmoittaudu mukaan kurssit@triathlonsuomi.com ja toivota tervetulleeksi vauhdikkaampi arki, hyvinvoiva keho ja pirteä mieli!

[check_list]
[list_item]Seuraava kurssi alkaa keskiviikkona 13.4.2016 ja kestää aina 11.5. asti[/list_item]
[list_item]Ryhmä harjoittelee yhdessä 3 kertaa viikossa pääkaupunkiseudulla[/list_item]
[list_item]Saat viikkotason harjoitusohjelman[/list_item]
[list_item]Kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat perustiedot triathlonista: kolmen eri lajin vaatimukset, kilpailtavat matkat ja urheilijan ravinto[/list_item]
[list_item]Saat kattavan teoriapaketin kestävyysharjoittelusta[/list_item]
[list_item]Valmentajat vastaavat kysymyksiin ja ohjaavat alkuun uuden harrastuksen parissa[/list_item]
[list_item]Kurssin hinta 149 €[/list_item]
[/check_list]

Kurssille otetaan mukaan korkeintaan 32 henkeä, joten ilmoittaudu ajoissa!

Aloittelijakurssi antaa tarvittavat tiedot ja taidot omatoimisen triathlonharjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille lajista kiinnostuneille harrastustaustaan katsomatta. Kurssilla huomioidaan jokaisen tausta ja harjoitukset ovat suunniteltu sen mukaan, että jokainen pystyy suorittamaan ne omalla tasollaan.

Ryhmä harjoittelee yhdessä 3 kertaa viikossa.

[check_list]
[list_item]Spinning-tunnit pidetään Meilahden Liikuntakeskuksessa maanantaisin klo 16:10-17:10[/list_item]
[list_item]Juoksutreenit ovat keskiviikkoisin Lauttasaaren urheilupuistossa klo 17.15-18.30[/list_item]
[list_item]Uintiharjoituksia on kolme ja ne pidetään Espoon Leppävaarassa lauantaiaamuisin klo 8:00 – 9:00.[/list_item]
[/check_list]

Ei hätää mikäli et pääse kaikkiin yhteistreeneihin! TriathlonSuomella on lukuisia yhteisharjoituksia viikossa, joten voit tulla meidän treeniryhmiemme harjoituksiin korvaamaan puuttuvia alkeiskurssin harjoituskertoja.

Aloittelijakurssin vetäjänä toimii Suomen kärkitriathlonisteihin kuuluva, pitkänmatkan spesialisti Minna Koistinen.

Minnasta ja kurssista sanottua:

“Sain paljon enemmän, kuin mitä olisin ikinä osannut toivoa”. “Kiitos vielä ihanan positiivisesta ja inspiroivasta meiningistä! Tässä ihanassa porukassa ja erityisesti sinun positiivisessa, tsemppaavassa ja inspiroivassa ohjauksessa on ihan supermahtavaa treenata! Asenteesi on mitä esimerkillisin niin urheilijana kuin treeniryhmän vetäjänä :D”.”Palautteena: oot mahtava ohjaaja ja piiskuri. Yllättäen pyöräilystä innostuin todella vaikka se oli mun heikoin kohta alussa.”

Ilmoittaudu mukaan ja aloita uusi innostava harrastus hyvässä seurassa!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä info@triathlonsuomi.com.

Ilmoittaudu mukaan minna@triathlonsuomi.com

Laita otsikoksi Aloittelijakurssi sekä viestiin nimi ja sähköpostiosoite.
Saat automaattisen vahvistuksen tilaukseen. Jos vahvistusta ei jostain syystä tule, ota yhteyttä info@triathlonsuomi.com.

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.