Valmentajaprofiili – Susanna Lehtovaara

Valmentajaprofiili – Susanna Lehtovaara


Olen innostava ja positiivinen uintivalmentaja, joka panostaa valmennettavan omiin vahvuuksiin ja niiden kehittämiseen. Vesielementistä löydettävä rentous ja luonnollisuus ovat lähtökohtia uinnin tekniikan hiomiseen omaan kehoon soveltuvaksi. Nuoruudessani harrastin kilpauintia reilun kymmenen vuoden ajan ja muutamien vuosien tauon jälkeen löysin sisäisen uimarini uudelleen iloisen harrastajan ja innokkaan valmentajan muodossa. Nykyään nautin tyrskyistä, virtauksesta ja vauhdista sekä altaassa että avovedessä.

Pyrin valmennuksessa välittämään positiivista energiaani niin omaksi ilokseen harrastaville kuin uusiin ennätyksiin tähtääville triathlonisteille. Uintivalmennuksessa uskon henkilökohtaisiin kykyihin ja ominaisuuksiin, joista rakentuu jokaisen omintakeinen uintityyli.

Triathlonissa minua kiehtoo monien muiden tavoin itsensä voittaminen ja haastaminen yhä parempiin henkisiin ja fyysisiin suorituksiin. Uinti on mielestäni mitä parahin urheilulaji, jonka ohella harrastan monipuolisesti pyöräilyä, juoksua, tennistä, rullaluistelua ja mitä ikinä keksinkään pyrkiessäni parempaan kondikseen, oman kehon ja mielen tasapainoon. Olen ennen kaikkea tiimipelaaja ja siten vasta matkalla kohti ensimmäistä henkilökohtaista triathlonkisaani. Matkan varrella minut voi bongata joukkueesta ja kannustamasta ystäviä ja valmennettaviani kohti heidän unelmiaan. Olen aina innoissani ja hengessä mukana urheiluun liittyvissä ja parempaan hyvinvointiin tähtäävissä tavoitteissa.

[one_half]
Erityisosaaminen:

  • Uintitekniikan perusteet ja tekniikan hiominen
  • Uinnin treenivinkit ja oheisharjoittelu
  • Valmennettavan henkilökohtaisten kehittämisalueiden huomioiminen
  • Positiivinen vuorovaikutus treeneissä ja niiden ulkopuolella
  • Hauska ja kannustava ote valmennukseen

[/one_half]