Suvi Purra – vastuuvalmentaja uinti

VALMENTAJAPROFIILI – SUVI PURRA

Olen uimaritaustainen kestävyysurheilija, joka on löytänyt tavoitteellisen kilpaurheilun uudelleen aikuisiällä. Triathlonharrastuksen ohella olen ajanut muutaman kauden pyörällä tempokilpailuja.

Lapsuuden kilpauintiharrastuksen oltua tauolla, aloitin kilpailemisen aikuisena uudelleen masters-uinnin piirissä vahvimpina lajeinani 800 ja 1500 metrin vapaauintimatkat, joilla olen voittanut useita ikäkausitason Suomen mestaruuksia ja saavuttanut myös muutaman Suomen ennätyksen N30- ja N35-ikäsarjoissa. Avovesiuinti on minulle myös rakas laji ja treenaan sitä kesäisin runsaasti allasharjoitusten ohella. Tri-valmentajana painotan nimenomaan vapaauintitekniikkaa, yhtä hyvin perustaitoja kuin edistyneemmän, pitemmän matkan allas- ja avovesiuinnin erityispiirteitä.

Valmentajan on oltava helposti lähestyttävä ja kannustava. Ammatiltani musiikinopettajana tiedostan myös valmentamisen pedagogisen ja motivoivan osa-alueen merkityksen. Tavoitteeni on kannustaa urheilijoita suunnitelmalliseen ohjattuun harjoitteluun, antaa jokaiselle valmennettavalleni henkilökohtaista ja omaan tavoitteeseen sopivaa ohjausta sekä vapaauintitekniikassa että kilpailukykyiseen uintikuntoon pääsemisessä. TriSuomelle laaditaan uintiharjoittelun kausisuunnitelma vastaamaan niin maltillisemman kuntoilijaharrastajan kuin tavoitteellisemman kilpaurheilijan tarpeisiin. Valmennettaviltani toivon myös aktiivista palautetta harjoitteluun liittyen.
[one_half]
Painopistealueet: Vapaauintitekniikan ohjaus – Monipuoliset uintiharjoitteet – Motivointi – Ryhmähengen luominen yksilölajin harjoittelussa.
[/one_half]
[one_half_last]


[/one_half_last]