TRIATHLONIN UUSIEN HARRASTAJIEN KESÄRYHMÄ 15.5.-8.7.2023

Tervetuloa TriathlonSuomen seuran uusien harrastajien kesäkurssille (99€)!

Miltä kuulostaisi osallistua triathlontapahtumaan ensi kesänä? Oletko miettinyt triathlonin aloittamista, mutta et tiedä missä ja miten sen aloittaisit?

TriathlonSuomen seura järjestää uusien triathlonharrastajien kesäryhmän 15.5.-8.7.2023 Tule oppimaan kaikki triathlonista ja treenailemaan yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Treeneihin kuuluu:

  • Uintia niin altaassa kuin avovedessä,
  • maantiepyöräilyä,
  • juoksua ja
  • kokonaisia harkkatriathloneita.

Tästä löytyy tarkka harjoitusaikataulu treeneineen ja harjoituspaikkoineen.

Kesäryhmä huipentuu Pace Triathlon -tapahtumaan, jossa voit yhdessä treenikavereiden kanssa osallistua ensimmäiseen tapahtumaasi (kurssille osallistuvat saavat 50% alekoodin tapahtumaan). Osa harjoituksista pidetään Pace Oittaan tapahtumareiteillä, jotta kisapäivänä kaikki suorituspaikat ovat sinulle jo entuudestaan tutut. Myös valmentajat ovat paikalla! Sinun ei kuitenkaan tarvitse osallistua tapahtumaan, mikäli et niin halua.

Välineiksi tarvitset:

  • uikkarit, uimalakki ja uimalasit,
  • juoksuvaatteet,
  • pyöräilyvaatteet, kypärän ja pyörän.

Halutessasi märkkäri lämmittää avovedessä uidessasi. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit märkäpukujen hankintaan, mikäli haluat sellaisen ostaa.

Osallistuaksesi kurssille sinulla ei tarvitse olla kokemusta triathlonista tai sen eri lajeista. Uinnissa sinun olisi hyvä pystyä uimaan 200m. Harjoittelemme uintia ensin kaksi kertaa altaassa ennen avoveteen siirtymistä.

TriathlonSuomen seura on järjestänyt vuodesta 2014 vuosittain 3-5 uusien harrastajien kurssia ja olemme tuoneet triathlonin pariin satoja ja satoja uusia harrastajia. Olemme hyvin kokenut kurssijärjestäjä ja valmentajamme ovat omien lajiensa kokeneita valmentajia tai erittäin kokeneita triathlonisteja.

Tule sinäkin kokemaan tämä uskomattoman hieno ja monipuolinen laji. Otetaan kaikki irti Suomen kesästä harjoittelemalla ulkona ja nauttimalla liikunnasta!

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tästä.

Otathan kaikissa kysymyksissä yhteyttä minna@triathlonsuomi.com