TriathlonSuomen treeniryhmät 2022-2023

Olemme päivittäneet treeniryhmäsivumme kaudelle 2023-2024 ja löydät sen TÄÄLTÄ.

Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet? Oletko uusi triathlonharrastaja ja haluaisit harrastaa ryhmän kanssa hyvällä fiiliksellä? Junnaavatko tulokset paikoillaan etkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä? Ilmoittaudu mukaan monipuolisimpaan ja hauskimpaan, huippuvalmentajien vetämään treeniryhmään.

Voit aina olla yhteydessä info@triathlonsuomi.com ja valitaan sinulle yhdessä kokonaisuus joka tukee parhaiten triathlonin harrastamista.

Olet sitten kokenut tai aloittelija, pyrimme tarjoamaan kaikenlaisille liikkujille omantasoista harrastamista. Treeniryhmäämme on kautta aikojen kuulunut kaikenlaisia triathlonisteja. Ryhmässä on mukana muun muassa tavoitteellisesti treenaavia triathlonisteja, jotka ovat niittäneet kovaa tulosta ikäsarjoissa. He ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Porukassamme on mukana kaikkea heidän ja aivan aloittelevien triathlonistien väliltä.

Valmentajiemme ammattitaitoa on osata ottaa erilaiset treenaajat huomioon ja tarjota oikeanlaisia harjoituksia yhteistreeneissä – pidämmekin valmentajiemme suhteen korkeaa rimaa yllä. 

Iso treeniryhmämme jakautuu omiin alaryhmiinsä, joilla on omat vastuuvalmentajat ja harjoitusohjelmat (tutustu jokaiseen ryhmään tarkemmin alempana olevien esittelyiden kautta):

 1. Peruskestävyyspainotteinen ryhmä (maltillisemmin harrastavat),
 2. Intensiivisen harjoittelun ryhmä (tavoitteellisemmin harrastavat),
 3. Kilparyhmä ja
 4. Täysmatkalle tähtäävien ryhmä.

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Kokenut ja ammattimainen valmentajatiimimme takaa sen, että niin harjoitukset kuin treeniohjelmatkin ovat laadukkaita ja liikuntafysiologian uusimpien tutkimusten mukaisia.

Vastuuvalmentajamme ovatkin lähes kaikki Jyväskylän yliopistosta valmistuneita liikuntafysiologeja tai oman harrastuneisuutensa vuoksi hyvin kokeneita ja tietäviä valmentajia. 

Pidetään ilo ja hauskuus tekemisessä, mutta tehdään oikeita asioita, jotta jokainen harjoittelija kehittyy ja saa tuloksia aikaan panostuksensa vastineeksi!

Yhteistreenejä on viikottain tarjolla 15 harjoituskertaa (klikkaa tästä lukujärjestys uuteen välilehteen). Voit käydä niin monessa yhteisharjoituksessa kuin ehdit (poislukien vain aloittaville harrastajille suunnatut uintiharjoitukset).

Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme pitkin kautta muutamia ekstraharjoituksia ja vapaa-ajan tilaisuuksia. Näitä ovat muun muassa

 • luennot,
 • bric-harjoitukset,
 • Nuuksion vaellus ja
 • voimaklinikka.

Treeniryhmien valmennuksesta vastaavat tuttuun tapaan Tatu Koistinen, Elias Lehtonen ja Otto Loukkalahti

Treeniryhmän hinta on alkaen 129€ / kk ja se sisältää muun muassa:

 • Omaan tasoosi ja tavoitekilpailuusi mukautuva harjoitusohjelma sekä valmentajan tuki koko kauden ajan aina tavoitekilpailuusi asti
 • Kaikki ohjatut yhteistreenit (poislukien aloittaville suunnatut uintiharjoitukset)
 • Sisäänpääsy Olympiastadionin sisäjuoksuradalle marras-maaliskuussa, sisäänpääsy keskiviikon uintitreeneihin ja kaikkiin spinning-saleihin
 • Erilaisia online-luentoja (testitulosten (mm. ftp) analysoinnista & johtopäätöksistä, ravinnosta, kilpailemisesta)
 • TriathlonSuomen Talvi cup -kilpailusarja
 • Tiivis yhteisö ja TriathlonSuomen 20 huippuvalmentajan tuki kaikkiin kysymyksiisi

Keskiviikkoillan uinnit ovat kaikille avoimet ja maksuttomat, mutta Mäkelänrinteen ja Kilon uintitreeneistä perimme pienen lisämaksun (paremmat ajat, kalliimmat allasvuokrat). Lisämaksullisiin uintiharjoituksiin sitoudutaan koko kaudeksi (syys- ja kevätkaudeksi erikseen). Hinta on 60€ / syyskausi ja 75€ / kevätkausi (15€ / kk).

Ilmoittaudu:

Kilon uintiin: https://triathlonsuomi.myclub.fi/flow/events/4325817

Mäkelänrinteen uintiin: https://triathlonsuomi.myclub.fi/flow/events/4325785

Treeniryhmään sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan ja voit aloittaa koska sinulle parhaiten sopii. 

Voit osallistua mihin tahansa treeniryhmään myös etänä Online-ryhmän kautta.

Saat valmennuksen, treeniohjelman sekä viikottaiset spinning- ja kehonhuoltotreenit Facebook liven ja Zoomin kautta. Online-treenit ja harjoitusohejelma 75€/kk – pelkkä harjoitusohjelma 50€/kk.  Tutustu alta treeniryhmiimme ja lue online-treeneistä lisää täältä.

Alla on esitelyt eri treeniryhmät lyhyesti. Pidempi esittely löytyy MyClubista (linkit jokaisen ryhmäesittelyn yhteydessä).

ERI TREENIRYHMÄT JA VALMENTAJAT:

1. KILPARYHMÄ 145€ / KK 

Siintääkö tavoitteenasi voittaa ikäsarjamestaruuksia Suomessa tai kv-kisoissa vai tavoitteletko kisatikettiä Konalle? Haluatko kokeilla kuinka pitkälle rahkeesi riittävät triathlonissa?

Kovatasoinen, samanhenkinen porukka sparraa toisiaan ja yhteishenki nousee viikoittaisissa yhteistreeneissä.

Kilparyhä sopii sinulle, mikäli muu elämän kuorma mahdollistaa harjoituskaudesta riippuen runsaan harjoittelun määrään (10+ h/vko) ja intensiivisen harjoittelun (3 – 4 kovaa harjoitusta /vko).

Ryhmän valmennuksesta vastaa kilpatriathlonisti, -juoksija ja suunnistaja Otto Loukkalahti (LitM).

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

2. INTENSIIVISEN HARJOITTELUN RYHMÄ 129€ / KK

Treeniryhmän tavoitteena on siivittää sen jäsenet laadukkaaseen loppuaikaan tavoitekilpailuissa (esimerkiksi puolimatka aikaan 4:30-6.00h). Tämän tason suoritus vaatii jo selvää panostusta harjoitteluun.

Ryhmä sopii hyvin jo pidempään triathlonia harrastaneille, jotka hakevat laadukkaan valmennuksen sekä treeniryhmän sisäisen sparrauksen kautta kehitystä suorituskykyynsä. Treeniryhmä sopii myös lyhyemmän triathlontaustan omaaville henkilöille, jotka haluavat ottaa askelen eteenpäin triathlonpolullaan, mutta suositeltavaa on kokemus ainakin muutaman vuoden säännöllisestä kestävyysharjoittelusta.

Ryhmän valmennuksesta vastaa liikuntafysiologi (LitM) Elias Lehtonen, jolla on vuosien kokemus kestävyyslajien valmentamisesta (mm. triathlon, pyöräily, soutu) sekä vankka liikuntafysiologian teorian sekä käytännön hallinta. Päivätöikseen Elias vastaa Helsingin urheilulääkäriaseman rasituslaboratorion toiminnasta.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

3. PERUSKUNTOPAINOTTEINEN RYHMÄ 129€ / KK

Tämä ryhmä on suunnattu kaikille teille, jotka nautitte triathlonin harrastamisesta, mutta joille suorituskyvyn optimointi muun elämän kustannuksella ei ole se pääasia. Harrastat triathlonia, koska se on monipuolinen, elämyksellinen laji, jonka parissa voit haastaa itseäsi. Täsä treeniryhmässä triathlon sopii elämääsi kaiken muun toiminnan lisäksi.

Treeniryhmän ohjelmoinnin taustalla on ajatus, että fiksusti harjoittelemalla on mahdollista kehittyä myös rajallisemmilla aikaresursseilla.

Lisäksi ryhmässä on vahva painotus kuormittumisen ja palautumisen tasapainon löytymiselle ja näkökulmana se, että triathlon mahtuu muun elämän sekaan.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN.

4. TÄYSMATKA-RYHMÄ 129€ / KK

Edellisenä syksynä ensi kertaa startannut, yli 40 osallistujaa kerännyt ryhmä saa jatkoa entistä energisempänä. Ryhmä sopii harrastajille, jotka tehtäävät täysmatkalle 2023 kesän aikana, tai muuten haluavat parantaa erityisesti täysmatkan suorituskykyä.

Ryhmä tukee niin ensimmäistä täysmatkaa kohti kulkevia kuin myös omaa ennätystään parantavia tai Hawaijille haluavia.

Ryhmän päävalmentajana toimii Tatu Koistinen. Tatu on valmentanut 8 vuotta TriathlonSuomessa ja hänellä on vahva teoreettinen pohja täysmatkaharjoitteluun ja vuosien kokemus täysmatkalle valmistautumisesta.

—————————————————————————–

Kaikki kysymykset ja tiedustelut voi laittaa osoitteeseen info @ triathlonsuomi.com.

Treeniryhmään kuuluvien tulee olla TriathlonSuomi seuran jäseniä. TriathlonSuomen jäsenmaksu on 12€ / vuosi.
https://triathlonsuomi.com/liity-triathlonsuomen-seuran-jaseneksi/

Puoliso mukaan triathlonharrastuksen pariin? Saman talouden edustajat saavat perhealennuksen -15 % toisen talouteen kuuluvan treeniryhmän maksusta.