TRIATHLONSUOMEN TREENIRYHMÄ 2020-2021

Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet? Oletko uusi triathlonharrastaja ja haluaisit harrastaa ryhmän kanssa hyvällä fiiliksellä? Junnaavatko tulokset paikoillaan etkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä? Ilmoittaudu mukaan monipuolisimpaan ja hauskimpaan, kärkitriathlonistien vetämään treeniryhmään.

TriathlonSuomen suosittu treeniryhmä jatkaa uudistuneena kaudelle 2020-2021. Harjoitukset alkavat 1.9.2020. 

Tutustu alta tarkemmin ja ilmoittaudu MyClubin kautta mukaan (painamalla tästä)!

Olet sitten kokenut tai aloittelija, pyrimme tarjoamaan kaikenlaisille liikkujille omantasoista harrastamista. Treeniryhmäämme on kautta aikojen kuulunut kaikenlaisia triathlonisteja. Ryhmässä on mukana muun muassa tavoitteellisesti treenaavia triathlonisteja, jotka ovat niittäneet kovaa tulosta ikäsarjoissa, joista voisi mainita suomenmestaruuskisojen ikäsarjavoittoja. Todella tavoitteelliset treenaajat ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Porukassamme on mukana kaikkea heidän ja aivan aloittelevien triathlonistien väliltä.

Triathlonharrastajat jakautuvat omien tavoitteidensa mukaisesti kolmeen eri treeniryhmään (tutustu treeniryhmiimme alla). Jokaiselle tasostaan riippumatta löytyy kirittäjiä ja sparraajia.

Olet sitten minkä tasoinen harrastaja tahansa, meidän porukkaamme mahtuu aina. Valmentajiemme ammattitaitoa on osata ottaa erilaiset treenaajat huomioon ja tarjota oikeanlaisia harjoituksia yhteistreeneissä – pidämmekin valmentajiemme suhteen korkeaa rimaa yllä. 

Haluamme ottaa erilaiset liikkujat huomioon. Treeniryhmään ilmoittautuessa valitaan itselle sopivin ryhmä (ryhmää voi vaihtaa koska vain kesken kauden). Tutustu ryhmiin alta.

Jokaisella ryhmällä on oma vastuuvalmentaja, mikä mahdollistaa henkilökohtaisemman otteen jokaisen treenaajan kohdalla. Valmentaja myös suunnittelee harjoitusohjelman juuri omalle ryhmälleen sopivimmaksi.

Kauden alussa tehdään kattava pohjatietokysely, joka ohjaa sopivan treeniohjelman valinnassa. Lisäksi vastuuvalmentajat järjestävät online/offline -keskusteluita, jossa on mahdollisuus käydä läpi kauden suunnittelun kannalta tärkeimmät kysymykset.

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Kokenut ja ammattimainen valmentajatiimimme takaa sen, että niin harjoitukset kuin treeniohjelmatkin ovat laadukkaita ja liikuntafysiologian uusimpien tutkimusten mukaisia. Pidetään ilo ja hauskuus tekemisessä, mutta tehdään oikeita asioita, jotta jokainen harjoittelija kehittyy ja saa tuloksia aikaan panostuksensa vastineeksi!

Yhteistreenejä on viikottain tarjolla 13. Ryhmien vastuuvalmentajat suosittelevat ryhmilleen niitä yhteisharjoituksia, jotka kulloinkin istuvat treenisuunnitelmaan parhaiten. 

TUTUSTU JA LATAA VIIKKO-OHJELMAAN TÄSTÄ.

Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme kuukausittain erilaisia ekstraharjoituksia ja vapaa-ajan tilaisuuksia. Näitä ovat muun muassa luennot, bric-harjoitukset, Nuuksion vaellukset, “Oittaa-treenit” ja voimaklinikat. Panostamme myös ryhmän yhteishenkeen ja koordinoimme yhteisiä brunsseja kauden aikana ja muuta yhteistoimintaa.

Kokoamme myös halukkaista porukoita yhteisille ulkomaan kisamatkoille, Vätternrundan-pyörätapahtumaan ja muihin seuralaisia kiinnostaviin tapahtumiin.

Treeniryhmän valmennuksesta vastaavat tuttuun tapaan Tatu Koistinen, Mirka Vahtera ja Otto Loukkalahti sekä Taina Avo. 

Harjoitukset pidetään tutuissa paikoissa PK-seudulla: Esport Areena, Liikuntamylly, Meilahden Liikuntakeskus sekä Leppävaaran ja Mäkelänrinteen uimahallit tulevat kauden aikana tutuiksi.

Tutustu alla oleviin harjoitusryhmien kuvauksiin ja ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Muista, mukaan voit tulla myös kesken kauden ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. 

Treeniryhmän hinta: 115€/kk 3 yhteisharjoituksella ja 160€/kk vapailla treeneillä. Mikäli taloudestanne osallistuu 2 henkilöä treeniryhmäämme, saatte toisen kuukausimaksusta -15%.

Harjoituskausi alkaa 1.9.2020. 

ERI TREENIRYHMÄT JA VALMENTAJAT:

Kilparyhmä

Siintääkö tavoitteena AG-mestaruudet ja / tai Kona paikka? Haluatko kokeilla kuinka pitkälle rahkeesi riittävät triathlonissa?

Olet sitten nuori Suomen huipulle pyrkivä taikka ikäsarjoja tahkonnut kehäkettu – TriathlonSuomen kilparyhmä kokoaa yhteen kovan porukan, jossa kehitys on varmaa. Kilparyhmässä keskitytään löytämään jokaiselle oma optimaalisen kehityksen polku muokkaamalla harjoittelua heikkouksien ja vahvuuksien mukaisesti.

Kovatasoinen, samanhenkinen porukka sparraa toisiaan ja yhteishenki nousee viikoittaisissa yhteistreeneissä.

Kilparyhmä sopii sinulle, mikäli muu elämän kuorma mahdollistaa suuren intensiteetin ja määrän harjoittelun (10+ h/vko) ja tähtäät korkealle. Kilparyhmä luo halukkaille myös ponnahduslaudan TriathlonSuomen kilpajoukkueisiin.

Ryhmän valmennuksesta vastaa triathlonissa ja pyöräilyssä SM-menestystä niittänyt, Kona-kasteen saanut, urheilufysiologi Mirka Vahtera sekä 3000m esteiden sekä suunnistuksen SM-mitaisti Otto Loukkalahti.

ILMOITTAUDU

Tavoitteelliset harrastajat

Ryhmän päätarkoitus on kestävyysurheilukyvykkyyden kehittäminen pitkäjänteisesti jokaiselle mielekkäällä tavalla. Vahva halu kehittyä, mutta ymmärrys elämän muiden alueiden vaatimuksista.

Pyrimme löytämään ne osa-alueet ja puutteet, mistä eniten tulee aikahyötyä ja toisaalta ne treenityypit mistä eniten pidämme. Kun nämä yhdistetään saadaan kohtalaisellakin tuntimäärällä merkittäviä harppauksia eteenpäin. Vahva painopiste myös arkirutiinien rakentamisessa siten, että urheiluharrastuksesta saadaan pysyvä osa arkea, mikä tuo merkittävästi lisäenergiaa päivään. Tavoite harjoitteluun käytettävälle ajalle on 6-12 viikkotuntia.

Ryhmän valmennuksesta vastaa Tatu Koistinen. Tatulla on 10 vuoden kokemus haastavan työympäristön ja kilpaurheilun onnistuneesta yhdistämisestä.

ILMOITTAUDU

Triathlonin perusta

Tämä ryhmä on suunnattu niille jotka nauttivat triathlonin harrastamisesta, mutta joille suorituskyvyn optimointi ei ole se pääasia. Tässä ryhmässä treenataan ohjatusti 3-5 krt viikossa ja lisäksi on treeniohjelma joka syyskaudella keskittyy kuntopohjan rakentamiseen ja kevätkaudella fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen kohti kisakautta.

Ryhmällä on yhteisiä muidenkin lajien treenjä kuin uinti, pyöräily ja juoksu. Varsinkin syyskaudella keskitytään lihaskunnon-ja liikkuvuuden harjoittamiseen.

Ryhmässä treenaajalla on sekä syys- että kevätkaudella lyhyt 15min henkilökohtainen keskustelu vastuuvalmentajan kanssa. Keskustelussa treenaaja saa ohjausta omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Syyskaudella tehdään omien hyvinvointia ja harrastusta tukevien toimenpiteiden seuranta ja siitä palaute.

– ohjatut treenit harrastajan omien valintojen mukaan
– aloituskick-off tapaaminen la 19.9 klo 11.15 Meilahdessa
– yhteinen extra-syystreeni harrastajat ryhmän kanssa lauantaina 24.10 klo 9-11, ja toinen marras-joulukuussa, jonka jälkeen yhteinen brunssi kaikkien harrastajien kanssa
– harjoitusohjelma
– harjoitusmäärä / vko n 5-9h, ohjattua harjoittelua 5,5- 7h / vko

Ryhmän valmennuksesta vastaa Taina Avo.

ILMOITTAUDU

Kaikki kysymykset ja tiedustelut voi laittaa osoitteeseen treeniryhma @ triathlonsuomi.com.

Puoliso mukaan triathlonharrastuksen pariin? Saman talouden edustajat saavat perhealennuksen -15 % toisen talouteen kuuluvan treeniryhmän maksusta. Ilmoita siis itsesi lisäksi puolisosi mukaan treeniryhmään. Ilmoittautuessanne lisätkää “Lisää viesti järjestäjälle” -kenttään samaan talouteen kuuluvan henkilön nimi.

Asutko turhan kaukana harjoituspaikoista? Ei hätää, tutustu muihin valmennuspalveluihimme täältä.