TRIATHLONSUOMEN TREENIRYHMÄ 2019-2020

Haluatko löytää todellisen potentiaalisi ja saavuttaa itsellesi asettamat tavoitteet? Oletko uusi triathlonharrastaja ja haluaisit harrastaa ryhmän kanssa hyvällä fiiliksellä? Junnaavatko tulokset paikoillaan etkä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä? Ilmoittaudu mukaan monipuolisimpaan ja hauskimpaan, kärkitriathlonistien vetämään treeniryhmään.

TriathlonSuomen huippusuosittu treeniryhmä jatkaa uudistuneena kaudelle 2019-2020. Harjoitukset alkavat 1.9.2019.

Tutustu alta tarkemmin ja ilmoittaudu MyClubin kautta mukaan (painamalla tästä)!

Olet sitten kokenut tai aloittelija, pyrimme tarjoamaan kaikenlaisille liikkujille omantasoista harrastamista. Treeniryhmäämme on kautta aikojen kuulunut kaikenlaisia triathlonisteja. Ryhmässä on mukana muun muassa tavoitteellisesti treenaavia triathlonisteja, jotka ovat niittäneet kovaa tulosta ikäsarjoissa, joista voisi mainita suomenmestaruuskisojen ikäsarjavoittoja. Todella tavoitteelliset treenaajat ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu. Porukassamme on mukana kaikkea heidän ja aivan aloittelevien triathlonistien väliltä.

Kaikenlaiset harrastajat treenaavat yhdessä, tukevat ja kannustavat toisiaan. Jokaiselle tasostaan riippumatta löytyy kirittäjiä, sparraajia ja samantasoisia treenaajia. Olet sitten minkä tasoinen harrastaja tahansa, meidän porukkaamme mahtuu aina. Valmentajiemme ammattitaitoa on osata ottaa erilaiset treenaajat huomioon ja tarjota oikeanlaisia harjoituksia yhteistreeneissä – pidämmekin valmentajiemme suhteen korkeaa rimaa yllä. 

Haluamme ottaa erilaiset liikkujat huomioon. Treeniryhmään ilmoittautuessa valitaan itselle sopivin ryhmä (ryhmää voi vaihtaa koska vain kesken kauden). Tutustu ryhmiin alta.

Jokaisella ryhmällä on oma vastuuvalmentaja, mikä mahdollistaa henkilökohtaisemman otteen jokaisen treenaajan kohdalla. Valmentaja myös suunnittelee harjoitusohjelman juuri omalle ryhmälleen sopivimmaksi.

Jotta voidaan varmistaa, että jokaisen harjoittelijan henkilökohtaiset haasteet tulevat otetuiksi huomioon, käydään kausien alussa henkilökohtainen sparraustuokio, joissa valmentaja ohjeistaa ja opettaa tulkitsemaan ryhmän yhteistreeniohjelmaa jokaisen harrastajan kohdalla parhaalla mahdollisella tavalla. Sparraustuokio mahdollistaa myös muun elämän rasitukset ja esimerkiksi erilaisten rasitusvammojen läpikäynnin ja ohjeistuksen. 

Ryhmän toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen, progressiiviseen valmennukseen, jonka asiantuntevat valmentajat takaavat. Kokenut ja ammattimainen valmentajatiimimme takaa sen, että niin harjoitukset kuin treeniohjelmatkin ovat laadukkaita ja liikuntafysiologian uusimpien tutkimusten mukaisia. Pidetään ilo ja hauskuus tekemisessä, mutta tehdään oikeita asioita, jotta jokainen harjoittelija kehittyy ja saa tuloksia aikaan panostuksensa vastineeksi!

Yhteistreenejä on viikottain tarjolla 13. Ryhmien vastuuvalmentajat suosittelevat ryhmilleen niitä yhteisharjoituksia, jotka kulloinkin istuvat treenisuunnitelmaan parhaiten. Yhteisharjoituksissamme käy kuitenkin kaikkien ryhmien treenaajia. Emme siis jaa viikon yhteistreenejä kolmen eri ryhmän kesken vaan jokainen valitsee totuttuun tapaan itselleen kulloinkin parhaiten sopivan harjoituksen.

TUTUSTU JA LATAA VIIKKO-OHJELMAAN TÄSTÄ.

Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme luentoja, bric-harjoituksia ja  voimaklinikoita.

Treeniryhmän valmennuksesta vastaavat tuttuun tapaan Tatu Koistinen, Mirka Vahtera (äitiysvapaan aikana S2019 Juha-Matti Halonen) ja Essi Tamminen. 

Harjoitukset pidetään tutuissa paikoissa PK-seudulla: Esport, Liikuntamylly, Meilahden Liikuntakeskus sekä Leppävaaran ja Mäkelänrinteen uimahallit tulevat kauden aikana tutuiksi.

Tutustu alla oleviin harjoitusryhmien kuvauksiin ja ilmoittaudu mukaan sinulle parhaiten sopivaan ryhmään. Muista, mukaan voit tulla myös kesken kauden ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan. 

Treeniryhmän hinta: 115€/kk 3 yhteisharjoituksella ja 135€/kk 5 yhteisharjoituksella. Mikäli taloudestanne osallistuu 2 henkilöä treeniryhmäämme, saatte toisen kuukausimaksusta -15%.

Harjoituskausi alkaa 1.9.2019. Kick off -tilaisuus järjestetään syys-lokakuun vaihteen tietämillä.

ERI TREENIRYHMÄT JA VALMENTAJAT:

Kilparyhmä

Siintääkö tavoitteena AG-mestaruudet ja / tai Kona paikka? Haluatko kokeilla kuinka pitkälle rahkeesi riittävät triathlonissa?

Olet sitten nuori Suomen huipulle pyrkivä taikka ikäsarjoja tahkonnut kehäkettu – TriathlonSuomen kilparyhmä kokoaa yhteen kovan porukan, jossa kehitys on varmaa. Kilparyhmässä keskitytään löytämään jokaiselle oma optimaalisen kehityksen polku muokkaamalla harjoittelua heikkouksien ja vahvuuksien mukaisesti.

Kovatasoinen, samanhenkinen porukka sparraa toisiaan ja yhteishenki nousee viikoittaisissa yhteistreeneissä.

Kilparyhmä sopii sinulle, mikäli muu elämän kuorma mahdollistaa suuren intensiteetin ja määrän harjoittelun (10+ h/vko) ja tähtäät korkealle. Kilparyhmä luo myös ponnahduslaudan TriathlonSuomen kilpajoukkueisiin menestyksen myötä.

Ryhmän valmennuksesta vastaa triathlonissa ja pyöräilyssä SM-menestystä niittänyt, Kona-kasteen saanut, pian urheilufysiologiksi valmistuva Mirka Vahtera.

ILMOITTAUDU

Tavoitteelliset harrastajat

Ryhmän päätarkoitus on kestävyysurheilukyvykkyyden kehittäminen pitkäjänteisesti jokaiselle mielekkäällä tavalla. Vahva halu kehittyä, mutta ymmärrys elämän muiden alueiden vaatimuksista.

Pyrimme löytämään ne osa-alueet ja puutteet, mistä eniten tulee aikahyötyä ja toisaalta ne treenityypit mistä eniten pidämme. Kun nämä yhdistetään saadaan kohtalaisellakin tuntimäärällä merkittäviä harppauksia eteenpäin. Vahva painopiste myös arkirutiinien rakentamisessa siten, että urheiluharrastuksesta saadaan pysyvä osa arkea, mikä tuo merkittävästi lisäenergiaa päivään. Tavoite harjoitteluun käytettävälle ajalle on 6-12 viikkotuntia.

Ryhmän valmennuksesta vastaa Tatu Koistinen. Tatulla on 10 vuoden kokemus haastavan työympäristön ja kilpaurheilun onnistuneesta yhdistämisestä.

ILMOITTAUDU

Liikunnalliset harrastajat

Liikunnallisten harrastajien ryhmä on tarkoitettu sekä vasta lajin pariin tulleille, että sellaisille harrastajille, jotka suhtautuvat lajiin rennolla otteella. Tämä ryhmä tarjoaa helpon väylän aloittaa tavotteellisempi triathlonharjoittelu.

Ohjelmissa otetaan huomioon hyvin elämän muut osa-alueet (perhe, työt, muut harrastukset, ruuhkavuodet). Harjoittelu painottuu peruskestävyyden parantamiseen ja sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat harjoitella ryhmän kanssa hyvällä fiilikselle kuormituksen ollessa hyvin hallittavissa.

Tärkeintä ryhmän harjoittelussa ovat monipuoliset harjoitukset sekä totuttelu säännölliseen treenaamiseen. Harjoitusmäärä on 3-8 viikkotuntia. Harjoittelun edetessä ryhmästä voi siirtyä hyvillä mielin tavoitteellisempien harrastajien ryhmään. Innostuksen jatkuessa alkeiskursseilta jatketaan tähän ryhmään aluksi.

Ryhmän valmennuksesta vastaa Essi Tamminen, joka on kouluttautunut triathlonvalmentajaksi ja ohjannut erilaisia treeniryhmiä 12 vuoden ajan harrastaen itse aktiivisesti eri kestävyyslajeja.

ILMOITTAUDU

Kaikki kysymykset ja tiedustelut voi laittaa osoitteeseen treeniryhma @ triathlonsuomi.com.

Puoliso mukaan triathlonharrastuksen pariin? Saman talouden edustajat saavat perhealennuksen -15 % toisen talouteen kuuluvan treeniryhmän maksusta. Ilmoita siis itsesi lisäksi puolisosi mukaan treeniryhmään. Ilmoittautuessanne lisätkää “Lisää viesti järjestäjälle” -kenttään samaan talouteen kuuluvan henkilön nimi.

Asutko turhan kaukana harjoituspaikoista? Ei hätää, tutustu muihin valmennuspalveluihimme täältä.