Ohjatut harjoitukset

[one_half]

SPINNING-TUNNIT

Supersuositut spinning-tunnit jatkuvat. Tule kokemaan todellinen pyörätreeni, josta ei varmasti jää tehoa puuttumaan.

Haluatko kehittää pyöräkuntoasi ja -nopeutta? Ilmoittaudu mukaan tehopohjaisesti ohjattuihin, haastaviin treeneihin. Valmentajina toimivat niin pyöräilyssä kuin triathlonissakin kisaavat, alansa huippuammattilaiset.

Vuosi rakentuu kausiohjelman mukaisesti, joka tähtää siihen, että kesän korvalla sinulla on paras mahdollinen pyöräkunto. Ohjelman laatii Elias Lehtonen. Hänellä on vuosien kokemus kestävyyslajien valmentamisesta  (mm. triathlon, pyöräily, soutu) sekä vankka liikuntafysiologian teorian sekä käytännön hallinta. 

Valmentaja antaa aina myös eri tehovaihtoehtoja intervalliosuuksiin, jotta harjoittelija voi päivän mukaan ajaa joko ohjatun harjoituksen tai keventää / haastaa itseään kunnolla.

Tunneilla saat myös opastusta pyöritystekniikkaan ja lajiharjoitteluun liittyen sekä aerodynaamisen ajoasennon löytämiseen.

Treenit pidetään Easyfit Tapiolassa. Liikuntakeskus on Pohjois-Tapiolassa, Kehä 1:n vieressä, Otaniemeä vastapäätä.  Salista löytyy niin WattBikejä kuin Keisereita. Pyörissä on tavallisten herkkujen lisäksi teho- ja kadenssimittari ja ne on helppo säätää muistuttamaan aika-ajopyörän ajoasentoa! 

Alla on lueteltu eri tuntivaihtoehdot hintoineen (maksut voidaan jakaa 2 erään). Hinta sisältää pääsyn spinning-saliin. Voit osallistua myös useammalle tunnille viikossa; tässä tapauksessa harjoitusten yhteishinta tarkistetaan alaspäin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia minna@triathlonsuomi.com. Harjoituksiin sitoudutaan pääsääntöisesti loppukaudeksi ja voit varata paikkasi suoraan myös kevään tunneille. 
[check_list]

[list_item]Torstaina klo 17:30-19:00. Hinta: 180€ / syksy. [/list_item]

[list_item]Lauantaina klo 11:10-13:10. Hinta: 190€ / syksy.[/list_item]

[/check_list]

Spinning soveltuu hyvin kaikentasoisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä ja harjoittelevat mieluummin ryhmässä kuin yksin. Kaikista tunneista saa niin kevyemmän kuin rankemmankin treenin – ohjaaja antaa ohjeistuksen niin kevennykseen kuin haasteellisempaankin vetoon.

Tuntien yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin triathlonisteihin, verkostoitua ja saada vastauksia esimerkiksi harjoittelua ja kisoja koskeviin kysymyksiin.

Kysymykset ja ilmoittautuminen: minna@triathlonsuomi.com

[/one_half]

[one_half_last]

UINTIHARJOITUKSET

Triathlonisteille suunnattu pitkä uintiharjoitus, jossa keskitytään tekniikan sijaan uimaan kovempia sarjoja ja matkaa.

Usein kuulee sanottavan, että kovia uintiharjoituksia on vaikea tehdä yksin. Siksi olemme pyhittäneet keskiviikon pitkän uintivuoromme määrä- ja tehouinnille. 

Meillä on Leppävaaran uimahallissa koko iso uintiallas käytössämme keskiviikkoiltaisin klo 20:40-22:00. Jalkaudumme radoille eri uintinopeuksien mukaan.

Syksyn hinta 1.9 – 31.12.2022 on 180€ sisältäen sisäänpääsyn uimahalliin. Uinnit alkavat 1.9., mutta voit tulla mukaan myös kesken kauden. 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: minna@triathlonsuomi.com

OHJATUT JUOKSUHARJOITUKSET

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2016/05/juoksu.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]

Haastava intervallijuoksuharjoitus, joka nostaa juoksuvauhtisi uudelle tasolle. Näitä harjoituksia ei tule yksin tehtyä ja siksi kannattaa tulla ryhmän mukana juoksemaan!

Tiistaisin juoksemme kovemmat intervallipohjaiset harjoitukset. Lyhyempää peruskestävyyslenkkiä on helppo ja mukava juosta omassa rauhassa, mutta kovemmat vetotreenit jäävät helposti väliin! 

Suorituskyvyn kehittymisen kannalta viikottaiset kovemmat harjoitukset ovat kuitenkin elintärkeitä.

Juoksuharjoituksemme sisältävät aina alkuverryttelyn, tekniikkaosuuden, pääsarjan, loppuverryttelyn ja keskivartaloharjoituksen. Harjoitukset kestävät tiistaisin ~90 minuuttia.

Tiistaisin juoksemme Leppävaaran urheilukentällä ja talvikaudella Olympiastadionin 400m sisäjuoksuradalla, joka on varattu vain meidän käyttöömme.

Harjoitukset alkavat tiistaina klo 18:00 ja kestävät 90min.

Juoksuharjoitusten hinta: 145€ / kausi sis sisääpääsyn sisäjuoksuradalle. 

Ilmoittaudu mukaan minna@triathlonsuomi.com

[/one_half_last]

Oletko kiinnostunut treeniryhmästä, harjoitusohjelmasta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta? Tutustu näihin ohesta: treeniryhmäharjoitusohjelmat ja online-valmennus.