SPINNING-TUNNIT

Supersuositut spinning-tunnit jatkuvat. Tule kokemaan todellinen pyörätreeni, josta ei varmasti jää tehoa puuttumaan.

Haluatko kehittää pyöräkuntoasi ja -nopeutta? Ilmoittaudu mukaan tehopohjaisesti ohjattuihin, haastaviin treeneihin. Valmentajina toimii muun muassa kilpapyöräilijä Ida Sten, ammattitriathlonisti Minna Koistinen sekä muita kansallisella tasolla menestyviä triathlonisteja.

Eri tunneilla keskitytään kehittämään suorituskyvyn eri alueita. Keskiviikkona ja torstaina keskitytään pääsääntöisesti koviin intervalliharjoituksiin. Perjantaiaamu herättää hyvin ja on sovellettavissa esimerkiksi paastoharjoituksiin, kun yritetään tehostaa rasva-aineenvaihduntaa (tärkeä etenkin täysmatkalaisille). Sunnuntain harjoitus kehittää enemmän peruskestävyyttä, mutta niilläkin tunneilla on omat haastavat osuutensa. Ja kerran kuukaudessa sunnuntain treeni on neljän tunnin mittainen (halutessaan treenistä voi poistua jo esimerkiksi 2 tai 3 tunnin kohdalla).

Ohjaaja antaa aina myös eri tehovaihtoehtoja intervalliosuuksiin, jotta harjoittelija voi päivän mukaan ajaa joko ohjatun harjoituksen tai keventää / haastaa itseään kunnolla.

Tunneilla saat myös opastusta pyöritystekniikkaan ja lajiharjoitteluun liittyen sekä aerodynaamisen ajoasennon löytämiseen.

Treenit pidetään Easyfit Tapiolassa. Liikuntakeskus on Pohjois-Tapiolassa, Kehä 1:n vieressä, Otaniemeä vastapäätä.  Salista löytyy niin WattBikejä kuin Keisereita. Pyörissä on tavallisten herkkujen lisäksi teho- ja kadenssimittari ja ne on helppo säätää muistuttamaan aika-ajopyörän ajoasentoa! 

Alla on lueteltu eri tuntivaihtoehdot hintoineen (maksut voidaan jakaa 2 erään). Hinta sisältää pääsyn spinning-saliin. Voit osallistua myös useammalle tunnille viikossa; tässä tapauksessa harjoitusten yhteishinta tarkistetaan alaspäin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia minna@triathlonsuomi.com. Harjoituksiin sitoudutaan pääsääntöisesti loppukaudeksi ja voit varata paikkasi suoraan myös kevään tunneille. 

  • Keskiviikkona klo 18:30 – 20:00 – haastavampi intervallipohjainen harjoitus. Sopii kokeneemmille harrastajille viikon kovaksi pyöräharjoitukseksi. Hinta: 160€ / syksy.
  • Torstaina klo 17:30-19:00 -haastavampi intervallipohjainen harjoitus. Sopii kokeneemmille harrastajille viikon kovaksi pyöräharjoitukseksi. Hinta: 160€ / syksy.
  • Perjantaina klo 07:00-08:00 – peruskestävyysharjoitus, jossa on mausteena kevyempiä intervalliosuuksia. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Hinta: 145€ / syksy.
  • Sunnuntaina klo 09:00-11:00 – peruskestävyysharjoitus, jossa on mukana intervalliosuuksia. Sopii kokeneemmille harrastajille. Hinta: 185€ / syksy.
  •  

Spinning soveltuu hyvin kaikentasoisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä ja harjoittelevat mieluummin ryhmässä kuin yksin. Kaikista tunneista saa niin kevyemmän kuin rankemmankin treenin – ohjaaja antaa ohjeistuksen niin kevennykseen kuin haasteellisempaankin vetoon.

Tuntien yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin triathlonisteihin, verkostoitua ja saada vastauksia esimerkiksi harjoittelua ja kisoja koskeviin kysymyksiin.

Kysymykset ja ilmoittautuminen: minna@triathlonsuomi.com

UINTIHARJOITUKSET

Triathlonisteille suunnattu pitkä uintiharjoitus, jossa keskitytään tekniikan sijaan uimaan kovempia sarjoja ja matkaa.

Usein kuulee sanottavan, että kovia uintiharjoituksia on vaikea tehdä yksin. Siksi olemme pyhittäneet keskiviikon pitkän uintivuoromme määrä- ja tehouinnille. 

Meillä on Leppävaaran uimahallissa koko iso uintiallas käytössämme keskiviikkoiltaisin klo 20:40-22:00. Jalkaudumme radoille eri uintinopeuksien mukaan.

Syksyn hinta 30.9 – 31.12.2020 on 180€ sisältäen sisäänpääsyn uimahalliin. Uinnit alkavat 30.9., mutta voit tulla mukaan myös kesken kauden. 

Sinulla on mahdollisuus osallistua myös sunnuntain uintitreeneihimme. Sunnuntaisin uimme Leppävaarassa klo 07:00-08:00

Sunnuntaiuinnin hinta on 140€ syyskaudelta. 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia: minna@triathlonsuomi.com

OHJATUT JUOKSUHARJOITUKSET

Haastava intervallijuoksuharjoitus, joka nostaa juoksuvauhtisi uudelle tasolle. Näitä harjoituksia ei tule yksin tehtyä ja siksi kannattaa tulla ryhmän mukana juoksemaan!

Tiistaisin juoksemme kovemmat intervallipohjaiset harjoitukset ja launtaisin pitkiksen joko juosten, kävellen, sauvaillen tms (valmentajalta on hyvä tiedustella millainen pitkis sopisi juuri sinulle). Lyhyempää peruskestävyyslenkkiä on helppo ja mukava juosta omassa rauhassa, mutta kovemmat vetotreenit jäävät helposti väliin! 

Suorituskyvyn kehittymisen kannalta viikottaiset kovemmat harjoitukset ovat kuitenkin elintärkeitä.

Juoksuharjoituksemme sisältävät aina alkuverryttelyn, tekniikkaosuuden, pääsarjan, loppuverryttelyn ja keskivartaloharjoituksen. Harjoitukset kestävät tiistaisin ~90 minuuttia ja lauantaisin 2,5h. 

Tiistaisin juoksemme Leppävaaran urheilukentällä ja talvikaudella Olympiastadionin 400m sisäjuoksuradalla, joka on varattu vain meidän käyttöömme (lisäkustannus sisäänpääsymaksusta on noin 4€ / krt). Lauantaisin pitkikset pidetään Pirkkolassa tai Leppävaarassa.

Harjoitukset alkavat tiistaina klo 18:00 ja lauantaina 09:30 (kesto 2,5h). 

Juoksuharjoitusten hinta: 120€ / kausi. Voit osallistua kumpaankin juoksuharjoitukseen viikottain tai valita sinulle sopivamman viikosta toiseen.

Ilmoittaudu mukaan minna@triathlonsuomi.com


Oletko kiinnostunut treeniryhmästä, harjoitusohjelmasta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta? Tutustu näihin ohesta: treeniryhmäharjoitusohjelmat ja online-valmennus.