SPINNING-TUNNIT

Supersuositut spinning-tunnit jatkuvat. Tule kokemaan todellinen pyörätreeni, josta ei varmasti jää tehoa puuttumaan.

Haluatko kehittää pyöräkuntoasi ja -nopeutta? Ilmoittaudu mukaan tehopohjaisesti ohjattuihin, haastaviin treeneihin. Valmentajina toimii muun muassa kilpapyöräilijä Ida Sten, ammattitriathlonisti Minna Koistinen sekä muita kansallisella tasolla menestyviä triathlonisteja.

Eri tunneilla keskitytään kehittämään suorituskyvyn eri alueita. Torstain aamu- ja iltapäivätunneilla keskitytään pääsääntöisesti koviin harjoituksiin. Tiistain ja perjantain harjoitukset kehittävät enemmän peruskestävyyttä, mutta niilläkin tunneilla on omat haastavat osuutensa.

Ohjaaja antaa aina myös eri tehovaihtoehtoja intervalliosuuksiin, jotta harjoittelija voi päivän mukaan ajaa joko ohjatun harjoituksen tai keventää / haastaa itseään kunnolla.

Tunneilla saat myös opastusta pyöritystekniikkaan ja lajiharjoitteluun liittyen sekä aerodynaamisen ajoasennon löytämiseen.

Treenit pidetään Meilahden liikuntakeskuksessa. Pyörissä on tavallisten herkkujen lisäksi teho- ja kadenssimittari ja ne on helppo säätää muistuttamaan aika-ajopyörän ajoasentoa!

Alla on lueteltu eri tuntivaihtoehdot hintoineen (maksut voidaan jakaa 2 erään). Hinta sisältää pääsyn spinning-saliin. Voit osallistua myös useammalle tunnille viikossa; tässä tapauksessa harjoitusten yhteishinta tarkistetaan alaspäin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia minna@triathlonsuomi.com. Harjoituksiin sitoudutaan pääsääntöisesti koko kevääksi (2.1.2020-31.5.2020). Voit kuitenkin tulla mukaan myös kesken kautta. 

  • Tiistaina klo 16:15-17:15 – peruskestävyysharjoitus sisältäen muutamia intervalliosuuksia. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille lyhyemmäksi pyöräharjoitukseksi. Hinta: 160€ / kevät.
  • Torstain aamuspinning klo 7:00-8:00 – harjoitus sisältää haastavia intervalliosuuksia. Harjoitus sopii kokeneemmille pyöräilijöille ja triathlonisteille. Hinta: 160€ / kevät.
  • Torstain iltapäiväspinning klo 16:30-18:00 – haastavampi harjoitus sisältäen määrällisesti enemmän intervalliosuuksia kuin aamutreeni. Harjoitus sopii kokeneemmille pyöräilijöille ja triathlonisteille. Hinta: 185€ / kevät.
  • Perjantain spinning klo 18:05-19:35 – peruskestävyysharjoitus, jossa on mausteena kevyempiä intervalliosuuksia. Sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Hinta: 185€ / kevät.

Spinning soveltuu hyvin kaikentasoisille pyöräilijöille ja triathlonisteille, jotka haluavat kehittyä ja harjoittelevat mieluummin ryhmässä kuin yksin. Kaikista tunneista saa niin kevyemmän kuin rankemmankin treenin – ohjaaja antaa ohjeistuksen niin kevennykseen kuin haasteellisempaankin vetoon.

Tuntien yhteydessä on myös erinomainen tilaisuus tutustua muihin triathlonisteihin, verkostoitua ja saada vastauksia esimerkiksi harjoittelua ja kisoja koskeviin kysymyksiin.

Kysymykset ja ilmoittautuminen: minna@triathlonsuomi.com

UINTIHARJOITUKSET

Triathlonisteille suunnattu pitkä uintiharjoitus, jossa keskitytään tekniikan sijaan uimaan kovempia sarjoja ja matkaa.

Usein kuulee sanottavan, että kovia uintiharjoituksia on vaikea tehdä yksin. Siksi olemme pyhittäneet keskiviikon pitkän uintivuoromme määrä- ja tehouinnille. 

Meillä on Leppävaaran uimahallissa koko iso uintiallas käytössämme keskiviikkoiltaisin klo 20:40-22:00. Jalkaudumme radoille eri uintinopeuksien mukaan.

Kevään hinta on 200€ sisältäen sisäänpääsyn uimahalliin. Uinnit alkavat 8.1.2020, mutta voit tulla mukaan myös kesken kauden. 

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä Minnalle sähköpostia: minna@triathlonsuomi.com

OHJATUT JUOKSUHARJOITUKSET

Haastava intervallijuoksuharjoitus, joka nostaa juoksuvauhtisi uudelle tasolle. Näitä harjoituksia ei tule yksin tehtyä ja siksi kannattaa tulla ryhmän mukana juoksemaan!

Maanantai- ja tiistai-iltaisin juoksemme kovemmat intervallipohjaiset harjoitukset. Peruskestävyyslenkkiä on helppo ja mukava juosta omassa rauhassa, mutta kovemmat vetotreenit jäävät helposti väliin.

Suorituskyvyn kehittymisen kannalta viikottaiset kovemmat harjoitukset ovat kuitenkin elintärkeitä.

Juoksuharjoituksemme sisältävät aina alkuverryttelyn, tekniikkaosuuden, pääsarjan, loppuverryttelyn ja keskivartaloharjoituksen. Harjoitukset kestävät ~90 minuuttia. 

Maanantaisin juoksemme talvikaudella Esport Arenalla (lisäkustannus sisäänpääsymaksusta; olemme neuvotelleet edullisemmat 10krt ja 20 krt -kortit heidän kanssaan) ja lumien sulattua Otaniemen urheilukentällä. Tiistaisin juoksutreenit pidetään LiikuntaMyllyssä (lisäkustannus sisäänpääsymaksusta) ja lumien lähdettyä siirrymme Pirkkolan urheilupuistoon.

Harjoitukset alkavat maanantaina klo 18:00 ja tiistaina 19:10. Kummassakin harjoituksessa on sama sisältö. 

Juoksuharjoitusten hinta: 120€ / kevät.

Ilmoittaudu mukaan joko maanantain tai tiistain harjoitukseen lähettämällä Minnalle sähköpostia: minna@triathlonsuomi.com


Oletko kiinnostunut treeniryhmästä, harjoitusohjelmasta tai henkilökohtaisesta valmennuksesta? Tutustu näihin ohesta: treeniryhmäharjoitusohjelmat ja online-valmennus.