Lasten ja nuorten triathlontoiminta käynnistyy

TriathlonSuomi aloittaa elokuussa 2020 triathlontoiminnan lapsille ja nuorille Espoossa. Junioritoimintaa on tarjolla 6 -vuotiaasta aina 23 -vuotiaaksi kolmessa eri ryhmässä: Nuoret, juniorit ja lapset. Ryhmät sopivat niin lajin aloittaville kuin tavoitteellisesti harjoitteleville. Ryhmiin pääsee mukaan ympärivuoden. Lisää tietoa ryhmistä löytyy alta.

Ryhmät

Nuoret

Nuoret on suunnattu 15-23 -vuotiaille. Nuoret harjoittelevat yhdessä 5 kertaa viikossa kaikkia lajeja vuoden ympäri. Uinnin, pyöräilyn ja juoksun lisäksi harjoitellaan lihaskuntoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja nopeutta monipuolisen ja tasapainoisen harjoittelun takaamiseksi. Nuorten ryhmään on tervetulleita niin lajin uudet harrastajat kuin tavoitteellisesti harjoittelevat.

Hinta: 105€ /kk

Juniorit

Juniorit on suunnattu 11-14 -vuotiaille. Juniorit harjoittelevat 3 kertaa viikossa. Kesäisin harjoitellaan kaikkia lajeja sekä lisäksi monipuolisesti lihaskuntoa ja liikkuvuutta ja talvisin pyöräilyn sijaan keskitytään lihaskuntoon, nopeuteen ja liikkuvuuteen.

Hinta: 75€ /kk

Lapset

Lasten triathlonryhmä on suunnattu 6-10 -vuotiaille. Harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa ja niissä leikinomaisesti tutustutaan triathlonin lajeihin: uintiin ja juoksuun. Lisäksi kesäisin myös kokeillaan pyöräilyä ja pyörän käsittelyä turvallisesti.

Hinta: 45€ /kk

Alustava harjoitusaikataulu:

Ti 17.00-18.015 juoksu, Leppävaaran urheilupuisto/ Kannusillanmäen liikuntahalli, YU-tilat
To 17.00-18.15 Leppävaaran urheilupuisto

Pidätämme oikeudet muutoksiin ryhmissä ja ryhmien aikatauluissa. Riippuen osallistujien määrästä, muutoksia saattaa tulla ryhmiin tai ryhmien aikatauluihin.