Lapset ja nuoret

LASTEN JA NUORTEN TRIATHLONTOIMINTA PK-SEUDULLA

TriathlonSuomi haluaa olla tukemassa ja ohjaamassa lapsia ja nuoria triathlonin pariin. Laji on upea kolmen lajin kokonaisuus, jonka monipuoliset harjoitteet mahdollistavat lapsen tasapainoisen motorisen ja urheilullisen kehityksen. Kolmen eri lajin yhdistelmä tuo myös harjoituksiin mielekkyyttä ja triathlonia voi harjoitella läpi vuoden. Monipuolisuus vähentää myös esimerkiksi jo lapsillakin yleistyviä, harmillisia rasitusvammoja.

Triathlon on maailmalla korkealle arvostettu ja paljon kilpailtu olympialaji. Tuo lapsesi tai nuoresi uskomattoman hienon lajin pariin!

Lasten ja nuorten toimintaan otetaan ilmoittautumisia vastaan. Starttaamme jo kesällä mikäli halukkaita ilmaantuu, mutta viimeistään syyskuussa pyörähtävät käyntiin harjoitukset 10-17 -vuotiaille nuorille. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Olethan siis yhteydessä info@triathlonsuomi.com ja luethan lisätietoja alta. Löydät myös ilmoittautumispainikkeen alta.

Lapset ja Nuoret

Lasten ja nuorten ryhmä on suunnattu 10-17 -vuotiaille. Ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa. Kesäisin harjoitellaan kaikkia lajeja, talvella uintia ja juoksua.

Harjoitukset laaditaan ryhmäläisten lähtötason mukaisesti ja vanhemmilla ryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua myös valikoituihin aikuisten treeneihin.

Ryhmään osallistuaksesi sinun on hyvä olla liikunnallinen ja osaat uida 100m yhtäjaksoisesti. Alkuun tarvitset vain juoksukengät, treenivaatteet (säästä riippuen shortsit, t-paita, pitkähihainen paita, pitkät housut), uimapuvun, uimalakin ja uimalasit.

Kesällä ryhmäläisillä on mahdollisuus kokeilla kilpailemista ryhmän mukana!

Hinta: 270€ (syyskuu-joulukuu 2021)

Alustava harjoitusaikataulu:

Ti 18.00/18.30-> juoksu, Olympiastadion (harjoituksen kesto 1h)
Su 8.00-9.00 uinti, Kilo

Lisätietoja ja kysymyksiä: info@triathlonsuomi.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin ryhmissä ja ryhmien aikatauluissa. Riippuen osallistujien määrästä, muutoksia saattaa tulla ryhmiin tai ryhmien aikatauluihin.