Juoksuryhmä

Juoksuryhmä starttaa 1.9.2020

TriathlonSuomen juoksuryhmä starttaa 1.9.2020. Ryhmä sopii kaikintasoisille juoksijoille. Olit sitten tavoittelemassa 2:30 alitusta maratonilla tai valmistautumassa ensimmäiselle puolimaratonille, rakennamme sinulle laadukkaan ja sopivan ohjelman ja löydät taatusti sopivan vauhtista juoksuseuraa.

Ryhmässä on kaksi yhteistä juoksuharjoitusta. Lauantaina aamupäivällä 9:00 alkaen juoksemme yhdessä viikon pidemmän ja rauhallisen treenin ja sitten maanantaina illalla n. 18:00 juoksemme reippaamman ratavedon. Juoksut ovat pääsääntöisesti Tapiolan alueella(Rantaraitti, Otaniemen urheilukenttä, Esport Areena). Torstaina 19:00 – 20:00 järjestämme videon välityksellä viikottaiset harjoitteet liikkuvuuden ja lihaskunnon kehittämiseksi.

Näiden ydinharjoitusten ympärille rakentuu sinun viikkoharjoitusohjelma. Myös yhteisjuoksut on ohjeistettu eri tasoryhmille erikseen. Juoksuharjoituksissa annetaan vinkkejä myös juoksutekniikan kehittämiseen sekä tehdään tekniikkaharjoitteita.

Treeniryhmän hinta on 75€/kk sisältäen 3 yhteistä harjoitus/viikko sekä harjoitusohjelman tukemaan itsenäistä harjoittelua. Ryhmään voi liittyä tai ryhmästä voi poistua milloin tahansa, eli sitoutumista koko kaudeksi ei tarvita. Ryhmä järjestetään, jos ryhmään tulee yli 15 osallistujaa. Harjoitukset saatetaan toetuttaa yhdessä triathlonin treeniryhmien kanssa, jotta sopivan vauhtista treeniseuraa löytyy helpommin.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot saat Veera Malmivaaralta veera@triathlonsuomi.com