UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄ 2023-2024 (90€ / KK)

ALKAA 5.9.2023

Tervetuloa mukaan upean lajin pariin!

Haaveileitko triathlonharrastuksen aloittamisesta ja treeneistä yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa? Tule kokemaan monipuolisen lajin hienous ja oppimaan kolmen lajin yhdistelmän salat. Aloita harjoittelu TriathlonSuomen uusien harrastajien ryhmässä!

Voit harjoitella ryhmän mukana kuten sinulle sopii. Ryhmästä voi kauden aikana pitää taukoa ja palata taas uudelleen, mutta voit myös jatkaa ryhmän mukana aina ensi kesään asti ja valmistautua ryhmän kanssa ensimmäiseen triathlontapahtumaan. 

Ryhmä starttaa elokuun lopussa virtuaalisella kick-off -tapaamisella (tapaaminen järjestetään Zoomin kautta) ja yhteisharjoitukset alkavat syyskuun alussa. 

Uusien harrastajien ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään tiistaina 5.9.2023 Leppävaaran urheilupuistossa.

Mikäli syystä tai toisesta olisit liittymässä ryhmän mukaan vasta myöhemmin, olet tervetullut mukaan treeneihin milloin tahansa. Laitathan viestiä ryhmän valmentajalle Lauralle, niin hän ohjaa sinut treeneihin mukaan (alkeisryhma@triathlonsuomi.com).

Ryhmän toimintaa rytmittää 2,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat

 • juoksuharjoitus
  • tiistaina 18:00-19:30 Leppävaaran urheilukenttä ja talvikaudella (1.11 alkaen) Olympiastadionin sisäjuoksurata
 • uintiharjoitus
  • joka toinen torstai niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii 18:00 – 19:00. Paikkana on Kilon uimahalli.
 • pyöräharjoitus
  • lauantaina Elixia Sello 9:30-10:30

Täältä näet seuramme kaikki harjoitukset.

Yllämainittujen harjoitusten lisäksi seura järjestää seuraavat yhteistreenit, jotka ovat avoimet kaikille kanssamme treenaaville:

 • Su 10:00 – 12:00 pitkis (juosten, sauvakävellen tai juoksu-kävellen, valmentaja antaa paljon vaihtoehtoja erilaisille harrastajille). Paikka vaihtelee ollen joka toinen viikko Pirkkolassa ja joka toinen viikko Keilaniemen Laguunissa.

UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄN HINTA ON 90€ / KK (sis. pääsyn uimahalliin, talvikaudella Olympiastadionin sisäjuoksuradalle ja spinning-treenisaliin). Sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan, mutta ryhmän toiminta jatkuu aina kesäkuun loppuun asti ilman erillistä ilmoitusta.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa.

Voit maksaa treenimaksuja myös Eazybreikillä tai ePassilla.

Uusien harrastajien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa. 

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. 

Alla näkyy seuramme kaikkien yhteistreenien aikataulut. Vaaleanpunaiset treenit on suunnattu tälle ryhmälle. Mikäli olet kokenut uimari, pyöräilijä tai juoksija, voit vaihtaa uusien harrastajien yhteisharjoituksen astetta haastavampaan treeniryhmän harjoitukseen.

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita

Lähtötasoksi riittää innostus lajiin. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä. Ryhmään osallistuu aina sellaisia, joiden urheilutausta on hyvin maltillinen tai urheilu on ollut kokonaan tauolla vuosien ajan. Uskallat siis aivan varmasti tulla mukaan, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa pitkään aikaan (tai juuri koskaan).

 • Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.
 • Pyöräharjoituksissa jokainen säätää itse oman vastuksensa eikä muutenkaan ole pelkoa tippua joukosta, kun pyörä ei hievahdakaan paikaltaan :)
 • Juoksussa valmentajat antavat aina lukuisia vaihtoehtoja suorittaa harjoitus

Ryhmässä on siis mukana laidasta laitaan kuntoilijoita, joiden yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa.

Aloittavien triathlonistien vastuuvalmentajana ryhmässä toimii Laura Carstens.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa on tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Mikäli kaipaat lisätietoja aloittavien ryhmään osallistumisesta, ryhmän toiminnasta tai vaikkapa ryhmän harjoittelusta, olethan yhteydessä ryhmän valmentajiin: alkeisryhma@triathlonsuomi.com

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.