ALOITTAVAT TRIATHLONHARRASTAJAT

UUSI RYHMÄ MARRASKUU 2020

Aloita triathlon-harjoittelu TriathlonSuomen aloittavien harrastajien ryhmässä! Marraskuun ryhmän ensimmäinen harjoitus on ma 2.11.2020 klo 19.30 Meilahden liikuntakeskuksen sisäpyöräilysalissa. Hyppää mukaan! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Alkeisryhmän ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään maanantaina 2.11.2020 Meilahden liikuntakeskuksessa klo 19.30. Voit kuitenkin hypätä treeneihin mukaan myöhemminkin! Marraskuussa aloittavien kick off-tilaisuus on torstaina 12.11.Pirkkolan urheilupuistossa juoksutreenien yhteydessä alkaen klo 16.45. Kick-off tilaisuudessa tutustutaan ryhmäläisten kesken ja ryhmäläiset saavat opastusta harjoitteluunsa.

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 2,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta sekä seuran kaikille treeniryhmäläisille ohjattu+ tallennettu omatoiminen kotona tehtävä online core+liikkuvuus-harjoitus. Tämän harjoituksen voit tehdä ihan milloin se itsellesi parhaiten sopii. Core+liikkuvuus treenin tallenteet ovat käytössäsi milloin vain.

Alkeisryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa.

Yhteisharjoitukset ovat seuraavat:

– Sisäpyöräharjoitus maanataina klo 19:30 – 20:30

– Juoksuharjoitus torstaina klo 17:45-19:15, Pirkkolan urheilukenttä

– Sunnuntaina 9:00 – 10:00 uintiharjoitus, Kilon Ritarin uimahalli, yksityinen halli (2 kertaa kuukaudessa, joka toinen viikko siten kuin harjoittelijalle itselle kuukauden 2 sunnuntaita sopii).

Oletko uintitaustainen triathlonin aloittaja? Meillä on mahdollisuutena tarjota myös kokeneemmille uimareille uintiharjoitus keskiviikkona Leppävaarassa klo 20:40 – 22:00. Tämä harjoitus on myös joko parittomina tai parillisina viikkoina siten, kuin se parhaiten harjoittelijalle sopii.

Aloittavien ryhmällä ja seuran muilla ryhmillä on kauden aikana myös yhteisiä tapahtumia joista ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun  sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista eli 26.10.2020. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista ja yleistä infoa toiminnastamme.

Osallistuaksesi alkeisryhmään sinulla ei tarvitse olla kokemusta triathlonista tai esimerkiksi uinnista. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä.

Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. Näet kalenterin ohesta.

Vastuu- ja yhteyshenkilönä ryhmässä toimii Taina Avo, mutta myös muut TriathlonSuomen valmennustiimiläiset on tukenasi ja kaikki me ohjaamme viikottaisia harjoituksia.

Alkeisryhmän hinta on 85 € / kk  (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). Tämä sisältää kaksi uintikertaa kuukaudessa.

Voit valita myös vaihtoehdon 105€/kk , tämä vaihtoehto sisältää uinnin joka viikko.

Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumisen kommenttikenttään ilmoittaudutko 2 vai 4 uintikertaa /kk ryhmään.

Aloittavien harrastajien ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita. Yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Toisaalta, ryhmästä löytyy myös vuosia kestävyysliikuntaa harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri.

Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub tili TÄSTÄ! tai lähetä ilmoittautumisviesti Tainalle: taina@triathlonsuomi.com.

 

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan: taina@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub-tili 
Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.