UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄ 2024-2025 (90€ / KK)

KURSSI ALKAA 3.9.2024

Tervetuloa mukaan upean lajin pariin!

Haaveileitko triathlonharrastuksen aloittamisesta ja treeneistä yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa? Tule kokemaan monipuolisen lajin hienous ja oppimaan kolmen lajin yhdistelmän salat. Aloita harjoittelu TriathlonSuomen uusien harrastajien ryhmässä!

Ryhmän toimintaa rytmittää 2,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat

 • Juoksuharjoitus
  • tiistaina 18:00-19:30
   • Espoo-ryhmä: Leppävaaran urheilukenttä (talvella Olympiastadionin sisäjuoksurata)
   • Helsinki-ryhmä: Herttoniemen Urheilukenttä (talvella Olympiastadionin sisäjuoksurata)
 • Uintiharjoitus
  • joka toinen torstai niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii.
   • Espoo: 18:00 – 19:00 Kilon uimahalli ja
   • Helsinki SYK:in uimahalli 7:30-8:30.
 • Pyöräharjoitus
  • maanantaina 16:50-17:50 Endurance Club Lauttasaari tai
  • lauantaina 11:30-12:30 Endurance Club Lauttasaari

Täältä näet seuramme kaikki harjoitukset.

UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄN HINTA ON 90€ / KK (sis. pääsyn uimahalliin, talvikaudella Olympiastadionin sisäjuoksuradalle ja spinning-treenisaliin). Sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan, mutta ryhmän toiminta jatkuu aina kesäkuun loppuun asti ilman erillistä ilmoitusta.

Espoo-ryhmä: ilmoittaudu mukaan klikkaamalla

Helsinki-ryhmä: ilmoittaudu mukaan klikkaamalla

Voit maksaa treenimaksuja myös Eazybreikillä, Edenredillä, Smartumilla tai ePassilla.

Uusien harrastajien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa. 

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. 

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita

Lähtötasoksi riittää innostus lajiin. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä. Ryhmään osallistuu aina sellaisia, joiden urheilutausta on hyvin maltillinen tai urheilu on ollut kokonaan tauolla vuosien ajan. Uskallat siis aivan varmasti tulla mukaan, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa pitkään aikaan (tai juuri koskaan).

 • Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.
 • Pyöräharjoituksissa jokainen säätää itse oman vastuksensa eikä muutenkaan ole pelkoa tippua joukosta, kun pyörä ei hievahdakaan paikaltaan :)
 • Juoksussa valmentajat antavat aina lukuisia vaihtoehtoja suorittaa harjoitus

Ryhmässä on siis mukana laidasta laitaan kuntoilijoita, joiden yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa.

Aloittavien triathlonistien vastuuvalmentajana ryhmässä toimii Petri Numminen.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa on tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Mikäli kaipaat lisätietoja aloittavien ryhmään osallistumisesta, ryhmän toiminnasta tai vaikkapa ryhmän harjoittelusta, olethan yhteydessä info@triathlonsuomi.com 

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.