ALOITTAVAT TRIATHLONHARRASTAJAT 2022

Tiistaina 8.2.2022 on käynnistynyt vuoden 2022 aloittavien triathlonistien ryhmä. Mikäli olet nyt vasta herännyt toiveeseen triathlonista, niin hyppää mukaan kesken kaiken (pääset erinomaisesti kyytiin keskenkin). Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

24.5.2022 alkaa kesän aloittaville suunnattu ryhmä “Kahdeksassa viikossa triathlonistiksi”. Lue lisää tämän linkin takaa! 

Ryhmän ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään tiistaina 8.2.2022 Olympiastadionin sisäjuoksuradalla klo 16:55 alkaen (tämä ajankohta voi siirtyä AVIn päätösten perusteella: treenit aloitetaan kuitenkin heti, kun sisäliikuntatilat avataan). 

Kausi alkaa kuitenkin jo aiemmin, sillä ryhmän virtuaalinen kick off järjestetään keskiviikkona 2.2. klo 19.00.

Mikäli syystä tai toisesta olisit liittymässä ryhmän mukaan vasta myöhemmin, voit hypätä treeneihin mukaan milloin tahansa kevään aikana.

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 3,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat pyörätreeni ja juoksuharjoitus sekä “onlinena” toteutettava triathlonistin core+ liikkuvuustreeni. Uintiharjoitus on joka toinen viikko tai 2 krt / kk niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii.

Online-harjoitus tulee treeniryhmän FB-ryhmän kautta. Tämän harjoituksen voit tehdä tallenteena kotona ihan milloin se itsellesi parhaiten sopii tai seuraten live lähetystä. Core+liikkuvuus treenin tallenteet ovat käytössäsi milloin vain.

Aloittavien ryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). Tämä sisältää joka viikko juoksu-, pyörä- ja triathlonistin core+liikkuvuusharjoituksen. Lisäksi hintaan kuuluu kaksi uintikertaa kuukaudessa (hintaan ei kuulu talvikaudella olympiastadionin ratajuoksu, 8€/kk). Sitoudut kuukaudeksi kerrallaan ja ilman erillistä ilmoitustasi harjoittelu jatkuu toukokuun loppuun asti.

Voit maksaa treenimaksuja myös Eazybreikillä tai ePassilla!

Aloittavien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa.

Ryhmän yhteisharjoitukset:

– Sisäpyöräharjoitus joko maanantaina 18:00 – 19:00 tai keskiviikkona klo 17:15 – 18:15. Paikkana Easyfit Tapiola.

– Juoksuharjoitus tiistaina 17:00 – 18:15. Paikka Olympiastadionin sisäjuoksurata.

– Uintiharjoitus joka toinen sunnuntai klo 7.00 – 8.00. Paikkana Leppävaaran uimahalli. (Voit käydä seuramme muissa uintiharjoituksissa, mikäli tämä ajankohta on sinulle on huono.)

– Kehonhuolto / liikkuvuus maanantaina 19:45 – 20:30, FB-live

Meillä on tarjolla myös joka toinen perjantai porrastreeni 17.00-18.30 (talvikauden tauolla liukkaudesta johtuen) sekä joka lauanatai “pitkis” klo 10.00-12.30. Kumpikin näistä harjoituksesta sopii myös aloittaville harrastajille, kun treenien valmentaja ohjeistaa kevennykset (esim pitkiksen voi tehdä porukalla sauvaillen tai juoksu-kävely -yhdistelmällä). 

Yllä olevien yhteisharjoitusten vaihtoehtoina sinulla on mahdollisuus osallistua spinningiin tiistaisin joko 17:30-18:30 tai 18:40-19:40 sekä juoksuharjoitukseen keskiviikkona 17:00-18:00 Olympiastadionin sisäjuoksuradalla (8€/kk). Nämä harjoitukset ovat syksyllä aloittaneiden yhteisharjoituksia, mutta voit ensimmäisen kuukauden jälkeen osallistua näihin yhteisharjoituksiin mikäli ne sopivat paremmin sinun aikatauluihisi. 

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. 

Klikkaa tästä auki yhteisharjoitustemme aikataulu.

 

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita

Lähtötasoksi riittää innostus lajiin. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Ryhmästä löytyy kestävyysliikuntaa aloittavia sekä  kestävyysliikuntaa jo vuosia harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri. Yhdistävänä tekijänä ryhmäläisille on uusi laji, triathlon ja sen parissa kokeminen.

Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.

Oletko uintitaustainen triathlonin aloittaja? Meillä on mahdollisuutena tarjota myös kokeneemmille uimareille uintiharjoitus keskiviikkona Leppävaarassa klo 20:40 – 22:00. Tämä harjoitus on myös joko parittomina tai parillisina viikkoina siten, kuin se parhaiten harjoittelijalle sopii.

Jos olet jo harjoitustaustaa omaava kokeneempi juoksija, meillä on tarjolla juoksuharjoituksia tiistaisin 18.00-19.15. Näissä juoksutreeneissä harjoitus on kuormittavampi kuin aloittaville suunnatuissa harjoituksissa.

Jos olet jo harjoitustaustaa omaava kokeneempi pyöräilijä, voit osallistua meidän kokeneille harrastajille suunnattuihin pidempiin ja kuormittavimpiin pyörätreeneihin keskiviikkona 18.30-20.00 tai torstaina 17.30-19.00.

Mikäli haluat osallistua näihin kokeneemmille suunnattuihin harjoituksiin ole yhteydessä aloittavien treeniryhmän vastuuvalmentajaan (sanni@triathlonsuomi.com)

Aloittavien triathlonistien vastuuvalmentajana ryhmässä toimii Sanni-Mari Kaarto, mutta myös muut vuosien valmennuskokemuksen omaavat TriathlonSuomen valmentajat ovat tukenasi. Saatat tavata meistä useat jo aloittaville suunnatuissa harjoituksissakin! Ryhmän hallinnosta vastaa Torsti Tähtinen.

Aloittavien ryhmällä ja seuran muilla ryhmillä on kauden aikana myös yhteisiä tapahtumia joista ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa on tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Alkeisryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). Tämä sisältää joka viikko juoksu, pyörä ja triathlonistin core+liikkuvuus harjoituksen. Lisäksi kaksi uintikertaa kuukaudessa.

Aloittavien harrastajien treenien keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ryhmässä saat myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä etkä ajaudu yhä yleistyvien rasitusvammojen kierteeseen.

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub tili TÄSTÄ! tai lähetä ilmoittautumisviesti Sannille: sanni@triathlonsuomi.com.

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen siten, että sisäharjoituksissa noudatetaan turvavälisuositusta sekä kulloinkin voimassa olevia kaikkia muita harrastustoimintaa koskevia suosituksia. 

Mikäli kaipaat lisätietoja aloittavien ryhmään osallistumisesta, ryhmän toiminnasta tai vaikkapa ryhmän harjoittelusta, olethan yhteydessä ryhmän valmentajaan: sanni@triathlonsuomi.com. Viikkoa ennen treeniryhmän aloitusta saat vastuuvalmentajalta kattavan infokirjeen, jossa on tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta, treenien kokoontumispaikoista ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub-tili 
Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.