UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄ 2023-2024 (90€ / KK)

KEVÄÄN KURSSI ALKAA 16.1.2024

Tervetuloa mukaan upean lajin pariin!

Haaveileitko triathlonharrastuksen aloittamisesta ja treeneistä yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa? Tule kokemaan monipuolisen lajin hienous ja oppimaan kolmen lajin yhdistelmän salat. Aloita harjoittelu TriathlonSuomen uusien harrastajien ryhmässä!

Voit harjoitella ryhmän mukana kuten sinulle sopii. Ryhmästä voi kauden aikana pitää taukoa ja palata taas uudelleen, mutta voit myös jatkaa ryhmän mukana aina ensi kesään asti ja valmistautua ryhmän kanssa ensimmäiseen triathlontapahtumaan. 

Kevään ryhmä starttaa tiistaina 16.1.2024. Mikäli et pääse heti starttiin vaan aloitat myöhemmin tammikuussa tai keväällä, niin laitathan viestiä alkeisryhma@triathlonsuomi.com. Spostiin vastaa ryhmän vetäjä Laura, joka ohjaa sinut treeneihin mukaan.

Ryhmän toimintaa rytmittää 2,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat

 • juoksuharjoitus
  • tiistaina 18:00-19:30
   • Espoo-ryhmä: Olympiastadionin sisäjuoksurata (keväällä Leppävaaran urheilukenttä, 16.4. alkaen)
   • Helsinki-ryhmä: Olympiastadionin sisäjuoksurata (keväällä Pirkkolan Urheilukenttä 16.4. alkaen)
 • uintiharjoitus
  • joka toinen torstai niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii.
   • Espoo: 18:00 – 19:00 Kilon uimahalli ja
   • Helsinki SYK:in uimahalli 7:30-8:30.
 • Pyöräharjoitus
  • lauantaina Elixia Sello 9:30-10:30 tai
  • maanantaina Elixia Itäkeskus 19:15-20:45 tai
  • keskiviikkona Elixia Tali 7:00-8:00 

Täältä näet seuramme kaikki harjoitukset.

Yllämainittujen harjoitusten lisäksi seura järjestää seuraavat yhteistreenit, jotka ovat avoimet kaikille kanssamme treenaaville:

 • Su 10:00 – 12:00 pitkis (juosten, sauvakävellen tai juoksu-kävellen, valmentaja antaa paljon vaihtoehtoja erilaisille harrastajille). Paikka vaihtelee ollen joka toinen viikko Pirkkolassa ja joka toinen viikko Keilaniemen Laguunissa.

UUSIEN HARRASTAJIEN RYHMÄN HINTA ON 90€ / KK (sis. pääsyn uimahalliin, talvikaudella Olympiastadionin sisäjuoksuradalle ja spinning-treenisaliin). Sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan, mutta ryhmän toiminta jatkuu aina kesäkuun loppuun asti ilman erillistä ilmoitusta.

Espoo-ryhmä: ilmoittaudu mukaan MyClubissa 

Helsinki-ryhmä: ilmoittaudu mukaan MyClubissa 

Voit maksaa treenimaksuja myös Eazybreikillä, Smartumilla tai ePassilla.

Uusien harrastajien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa. 

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. 

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita

Lähtötasoksi riittää innostus lajiin. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä. Ryhmään osallistuu aina sellaisia, joiden urheilutausta on hyvin maltillinen tai urheilu on ollut kokonaan tauolla vuosien ajan. Uskallat siis aivan varmasti tulla mukaan, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa pitkään aikaan (tai juuri koskaan).

 • Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.
 • Pyöräharjoituksissa jokainen säätää itse oman vastuksensa eikä muutenkaan ole pelkoa tippua joukosta, kun pyörä ei hievahdakaan paikaltaan :)
 • Juoksussa valmentajat antavat aina lukuisia vaihtoehtoja suorittaa harjoitus

Ryhmässä on siis mukana laidasta laitaan kuntoilijoita, joiden yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa.

Aloittavien triathlonistien vastuuvalmentajana ryhmässä toimii Laura Larkka.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa on tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Mikäli kaipaat lisätietoja aloittavien ryhmään osallistumisesta, ryhmän toiminnasta tai vaikkapa ryhmän harjoittelusta, olethan yhteydessä ryhmän valmentajiin: alkeisryhma@triathlonsuomi.com

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.