ALOITTAVAT TRIATHLONHARRASTAJAT

RYHMÄ SYKSY 2020

Aloita triathlon-harjoittelu TriathlonSuomen aloittavien harrastajien ryhmässä! Syyskauden eka treeni pidetään 1.9.2020. Hyppää heti mukaan!
Alkeisryhmän ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään tiistaina 1.9.2020 Meilahden liikuntakeskuksessa klo 16.15. Voit kuitenkin hypätä treeneihin mukaan koska tahansa kauden aikana! Kauden kick off-tilaisuus on keskiviikkona 9.9. ja 7.10 Pirkkolan urheilupuistossa klo 17.15.
ILMOITTAUDU MUKAAN uuden harrastuksen pariin innostavassa seurassa ja laadukkaassa valmennuksessa! Triathlonin kolme erilaista lajia tuovat aivan omantyyppisen haasteen harjoitteluun ja kehittymiseen – triathlonin aloittavien harrastajienryhmässä ohjaamme sinut turvallisesti ja mielekkäästi uuden lajin pariin :)

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 2,5 viikottaista yhteisharjoitusta. Alkeisryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa.

Yhteisharjoitukset ovat seuraavat:

– Sisäpyöräharjoitus tiistaina 16:15 – 17:15 TAI perjantaina 18:15-19:45, Meilahden Liikuntakeskus (voit valita sinulle paremmin sopivan ajankohdan)

– Juoksuharjoitus keskiviikkona 18:30-19:45, Pirkkolan urheilukenttä

– Lauantaina 8:00 – 9:00 uintiharjoitus, Leppävaaran uimahalli (2 kertaa kuukaudessa, joka toinen viikko siten kuin harjoittelijalle itselle sopii paremmin). 

Meillä on mahdollisuutena tarjota myös kokeneemmille uimareille uintiharjoitus keskiviikkona Leppävaarassa klo 20:40 – 22:00. Tämä harjoitus on myös joko parittomina tai parillisina viikkoina siten, kuin se parhaiten harjoittelijalle sopii.

Aloittavien ryhmällä ja seuran muilla ryhmillä on kauden aikana myös yhteisiä tapahtumia kuten vaelluspäivä Nuuksiossa ja extratreeni Oittaalla.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun  sähköpostitse yhteydessä ja saat aloituskirjeen, jossa tarkemmin tietoa kaikista treeneistä sekä kauden yhteisistä tapahtumista.

Osallistuaksesi alkeisryhmään sinulla ei tarvitse olla kokemusta triathlonista tai esimerkiksi uinnista. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä.

Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle. 

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. Näet kalenterin ohesta.

Vastuuhenkilönä ryhmässä toimii Taina Avo, mutta myös muut valmennustiimiläiset on tukenasi.

Alkeisryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). 

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub tili TÄSTÄ! tai lähetä ilmoittautumisviesti Tainalle: taina@triathlonsuomi.com.

 

Aloittavien harrastajien ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita. Yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Toisaalta, ryhmästä löytyy myös vuosia kestävyysliikuntaa harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri.

Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ryhmässä saat myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä etkä ajaudu yhä yleistyvien rasitusvammojen kierteeseen.

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan: taina@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub-tili tai lähetä ilmoittautumisviesti Tainalle: taina@triathlonsuomi.com!
Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.