ALOITTAVIEN TRIATHLONHARRASTAJIEN RYHMÄ

UUDET HARRASTAJAT KEVÄT 2023.

Alkaa sunnuntaina 8.1.2023 virtuaalisella kick-offilla!

Tervetuloa mukaan upean lajin pariin!

Haaveileitko triathlonharrastuksen aloittamisesta ja treeneistä yhdessä saman henkisten ihmisten kanssa? Tule kokemaan monipuolisen lajin hienous ja oppimaan kolmen lajin yhdistelmän salat. Aloita harjoittelu TriathlonSuomen uusien harrastajien ryhmässä!

TriathlonSuomella on kaksi uusien harrastajien ryhmää: Helsinki-ryhmä ja Espoo-ryhmä. Tutustu näihin tarkemmin alta ja etenkin MyClubista (linkit alla).

Voit olla kurssin mukana kaksi kuukautta, jolloin se toimii tiiviinä alkeiskurssina tai voit jatkaa ryhmän mukana aina pitkälle kesään ja valmistautua ryhmän kanssa kisoihin.

Ryhmä starttaa sunnuntaina 8.1.2023 virtuaalisella kick-off -tapaamisella (tapaaminen järjestetään Zoomin kautta). 

Aloittavien harrastajien ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään maanantaina 9.1.2023 Easyfit Tapiolassa (Espoo-ryhmä) klo 18 – 19 TAI Kluuvin Unisportilla (Helsinki-ryhmä) klo 19:45 – 20:45. 

Mikäli syystä tai toisesta olisit liittymässä ryhmän mukaan vasta myöhemmin, olet tervetullut mukaan treeneihin milloin tahansa.

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 2,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat

 • pyöräharjoitus
  • Espoo-ryhmä: maanantaina 18:00 -19:00 Easyfit Tapiolassa
  • Helsinki-ryhmä: maanantaina 19:45 – 20:45 Unisport Kluuvissa
 • juoksuharjoitus (torstaina 17:30-18:30) Olympiastadionin sisäjuoksuradalla
 • uintiharjoitus joka toinen lauantai niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii 7:00 – 8:00. Paikkana on Leppävaaran uimahalli.

Yllämainittujen harjoitusten lisäksi seura järjestää seuraavat yhteistreenit, jotka ovat avoimet kaikille kanssamme treenaaville:

 • Ma 20:00 – 20:45 online core/kehonhuolto-harjoitus 
 • Su 10:00 – 12:00 pitkis (juosten, sauvakävellen tai juoksu-kävellen, valmentaja antaa paljon vaihtoehtoja erilaisille harrastajille). Paikka vaihtelee ollen joka toinen viikko Pirkkolassa ja joka toinen viikko Keilaniemen Laguunissa.

Online-harjoitus tulee treeniryhmän FB-ryhmän kautta. Tämän harjoituksen voit tehdä tallenteena kotona ihan milloin se itsellesi parhaiten sopii tai seuraten live lähetystä. 

ALOITTAVIEN RYHMÄN HINTA ON 90€ / KK (sis. pääsyn uimahalliin, talvikaudella Olympiastadionin sisäjuoksuradalle ja spinning-treenisaliin). Sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan, mutta ryhmän toiminta jatkuu aina kesäkuun loppuun asti ilman erillistä ilmoitusta.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN ESPOO-ryhmään!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN HELSINKI – ryhmään!

Voit maksaa treenimaksuja myös Eazybreikillä tai ePassilla.

Aloittavien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa.

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. 

Alla näkyy seuramme kaikkien yhteistreenien aikataulut. Sinisellä pohjalla olevat spinning- ja uintiharjoitukset on erityisesti suunnattu aloittaville harrastajille. 

 

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita

Lähtötasoksi riittää innostus lajiin. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä. Ryhmään osallistuu aina sellaisia, joiden urheilutausta on hyvin maltillinen tai urheilu on ollut kokonaan tauolla vuosien ajan. Uskallat siis aivan varmasti tulla mukaan, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa pitkään aikaan (tai juuri koskaan).

 • Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.

 • Pyöräharjoituksissa jokainen säätää itse oman vastuksensa eikä muutenkaan ole pelkoa tippua joukosta, kun pyörä ei hievahdakaan paikaltaan :)

 • Juoksussa valmentajat antavat aina lukuisia vaihtoehtoja suorittaa harjoitus

Ryhmässä on siis mukana laidasta laitaan kuntoilijoita, joiden yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa.

Aloittavien triathlonistien vastuuvalmentajana ryhmässä toimii Essi Tamminen ja Laura Carstens.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa on tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme. 

Ilmoittaudu mukaan Espoo-ryhmään MyClubissa.

Ilmoittaudu mukaan Helsinki- ryhmään MyClubissa.

Mikäli kaipaat lisätietoja aloittavien ryhmään osallistumisesta, ryhmän toiminnasta tai vaikkapa ryhmän harjoittelusta, olethan yhteydessä ryhmän valmentajiin: alkeisryhma@triathlonsuomi.com

Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.