ALOITTAVAT TRIATHLONHARRASTAJAT

UUSI RYHMÄ KEVÄT 2021 (Huom! Aloitus, kun koronarajoituksen sen sallii)

Aloita triathlon-harjoittelu TriathlonSuomen aloittavien harrastajien ryhmässä! Kevään aloittavien harrastajien ryhmän ensimmäinen harjoitus on ensimmäinen mahdollinen maanatai klo 19.30 Meilahden liikuntakeskuksen sisäpyöräilysalissa. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan, kun koronarajoitukset harrstustoiminnan osalta puretaan. Hyppää mukaan! Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

HUOM! Ryhmä aloitetaan heti, kun koronarajoituksen sen sallivat. Harjoittelu tapahtuu saleissa, jotka avataan koronarajoitusten purkautuessa. Tällä hetkellä ryhmätreenit pyörivät etäohjauksessa ja online treeneinä.

Alkeisryhmän toimintaa rytmittää 3,5 ohjattua viikottaista yhteisharjoitusta. Viikottaiset yhteisharjoitukset ovat pyörä -juoksu- ja “on line” triathlonistin core+ liikkuvuustreeni. Uintiharjoitus on joka toinen viikko tai 2 krt / kk niinä viikkoina, kun se sinulle parhaiten sopii. On line harjoitus tulee treeniryhmän FB ryhmän kautta. Tämän harjoituksen voit tehdä tallenteena kotona ihan milloin se itsellesi parhaiten sopii tai seuraten live lähetystä. Core+liikkuvuus treenin tallenteet ovat käytössäsi milloin vain.

Aloittavien ryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). Tämä sisältää joka viikko juoksu, pyörä ja triathlonistin core+liikkuvuus harjoituksen. Lisäksi kaksi uintikertaa kuukaudessa. Sitoudut kuukaudeksi kerrallaan ja ilman erillistä ilmoitustasi harjoittelu jatkuu toukokuun loppuun asti.

Aloittavien ryhmässä opit kaiken mitä sinun tulee tietää niin uinnin, juoksun kuin pyöräharjoittelunkin tekniikoista – sinulla ei siis tarvitse olla mitään kokemusta triathlonin eri lajeista, opit ne yhdessä muiden kanssa.

Aloittavien ryhmän ensimmäinen yhteisharjoitus pidetään siis kevään 2021 ensimmäisenä mahdollisena maanantaina Meilahden liikuntakeskuksessa klo 19.30 – 20.30. Ensimmäinen harjoitus on 1h sisäpyöräilyharjoitus eli sanan mukaisesti polkaistaan treenit käyntiin! Seuraava harjoitus on torstaina Pirkkolan urheilupuistossa klo 17.45 – 19.15. 

Toiveena on, että ensimmäisellä viikolla osallistut uusille aloittaville suunnattuihin harjoituksiin ma, to ja su uintiin Kilon uimahallissa. Näiden harjoitusten jälkeen voit valita omat viikkotreenisi vapaasti meidän aloittaville harrastajille suunnatuista treeneistä.

Aloittaville suunnatut treenit, joista voit valita yhden pyöräilyn ja yhden juoksun sekä uinnin 2krt / kk, ovat seuraavat:
– Sisäpyöräharjoitus maanataina klo 19:30 – 20:30, tiistaina klo 16.15-17.15 tai perjantaina klo 18.15 – 19.45. Paikkana Meilahden liikuntakeskus

– Juoksuharjoitus keskiviikkona klo 18.30-20.00 tai torstaina klo 17:45-19:15. Paikkana Pirkkolan urheilukenttä Jäähallirakennusta vastapäätä.

– Uintiharjoitus lauantaina klo 8.00 – 9.00 Leppävaaran uimahallissa tai sunnuntaina 9:00 – 10:00, Kilon Ritarin uimahalli, yksityinen halli 

Oletko uintitaustainen triathlonin aloittaja? Meillä on mahdollisuutena tarjota myös kokeneemmille uimareille uintiharjoitus keskiviikkona Leppävaarassa klo 20:40 – 22:00. Tämä harjoitus on myös joko parittomina tai parillisina viikkoina siten, kuin se parhaiten harjoittelijalle sopii.

Jos olet jo harjoitustaustaa omaava kokeneempi juoksija, meillä on tarjolla juoksuharjoituksia myös maanataisin ja tiistaisin. Näissä juoksutreeneissä harjoitus on kuormittavampi kuin aloittaville suunnatuissa harjoituksissa.

Jos olet jo harjoitustaustaa omaava kokeneempi pyöräilijä, voit osallistua meidän kokeneille harrastajille suunnattuihin pidempiin ja kuormittavimpiin pyörätreeneihin torstaina (1,5h), launataina (2h) tai sunnuntaina (3h).

Mikäli haluat osallistua näihin kokeneemmille suunnattuihin harjoituksiin ole yhteydessä aloittavien treeniryhmän vastuuvalmentajaan (taina@triathlonsuomi.com)

Aloittavien ryhmällä ja seuran muilla ryhmillä on kauden aikana myös yhteisiä tapahtumia joista ilmoitetaan erikseen.

Ilmoittautumisen jälkeen ryhmän vastuuvalmentaja on sinuun sähköpostitse yhteydessä viikoa ennen treenien alkamista. Saat tuolloin aloituskirjeen, jossa tarkemmin tietoa kaikista treeneistä, treeneissä tarvittavista varusteista, treeneihin ilmoittautumisesta ja yleistä infoa toiminnastamme.

Osallistuaksesi alkeisryhmään sinulla ei tarvitse olla kokemusta triathlonista tai esimerkiksi uinnista. Aloittavien ryhmässä on aina mukana hyvin erilaisen taustan omaavia henkilöitä.

Esimerkiksi uintitreeneissä jakaudutaan eri radoille jokaisen uintitaidon mukaisesti. Näin jokainen voi rauhassa harjoitella saman tasoisessa seurassa pelkäämättä jäävänsä alle.

Jos jonain viikkona et pääse oman ryhmäsi harjoituksiin, voit tulla korvaavaan treeniin lähtökohtaisesti mille tahansa TriathlonSuomen treenikerralle, missä on tilaa. Näet kalenterin ohesta.

Vastuu- ja yhteyshenkilönä ryhmässä toimii Taina Avo, mutta myös muut TriathlonSuomen valmennustiimiläiset on tukenasi ja kaikki me ohjaamme viikottaisia harjoituksia.

Alkeisryhmän hinta on 85 € / kk (sis. pääsyn uimahalliin ja spinning-treenisaleihin). Tämä sisältää joka viikko juoksu, pyörä ja triathlonistin core+liikkuvuus harjoituksen. Lisäksi kaksi uintikertaa kuukaudessa.

Ryhmässä on mukana laidasta laitaan kuntoilijoita. Yhdistävänä tekijänä on uusi laji, triathlon. Löydät taatusti samantasoista treeniseuraa. Vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin, olet tässä porukassa samalla viivalla muiden kanssa. Toisaalta, ryhmästä löytyy myös vuosia kestävyysliikuntaa harrastaneita, joten konkareillekin löytyy kaveri.

Aloittavien harrastajien treenien keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Ryhmässä saat myös vinkkejä miten kehittyä ylipäänsä paremmaksi kestävyysurheilijaksi. Miten esimerkiksi kannattaa harjoitella juoksua siten, että tekeminen pysyy mielenkiintoisena ja kehittävänä etkä ajaudu yhä yleistyvien rasitusvammojen kierteeseen.

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub tili TÄSTÄ! tai lähetä ilmoittautumisviesti Tainalle: taina@triathlonsuomi.com.

Ilmoitamme ilmoittautuneille sähköpostitse mikäli koronarajoitukset siirtävät ryhmän aloitusta. Päivitämme tiedon myös tänne nettisivulle.

Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen siten, että sisäharjoituksissa noudatetaan turvavälisuositusta sekä kulloinkin voimassa olevia kaikkia muita harrastustoimintaa koskevia suosituksia. Mikäli harjoittelu keskeytyy koronan vuoksi, olemme ketterästi siirtyneet etäohjattuihin treeneihin, mahdollistaneet treenien tauotuksen ja huomioineet keskeytykset treenimaksuissa.

Mikäli kaipaat lisätietoja, olethan yhteydessä ryhmän vastuuvalmentajaan: taina@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu mukaan luomalla MyClub-tili 
Oletko kiinnostunut edistyneemmille suunnatuista palveluistamme? Tutustu treeniryhmäämme tai valmennuspalveluihimme: harjoitusohjelmat ja online-valmennus.