UUSIEN HARRASTAJIEN JATKORYHMÄ 2023-2024

Uusien harrastajien jatkoryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet osallistunut uusien harrastajien treeniryhmäämme tai alkeiskurssille. Ryhmä jatkaa siitä mihin uusien harrastajien ryhmä jäi ottaen huomioon jo taustalla olevan tiedon triathlonharjoittelusta.

Voit jatkaa suoraan tämän kauden uusien harrastajien ryhmästä tai tulla mukaan vaikka sinulla olisi vuosi tai useampi käymästäsi triathlonin alkeiskurssista.

Treeneissä vahvistetaan kuntopohjaa monipuolisilla ja vaihtelevilla harjoitusjaksoilla ja syvennetään tietoutta triathlonista ja kestävyysharjoittelusta.

Ryhmään kuuluu 2,5 harjoitusta viikossa sekä kehonhuolto ja pitkis. Joka viikko on spinning- ja juoksutreeni ja joka toinen viikko uintitreeni. Valmentajana toimii tuttu Laura Larkka. Hän rakentaa yhteisharjoitusten ympärille myös harjoitusohjelman, jota voi halutessaan seurata omatoimisissa harjoituksissa.  

Voit myös valita minkä tahansa treeniryhmistämme jatkoryhmäksesi. Tutustu eri vaihtoehtoihimme tästä.

Tämän ryhmän viikottaiset harjoitukset ovat:

  • spinning,
  • intervallijuoksu,
  • pitkä juoksu,
  • kehonhuolto sekä
  • joka toinen viikko uinti.

Tarkempi harjoitusaikataulu julkaistaan kesäkuun aikana.

Varaa paikkasi jo nyt ensi kauden treeneissä! Ilmoittautumalla nyt varmistat sekä paikkasi että monipuolisen ja sosiaalisen harrastuksen jatkumisen myös ensi kaudella. Treenit alkavat 1.9. tai myöhemmin mikäli et ehdi heti kauden starttiin mukaan.

Ryhmän hinta on 90€/kk. Ilmoittaudu ryhmään tästä.

Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Iloa, energiaa, jaksamista ja vireyttä elämään – jatketaan harjoituksia! :)

Laura vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin (alkeisryhma@triathlonsuomi.com).