Phuket 2018

TriathlonSuomen treenileirit

 

Phuket 18.2.-4.3.2018

Leiri on jaetu kahdeksi treeniviikoksi ja voit vapaasti osallistua joko ensimmäiselle, toiselle viikolle tai koko ajalle.

18.2.-25.2.2018 & 25.2.-4.3.2018

 

Yksi viikko 745 € + lennot

Kaksi viikkoa 1320 € + lennot

[one_half]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2017/05/Aerial-1024×768.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half]
[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2017/05/50m-pool-thanyapura-1.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]
Phuket on viime vuosina noussut suureen suosioon kestävyysurheilijoiden joukossa, ihanteellisten talviharjoitusolosuhteidensa ansiosta. Kaupunkien ulkopuolella tiet ovat rauhallisia ja ne soveltuvat erinomaisesti pyöräilyyn. Thanyapuran harjoituskeskus sijaitsee rauhallisella alueella, josta pääsee suoraan useaan suuntaan, erilaisille pyöräreiteille. Phuketista löytyy satoja kilometrejä erinomaista tietä, ja siellä järjestetään mm. IRONMAN 70.3.

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat Sami Tuomi, Juuso Manninen ja Susanna Lehtovaara. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia. Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa.

Harjoitukset ovat vaativia ja leiri on varmasti sopivan raskas kokemus. Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen.

Matkaan sisältyy:

[check_list]

[list_item]Majoitus jaetussa huoneessa Thanyapuran huipputason urheilukeskuksessa[/list_item]
[list_item]Aamupala[/list_item]

[list_item]Valmentajien suunnittelema ja vetämä koko leirin kestävä harjoitusohjelma[/list_item]
[list_item]Kuntosalin käyttö[/list_item]
[list_item]Opastus pyörävuokrauksen osalta[/list_item]

[list_item]Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan[/list_item]
[/check_list]

Lisämaksusta saatavilla mm.:

[check_list]
[list_item]Lennot, jos ei halua itse varata[/list_item]
[list_item]Illallinen[/list_item]
[list_item]Majoitus yksin[/list_item]
[list_item]Uinnin vedenalainen videokuvaus[/list_item]
[list_item]Hierontapalveluita[/list_item]
[list_item]Henkilökohtaisia valmennuspalveluita[/list_item]
[/check_list]

Matkan tiedot:

Leiri alkaa 18.2. ja voit tulla paikalle haluamallasi lennolla. Leirille on mahdollistua liittyä mukaan myös keskellä viikkoa.
Leiri päättyy 4.3.

Tällä hetkellä Tjäreborgin lennot 18.2.-4.3. ovat yksi parhaista vaihtoehdoista.

Halvimmalla pääsee yhden vaihdon kautta. Lentoja löytyy lähtien 615 €.

Voit kuitenkin varata itsellesi sopivat lennot. Jos kaipaat apua lentojen järjestämisessä, ota yhteyttä leirin järjestäjiin (sami.tuomi@triathlonsuomi.com, 050 374 7448).

Majoitus urheilijoille suunnatussa Thanyapuran urheilukeskuksessa. Hotellihuoneet ovat tilavia ja niissä on hyvin tilaa kahdelle urheilijalle. Huoltajat ja perhekunnat kokonaisuudessaan ovat tervetulleita mukaan leirille.

Lisämaksusta:
Illallinen +140 €/viikko.
Majoitus yksin +485 €/viikko.

Harjoituksiin osallistumattoman kumppanin hinnat ovat:
Yksi viikko 595 €
Kaksi viikkoa 1070 €

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: sami.tuomi@triathlonsuomi.com, 050 374 7448.

Ilmoittaudu mukaan kurssit@triathlonsuomi.com

Laita otsikoksi Phuket 2018 sekä viestiin osallistujien nimet, sähköpostiosoitteet ja huonetoiveet.

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuuosimaksu on 20 € ja jäseneksi pystyy liittymään täällä.

[one_half]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2017/05/garden-wing-library-1024×768.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2016/05/IMAG1781-Copy.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half]
[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2017/05/thanyapura-resort-hotel.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/04/uinti.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]
Matkan hinta koostuu osista lennot, hotelli, kuljetukset ja leirivalmennus. Osat ovat saatavissa myös erikseen, ota yhteyttä sami.tuomi@triathlonsuomi.com, 050 374 7448.