MALLORCAN TRIATHLONLEIRI 2023

MALLORCAN TRIATHLONLEIRI 6.4.-15.4 2023

Matkavaihtoehdot: 1 viikko (730€) tai 9 päivää (910€).


Koe uskomaton pyöräilykohde ja valitse sinulle sopivin aika olla leirillä!

Leiriajankohta on 6.4.-15.4.2023 – voit olla joko viikon 6.4.-13.3. tai 9 päivää 6.4.-15.4. Leirille otetaan lennot itse, muut leirijärjestelyt tulevat seuran kautta (alla eritelty leirin viralliset lennot)!

UPDATE: LEIRILLE ON JÄLJELLÄ 3 PAIKKAA. 2KPL 1 VIIKON LEIRILLE JA 1 PAIKKA 9:N PÄIVÄN LEIRILLE. LAITATHAN VIESTIN MINNALLE MIKÄLI HALUAT LEIRILLE: MINNA@TRIATHLONSUOMI.COM
VOIT MYÖS OSALLISTUA LEIRILLE VARAAMALLA OMAN HOTELLIN LEIRIHOTELLIN LÄHELTÄ JA OLEMALLA LEIRILLÄ SAMOIHIN AIKOIHIN, KUIN LEIRI VIRALLISESTI ON KÄYNNISSÄ. MAKSAT TÄLLÖIN VAIN VALMENNUKSESTA!
Tällaisessa tilanteessa, olethan yhteydessä: minna@triathlonsuomi.com

———————————————————————————————————————————–

Koe unohtumaton harjoitusleiri ehkä maailman suosituimmassa pyöräilykohteessa. Mallorcalta löytyy tuhansia kilometrejä erinomaista tietä pyöräharjoitteluun. Olit sitten aloitteleva triathlonisti tai kokenut teräsmies, saarelta löytyvät kaikkien tarpeita palvelevat reitit. Meri on mitä kaunein aamuauringon noustessa ja kutsuu uimaan. Meriveden lämpötila on hyvin uintikelpoinen märkäpuvulla ja hotellissa on 25 m lämmitetyt uimaradat.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta, hotelli on laadukas sporttihotelli ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi.

Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat. Leirille ovat lähdössä valmentamaan ainakin Juuso Manninen, Tiina Krusberg sekä Minna ja Tatu Koistinen. Leirin muut valmentajat selviävät alkusyksyn aikana. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia, mutta pääpaino on ehdottomasti pyöräharjoituksissa. Osana illoista järjestämme kehonhuoltoharjoituksen.

Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa tai leiriläiset voivat osallistua ohjattuun kehonhuoltoon.

Osa harjoituksista on vaativia, mutta ne suunnitellaan siten, että ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Loput harjoituksista ovat pitkähköjä pk-vauhtisia pyörälenkkejä, rentoja hölkkiä ja tekniikkapainotteisia uinteja.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 300 euron varausmaksusta (eräpäivä 15.1.2023). Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ~2 kuukautta ennen leirin alkua eli 1.2.2023. Mikäli peruutat osallistumisesi ennen 1.2.2023, palautamme varausmaksusi.

Voit valita itsellesi mieluisan leiriajan. Mallorcalle lentää torstaisin suoralla lennolla Norwegian ja takaisin Suomeen pääset joko torstaina suoralla tai lauantaina suoralla tai välilaskullisella lennolla.

Alla leirin viralliset lennot. Myös Finnair lentää Mallorcalle suoraan keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Leirin lennot (Norwegian)

 • Meno: Helsinki – Palma de Mallorca 6.4.2023 klo 16.10 (-19.10), D82894
 • Paluu: Palma de Mallorca – Helsinki 13.4.2023 klo 19.55 (-00.55), D82895 tai
 • Palma de Mallorca – Helsinki 15.4.2023 klo 9:45 (-14.45, suora lento), D82891 tai
 • Palma de Mallorca – Helsinki 15.4.2023 klo 10.35 (-17.55, välilaskulla), D84212

Kannattaa varata lennot nopeasti matkan varmistamiseksi. Lennot voivat mennä nopeasti täyteen (pääsiäinen osuu samaan ajankohtaan).

Matkaan sisältyy:

 • Bussikuljetukset
 • Majoitus kaksiohuoneistossa laadukkaassa hotellissa
 • Puolihoito
 • Valmennus
 • Opastus pyörävuokran osalta
 • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm:

 • Hotellin uima-altaan käyttö (1 €/kerta)

Bussikuljetus kentältä hotellille kestää noin 60 minuuttia. Myös mahdollisesti mukana olevat omat pyörät mahtuvat kuljetukseen mukaan, mutta näistä tulee lisäkustannus n.10 €/suunta.

Muistathan varata lentokoneeseen paikan omalle pyörällesi! Mikäli et halua erityisesti käyttää omaa pyörää, suosittelemme Mallorcan pyörävuokraamoja. Näistä löytyvät toimivat maantiepyörät kaikkiin tarpeisiin hintaan 110-160 €/viikko.

Majoitus laadukkaassa Hoposa – Villaconcha -hotellissa. Puolisot pääsevät mukaan -150€ alennuksella. Muiden perhekuntaan kuuluvien matkan hintaa kannattaa tiedustella minna@triathlonsuomi.com.

Hotelli sijaitsee Mallorcan koilisosassa Port Pollencan kylässä. Sijainti on pyöräilijöille toimiva – haastavat vuorireitit ovat lähietäisyydellä ja tasaisemmille alueille pääsee suoraan hotellista. Leiriohjelma valmistuu osallistujien profiilien mukaisesti. Tarkoituksena on saada jokaiselle päivälle erilaisia vaihtoehtoja leiriläisille valittavaksi.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa.

Ilmoitathan kommenttikenttään kuinka pitkän ajan olet ja mahdolliset huonekaveritoiveet!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä minna@triathlonsuomi.com.

Leirin hinta määräytyy pituuden mukaan ollen esimerkiksi:

 • 1 viikko: 730€ (majoitus 2hh huoneistossa)
 • 9 päivää: 910€ (majoitus 2hh huoneistossa)

Matkan hinta koostuu seuraavista osista:

 1. Hotelli (sis. puolihoito)
 2. Lentokenttäkuljetukset
 3. Varausmaksu
 4. Leirivalmennus

Leirille osallistumattomat puolisot pääsevät mukaan 150 € alennuksella. Kysy hintaa myös lapsille!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Tiedot seuran jäsenmaksusta ja maksuohjeet löydät täältä.

TriathlonSuomi ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä.