MALLORCAN TRIATHLONLEIRI 20.4.-4.5.2024

Matkavaihtoehdot: 1 viikko (alkaen 811€) tai 2 viikkoa (1474€).


Tervetuloa TriathlonSuomen kahdeksannelle leirille Mallorcalle!

Olemme leireilleet Mallorcalla vuodesta 2015 alkaen koronavuosia lukuunottamatta joka kevät. Leiri on aina loppuunmyyty – kertokoon se leirin suosiosta. Tulet sitten leirillemme mukaan ensimmäistä tai kahdeksatta kertaa, lämpimästi tervetuloa!

Alla tarkemmat tiedot ja lisätietoja kannattaa kysellä Minnalta (minna@triathlonsuomi.com).

Leirin ajankohta on 20.4.-4.5.2024. Valittavanasi on ensimmäinen viikko (20.4.-27.4.), toinen viikko (27.4.-4.5.) tai koko kaksi viikkoa (20.4.-4.5.).

Leirille otetaan lennot itse, muut leirijärjestelyt tulevat seuran kautta (alla eritelty leirin viralliset lennot).

KOE UNOHTUMATON HARJOITUSLEIRI EHKÄ MAAILMAN SUOSITUIMMASSA PYÖRÄILYKOHTEESSA

Mallorcalta löytyy tuhansia kilometrejä erinomaista tietä pyöräharjoitteluun. Olit sitten aloitteleva triathlonisti tai kokenut teräsmies, saarelta löytyvät kaikkien tarpeita palvelevat reitit. Meri on mitä kaunein aamuauringon noustessa ja kutsuu uimaan. Meriveden lämpötila on hyvin uintikelpoinen märkäpuvulla ja hotellissa on 25 m lämmitetyt uimaradat.

Juoksu onnistuu rantabulevardilla yhdessä muiden urheilijoiden kanssa tai syrjäisemmillä pikkuteillä kauniissa espanjalaisessa maalaismaisemassa. Löytyypä hotellin läheltä myös polkujuoksumaastot!

Ilmoittaudu mukaan!

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta, hotelli on laadukas sporttihotelli ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi.

Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat. Leirille ovat lähdössä valmentamaan ainakin Juuso Manninen, Minna ja Tatu Koistinen. Leiriohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia, mutta pääpaino on ehdottomasti pyöräharjoituksissa. Osana illoista järjestämme kehonhuoltoharjoituksen.

Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla altaassa tai avovedessä, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa tai leiriläiset voivat osallistua ohjattuun kehonhuoltoon.

Osa harjoituksista on vaativia, mutta ne suunnitellaan siten, että ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Loput harjoituksista ovat pitkähköjä pk-vauhtisia pyörälenkkejä, rentoja hölkkiä ja tekniikkapainotteisia uinteja.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 300 euron varausmaksusta (eräpäivä 15.1.2024). Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ~2 kuukautta ennen leirin alkua eli 15.2.2024. Mikäli peruutat osallistumisesi ennen 15.2.2024, palautamme varausmaksusi.

Leirivaihtoehdot ja hinnat

 • 1 viikko 20.4.-27.4 majoitus 2hh huoneistossa 890€
 • 1 viikko 27.4.-4.5. majoitus 2hh huoneistossa 815€
 • 2 viikkoa 20.4.-4.5. majoitus 2hh huoneistossa 1475€

Meillä on kummallekin viikolle kolme studiota

 • 1 viikko 20.4.-27.4 majoitus studiossa 1340€
 • 1 viikko 27.4.-4.5. majoitus studiossa 1200€
 • 2 viikkoa 20.4.-4.5. majoitus studiossa 2300€

Leirin lennot (tiedot päivittyvät)

 • Meno: Helsinki – Palma de Mallorca 20.4.2024
 • Paluu: Palma de Mallorca – Helsinki 27.4.2024
 • Meno: Helsinki – Palma de Mallorca 27.4.2024
 • Paluu: Palma de Mallorca – Helsinki 4.5.2024

Kannattaa varata lennot nopeasti matkan varmistamiseksi ja kallistuvien lentohintojen välttämiseksi. Toki, jotain alennuskampanjoita varmasti tulee syksyn mittaan eli tarjoushaukka saattaa napata edukkaimman lennon.

Matkaan sisältyy:

 • Bussikuljetukset
 • Majoitus kaksiohuoneistossa laadukkaassa hotellissa
 • Puolihoito
 • Valmennus
 • Opastus pyörävuokran osalta
 • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm:

 • Hotellin uima-altaan käyttö (1 €/kerta)

Bussikuljetus kentältä hotellille kestää noin 60 minuuttia. Myös mahdollisesti mukana olevat omat pyörät mahtuvat kuljetukseen mukaan, mutta näistä tulee lisäkustannus n.10 €/suunta.

Muistathan varata lentokoneeseen paikan omalle pyörällesi! Mikäli et halua erityisesti käyttää omaa pyörää, suosittelemme Mallorcan pyörävuokraamoja. Näistä löytyvät toimivat maantiepyörät kaikkiin tarpeisiin hintaan 110-160 €/viikko.

Majoitus laadukkaassa Hoposa – Villaconcha -hotellissa. Puolisot pääsevät mukaan -100€ alennuksella. Muiden perhekuntaan kuuluvien matkan hintaa kannattaa tiedustella minna@triathlonsuomi.com.

Hotelli sijaitsee Mallorcan koilisosassa Port Pollencan kylässä. Sijainti on pyöräilijöille toimiva – haastavat vuorireitit ovat lähietäisyydellä ja tasaisemmille alueille pääsee suoraan hotellista. Leiriohjelma valmistuu osallistujien profiilien mukaisesti. Tarkoituksena on saada jokaiselle päivälle erilaisia vaihtoehtoja leiriläisille valittavaksi.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa.

Ilmoitathan kommenttikenttään kumman viikon olet vai oletko koko leiriajan eli kaksi viikkoa sekä mahdolliset huonekaveritoiveet!

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä minna@triathlonsuomi.com.

Matkan hinta koostuu seuraavista osista:

 1. Hotelli (sis. puolihoito)
 2. Lentokenttäkuljetukset
 3. Varausmaksu
 4. Leirivalmennus

Leirille osallistumattomat puolisot pääsevät mukaan 100 € alennuksella. Kysy hintaa myös lapsille!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Tiedot seuran jäsenmaksusta ja maksuohjeet löydät täältä.

TriathlonSuomi ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä.