MALLORCAN TRIATHLONLEIRI ~6.4.-13.42023

Matkavaihtoehdot: 1 viikko tai 11 päivää. Tarkat päivät ja hinnat päivittyvät syyskuun 2022 aikana.


Koe uskomaton pyöräilykohde ja valitse sinulle sopivin aika olla leirillä!

Julkaisemme leirin syys-lokakuussa 2022. Leiriajankohta tulee olemaan pääsiäisen ympäristössä noin 6.4.-13.4.2023 tienoilla. Leirille otetaan lennot itse, muut leirijärjestelyt tulevat seuran kautta!

———————————————————————————————————————————–

Koe unohtumaton harjoitusleiri ehkä maailman suosituimmassa pyöräilykohteessa. Mallorcalta löytyy tuhansia kilometrejä erinomaista tietä pyöräharjoitteluun. Olit sitten aloitteleva triathlonisti tai kokenut teräsmies, saarelta löytyvät kaikkien tarpeita palvelevat reitit. Meri on mitä kaunein aamuauringon noustessa ja kutsuu uimaan. Meriveden lämpötila on hyvin uintikelpoinen märkäpuvulla ja hotellissa on 25 m lämmitetyt uimaradat.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta, hotelli on laadukas sporttihotelli ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi.

Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat. Päävalmentajana leirille lähtee tuttuun tapaan Juuso Manninen. Ida Sten, Minna Koistinen ja Tatu Koistinen täydentävät valmentajakaartia. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia. Osana illoista järjestämme kehonhuoltoharjoituksen.

Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa tai leiriläiset voivat osallistua ohjattuun kehonhuoltoon.

Osa harjoituksista on vaativia, mutta ne suunnitellaan siten, että ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Loput harjoituksista ovat pitkähköjä pk-vauhtisia pyörälenkkejä, rentoja hölkkiä ja tekniikkapainotteisia uinteja.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun 300 euron varausmaksusta (eräpäivä 15.1.2022). Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ~2 kuukautta ennen leirin alkua eli 1.2.2022. Mikäli peruutat osallistumisesi ennen 1.2.2022, palautamme varausmaksusi.

Voit valita itsellesi mieluisan leiriajan. Mallorcalle lentää lauantaisin suoralla lennolla Finnair ja Norwegianin suorat lennot ovat sekä tiistaisin että lauantaisin. Valittavanasi on siis 1 tai 2 viikon leiri tai vaikkapa 11 päivän. Valmentajat ovat käytettävissäsi koko kahden viikon leirin ajan (9.4.-23.4.2022).

Kannattaa varata lennot nopeasti matkan varmistamiseksi. Lennot voivat mennä nopeasti täyteen. Ilmoitathan mitkä lennot olet ottanut, jotta voimme varata sinulle majoituksen oikealle ajalle!

Matkaan sisältyy:

 • Kuljetukset lentokentältä hotellille (9.4, 12.4 ja 16.4 saapuville lennoille  ja 16.4 ja 23.4 lähteville lennoille)
 • Majoitus kaksiohuoneistossa laadukkaassa hotellissa
 • Puolihoito
 • Suunnitellut harjoitukset jokaisena päivänä
 • Opastus pyörävuokran osalta
 • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm.:

 • Oma huone (2hh yhdelle +46€/yö).
 • Hotellin uima-altaan käyttö (1 €/kerta)
 • Uinnin vedenalainen videokuvaus
 • Hierontapalveluita
 • Henkilökohtaisia valmennuspalveluita

Mahdollisia lentoja:

Osalle päivistä lentoyhtiöt ovat lisänneet jo toisenkin lennon. Lentokenttäkuljetus tulee päivän kummallekin lennolle. HUOM! Kannattaa varata aamulento Mallorcalle. Näin saamme iltapäivällä koota omat pyörät tai hakea vuokrapyörät ja tehdä kaikki säädöt valmiiksi. Ehdimme parhaassa tapauksessa käydä pyörittelemässä kevyen lenkinkin. Näin on kaikki valmista täyteen leiripäivään heti seuraavana aamuna.

Mallorcalle:
9.4.2022 Helsinki – Palma de Mallorca (Finnair ja Norwegian)
12.4.2022 Helsinki – Palma de Mallorca (Norwegian)
16.4.2022 Helsinki – Palma de Mallorca (Finnair ja Norwegian)
Helsinkiin:
16.4. Palma de Mallorca – Helsinki (Finnair ja Norwegian)
19.4. Palma de Mallorca – Helsinki (Norwegian)
23.4. Palma de Mallorca – Helsinki (Finnair ja Norwegian)

Bussikuljetus kentältä hotellille kestää noin 60 minuuttia. Myös mahdollisesti mukana olevat omat pyörät mahtuvat kuljetukseen mukaan, mutta näistä tulee lisäkustannus n.10 €/suunta. Muistathan varata lentokoneeseen paikan omalle pyörällesi! Mikäli et halua erityisesti käyttää omaa pyörää, suosittelemme Mallorcan pyörävuokraamoja. Näistä löytyvät toimivat maantiepyörät kaikkiin tarpeisiin hintaan 110-160 €/viikko.

Majoitus laadukkaassa Hoposa – Villaconcha -hotellissa. Huoltajan ja muiden perhekuntaan kuuluvien matkan hintaa kannattaa tiedustella torsti[at]triathlonsuomi.com. Mainitsethan huonekaveritoiveet ja henkilömäärät varauksesi yhteydessä.

Hotelli sijaitsee Mallorcan koilisosassa Port Pollencan kylässä. Sijainti on pyöräilijöille toimiva – haastavat vuorireitit ovat lähietäisyydellä ja tasaisemmille alueille pääsee suoraan hotellista. Leiriohjelma valmistuu osallistujien profiilien mukaisesti. Tarkoituksena on saada jokaiselle päivälle erilaisia vaihtoehtoja leiriläisille valittavaksi.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa.

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä minna@triathlonsuomi.com tai soita 050 462 0168 (Minna).

Leirin hinta määräytyy pituuden mukaan ollen esimerkiksi:

1 viikko: 730€ (majoitus 2hh huoneistossa)

2 viikkoa: 1 310€ (majoitus 2hh huoneistossa)

11 päivää: 1 050€ (majoitus 2hh huoneistossa)

Matkan hinta koostuu seuraavista osista:

Hotelli (sis. puolihoito)
Lentokenttäkuljetukset
Varausmaksu
Leirivalmennus

Majoitus yksin lisämaksusta 27€ /päivä studio (loppuunmyyty) ja 44 € / päivä huoneisto.
Leirille osallistumattomat puolisot pääsevät mukaan 150 € alennuksella.
Kysy hintaa lapsille!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Tiedot seuran jäsenmaksusta ja maksuohjeet löydät täältä.

TriathlonSuomi ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä.