Lanzarote 2021

Lanzarote 29.11.-13.12.2021

Tämä on vuoden 2021 leirisivu. Tulemme järjestämään triathlonleirin Kanarialle marras-joulukuussa 2022. Kohteena on joko tuttu Lanzarote tai esimerkiksi Fuerteventura klassisine sporttihotelli Playitaksineen. 

Julkaisemme leirin elo-syyskuussa. Varaa kuitenkin jo nyt kalenteristasi loma tämän vuoden loppupuolelle!

————————————————————————————————————————

Leiri on jaettu kahdeksi treeniviikoksi ja voit vapaasti osallistua joko ensimmäiselle tai toiselle viikolle tai olla vaikka koko kahden viikon ajan.

Lentojen varaukset tapahtuvat suoraan TUI:n sivuilta (tarkemmat lentotiedot tämän sivun alalaidasta). https://www.tui.fi/lomamatkat/lennot/

Yksi viikko 600 € — Kaksi viikkoa 1040 € (ei sisällä lentoja)

[one_half]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/01/IMAG1722_lanzare.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half]
[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/01/IMAG1808.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]
Koe unohtumaton treenileiri kuvankauniilla Lanzaroten saarella. Lanzarote tarjoaa triathlonharjoitteluun mitä parhaimmat puitteet. Etenkin pyöräily on saarella suosittua, eikä ihme – pyöräreitit kulkevat hiekkarannoilta laavakentille ja korkealle Harian huipulle. Saarelta löytyy satoja kilometrejä erinomaista tietä, ja siellä on mahdollisuus ajaa myös yksi Ironman-kilpailujen haastavimmista pyöräosuuksista.

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi.

Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat, päävalmentajana leirillä toimii Juuso Manninen. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia. Osana illoista järjestämme kehonhuoltoharjoituksen.

Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7.00 joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään tasoryhmissä, joista jokainen löytää itselleen varmasti sopivan. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa tai leiriläiset voivat osallistua ohjattuun kehonhuoltoon.

Osa harjoituksista on vaativia, mutta ne suunnitellaan siten, että ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Loput harjoituksista ovat pitkähköjä pk-vauhtisia pyörälenkkejä, rentoja hölkkiä ja tekniikkapainotteisia uinteja.

Ilmoittautumisen yhteydessä perimme 300€ varausmaksun. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 4 viikkoa ennen leirin alkua eli 1.11.2021. Mikäli peruutat osallistumisesi ennen 1.11.2021, palautamme varausmaksusi.

Koska elämme vielä koronavuoden loppuajanjaksoa, suosittelemme lämpimästi tutustumaan TUI:n peruutusehtoihin lentojen osalta. Lentoyhtiöt ja matkanjärjestäjät pyrkivät kannustamaan ihmisiä matkustamaan ja tästä johtuen peruutusehdot ovat joustavammat kuin aiemmin. Mikäli korona-tilanne Lanzarotella eskaloituu ja leirin järjestäminen muuttuu mahdottomaksi, palautamme varausmaksun (300€), kunhan leiri peruuntuu viimeistään 1.11.2021. Olemme yhteydesesä leirille osallistuviin hyvissä ajoin mahdollisista muutoksista.

Matkaan sisältyy:

[check_list]

[list_item]Kuljetukset lentokentältä hotellille[/list_item]

[list_item]Majoitus Superior-huoneistossa sporttihotellissa[/list_item]
[list_item]Puolihoito[/list_item]

[list_item]Valmentajien suunnittelema ja vetämä koko leirin kestävä harjoitusohjelma[/list_item]
[list_item]Kuntosalin käyttö[/list_item]
[list_item]Opastus pyörävuokrauksen osalta[/list_item]

[list_item]Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan[/list_item]
[/check_list]

Lisämaksusta saatavilla mm.:

[check_list]

[list_item]Majoitus yksin + 200€ / viikko[/list_item]

[list_item]Uinnin vedenalainen videokuvaus[/list_item]
[list_item]SmartPaddle-tekniikka-analyysi[/list_item]
[list_item]Hierontapalveluita[/list_item]
[/check_list]

Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjaathan kommenttikenttään kumman viikoista olet vai kummankin sekä huonekaveritoiveesi, mikäli puolisosi tai treenikaverisi on tulossa mukaan.

Matkan tiedot:

Leirin viralliset lennot ovat (varaa suoraan TUI:n sivuilta (https://www.tui.fi/lomamatkat/lennot/):
29.11.2021 klo 08:20 -> 12:35 Helsinki-Lanzarote (TUI)
06.12.2021 klo 13:45 -> 21:50 Lanzarote-Helsinki (TUI)
06.12.2021 klo 08:20 -> 12:35 Helsinki-Lanzarote (TUI)
13.12.2021 klo 13:45 -> 21:50 Lanzarote-Helsinki (TUI)

Lentojen hinnat ovat tätä kirjoitettaessa 463€.

Finnair ei lennä suoraan Lanzarotelle tällä hetkellä, mutta esimerkiksi Aurinkomatkat lentää lauantaisin. Aurinkomatkojen kautta voi myös tiedustella pelkkiä lentoja, mikäli lauantai-lennot sopivat aikatauluihisi paremmin.

Lanzarotella on paljon pyörävuokraamoita, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan pyörän leirin ajaksi. Pyörävuokraus kannattaa tehdä pian matkan varaamisen jälkeen, autamme siinä mielellämme.

Majoitus on urheilijoille suunnatussa Sands Beach Lanzarote -hotellissa. Hotellihuoneet ovat suuria ja niissä on erillinen makuuhuone. Hotellilla on oma 25m uima-allas, jossa uimme allasuinnit. Lähellä sijaitsevalta uimarannalta lähdelle avovesiuintiharjoituksiin. Ruoka on maittavaa ja urheilijoille suunnattussa buffessa nautimme niin aamupalalla kuin päivälliselläkin.

Huoltajat ja perhekunnat kokonaisuudessaan ovat tervetulleita mukaan leirille. Mikäli otat huoltajan mukaan, lisäämme leirimaksuun 370€. Tällä hinnalla saat huoltajalle majoituksen ruokineen ja lentokenttäkuljetukset. Mikäli perhekuntaanne kuuluu lapsia, otathan yhteyttä Torstiin (osoite alla).

Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä: torsti@triathlonsuomi.com

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Huomaathan, että sinun tulee luoda MyClub-tili (rekisteröityä), mikäli sinulla ei sellaista vielää ole.

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuosimaksu on 24 € (joka sisältää 20€ Triathlonliiton maksun). Klikkaa tästä liittyäksesi jäseneksemme.

[one_half]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/05/deportes1.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/05/11073463_10204781276786405_2204137475494550749_n.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half]
[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/04/Pojat-nousussa.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/04/uinti.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]
Matkan hinta koostuu osista hotelli, kuljetukset ja leirivalmennus. Osat ovat saatavissa myös erikseen, ota yhteyttä torsti@triathlonsuomi.com.