GRAN CANARIA 2022

GRAN CANARIA 6.11.-13.11. tai 6.11.-17.11.2022

Matkapakettimme on jo loppuunmyyty, mutta voit ottaa itse lennot ja majoituksen ja maksat vain valmennuksesta (kts tarkat tiedot alta)!

Koe unohtumaton treenileiri paratiisimaisella Gran Canarian saarella. Gran Canaria tarjoaa triathlonharjoitteluun mitä parhaimmat puitteet. Etenkin pyöräily on saarella suosittua, eikä ihme – pyöräreitit kulkevat hiekkarannoilta upeille vuoristoreiteille. Saarelta löytyy satoja kilometrejä erinomaista tietä, ja siellä on mahdollisuus halutessaan ajaa myös pitkiä vuorinousuja.

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

——————————————-

13.9.2022 ETEENPÄIN LEIRIN VARAAMINEN MENEE SEURAAVASTI:

HUOM! Meillä on yksi vapaa huonepaikka aikavälille 5.11.-12.11. Hinta tälle paketille on noin 1 350€ (tarkka hinta selviää kun varaus vahvistuu). Ilmoittaudu nopeasti mikäli haluat tähän huhoneeseen mukaan (huoneessa on yksi mieshenkilö). Laitathan viestiä minna@triathlonsuomi.com.

Voit ostaa TUI:lta oman matkapakettisi leirin aikavälille 6.11.-13.11 tai 6.11.-17.11 ja osallistua leirille ja valmennukseen täysin normaalisti. Listaamme alle hotellit, jotka ovat lähellä leirin virallista hotellia. Mikäli TUI:lta loppuvat matkat, kannattaa tutustua myös Norwegianin lentoihin ja lähihotelleihin esim Booking.com-verkkosivun kautta.

Ilmoittaudu leirille normaalisti MyClubin kautta ja maksat vain valmennusmaksun (230€ / vko ja 280 / 11 pvä).

Leirin virallinen hotelli: TUI Blue Playa Feliz. Muut lähihotellit, jotka ovat TUI:n kautta varattavissa:

———————————————

Gran Canarian leiri on täysin valmis leiripaketti – se sisältää majoituksen puolihoidolla (aamupala + illallinen), lennot (ateriat lennolla ja matkalaukun rumaan poislukien mahdollinen pyörälaukku), bussikuljetuksen ja valmennuksen.

Ilmoittauduthan leirille sitovasti heti, sillä ilmoittautuminen umpeutuu torstaina 8.9.2022 klo 12:00. Leirin varausmaksu on 200€ ja se erääntyy maksettavaksi 12.9.2022. Varausmaksua ei palauteta. 3 viikkoon asti ennen lähtöä peruutusmaksu on 500€ – jos saamme uuden huonekaverin tilallesi, silloin peruutusmaksu on 250€. Kun lähtöön on alle 3 viikkoa, peruutusmaksu on 75% hinnasta ja viimeisen viikon aikana 100%.

Leiri keskittyy pääasiassa pyöräharjoituksiin Gran Canarian upeiden pyörämahdollisuuksien vuoksi. Käymme muutaman kerran uimassa meressä märkäpuvulla sään salliessa ja / tai viereisen hotellin uima-altaalla (25m radat). Uima-altaan käytöstä saattaa tulla pieni lisämaksu. Juoksemme aamuisin ja pyörälenkkien jälkeen.

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen valmentajat ja kilpatiimin jäsenet: Minna ja Tatu Koistinen, Joona Tuikka ja Jarno Piik. Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7-8 aikoihin joko uinnilla meressä / altaalla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään useammassa tasoryhmässä, jotta jokaiselle löytyy itselleen sopiva vauhti. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä tai illalla. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa.

Osa harjoituksista on rentoja ja helppoja tasamaan pyörityksiä, osa taas vaativia ja pidempiä mäkipäiviä. Kaikki lenkit – niin rennot kuin mäkipäivätkin – suunnitellaan siten, että jokaisesta harrastustaustasta mukaan tuleva saa oikean mittaisen lenkin. Esimerkiksi pitkien pyörien päivänä lyhyin lenkki voi olla 60km / 3h ja pisin 120km / 7h ja keskimmäinen lenkki jotain tuolta väliltä. Lyhyen lenkin päivänä lyhyin ryhmä voi pyöritellä 90min ja pisin 2-3h.

Parasta TriathlonSuomen leireillä on mahtava porukka, hyvät valmentajat, hyvä yhteishenki ja se, että leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti. Kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen.

Tervetuloa nauttimaan Gran Canarian auringosta ja vuoristojen syleilystä marraskuun treenileirillemme!

Matkaan sisältyy:

[check_list]
[list_item]Lennot, ruumaan menevä matkalaukku ja ateriat lennolla sekä bussikuljetus[/list_item]
[list_item]Majoitus kahden hengen huoneessa hotellissa TUI Blue Playa Feliz puolihoitoineen[/list_item]
[list_item]Valmentajien suunnittelema ja vetämä koko leirin kestävä harjoitusohjelma[/list_item]
[list_item]Opastus pyörävuokrauksen osalta[/list_item]
[list_item]Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan[/list_item]
[/check_list]

Matkan tiedot:

Leirin ajankohta on joko 6.11-13.11.2022 tai 6.11-17.11.2022. Leirihinnat ovat viikon leirille 1 150€ ja 11 päivän leirille 1 530€ sisältäen kaiken paitsi pyörälaukun kuljetuksen tai pyörävuokran.

Leirin kohteena toimii Gran Canarialla Bahia Feliz ja siellä huoneistohotelli TUI Blue Playa Feliz. Majoitus on kahden hengen huoneissa.

Leirin lähtö- ja paluulennot ovat:
Lähtö: 6.11.2022 klo 08:10 Helsinki-Gran Canaria (TUI / Jettime)
Paluu 7 päivää: 13.11.2022 klo 13:50 Gran Canaria-Helsinki (TUI / Jettime)

Paluu 11 päivää: 17.11.2022 klo 13:35 Gran Canaria-Helsinki (TUI / Jettime)

Lennot sisältävät yhden matkustamoon otettavan käsilaukun, ruumaan menevän laukun ja ateriat. Mikäli toivot erikoisateriaa, kirjoitathan siitä MyClubissa kommenttikenttään tiedon tai / ja Minnalle viestillä minna@triathlonsuomi.com


Lisähinta yksin majoittumisesta on 291 €/viikko ja 458€ / 11 päivää. Voit kuitenkin etsiä kaveria jakamaan huonetta leirin FB-ryhmän kautta tai ottamalla yhteyttä meihin (tiedot alla) ja yhdistämme samoilla päivillä olevia leiriläisiä.

Suosittelemme varaamaan pyörän leirille hyvissä ajoin. Bahia Felizin läheisyydestä löytyy mm. Free Motion -pyörävuokraamo. San Agustinin toimipiste on sopivan 3km hölkän päässä. Tällöin pyörät on haettavissa heti maanantaiaamuna 9:00. Saarella on myös muita vuokraamopalveluita ja todennäköisesti osa kuljettaa pyörät myös hotellille.

Voit myös ottaa oman pyörän mukaan lentoyhtiön kuljetuskiintiön puitteissa. Pyörän hinta kuljetettuna on n. 100-150€.

Ilmoittaudu mukaan MyClubissa!

Liity myös leirin FB-ryhmään!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuosimaksu on 12 € ja jäseneksi liittymistä varten tiedot löytyvät täältä.

Yhteystiedot

Minna Koistinen, 050 462 0168 I minna@triathlonsuomi.com

TriathlonSuomi ei toimi vastuullisena matkanjärjestäjänä.

[one_half]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-08-at-12.11.58-PM.jpeg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-07-at-1.37.12-PM.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half]

[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-01-at-2.15.33-PM-e1663052174369.jpeg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2022/09/WhatsApp-Image-2022-09-01-at-2.17.58-PM.jpeg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]