Gran Canaria 7.-21.12.2019

Leirille on mahdollista tulla mukaan minä tahansa päivänä. Helsingistä Gran Canarialle on lentoja päivittäin sekä valmispakettina löytyy 7, 10 tai 14 päivän matkoja.

Yksi viikko 240 € + lennot&hotelli n. 800 €
Kaksi viikkoa 340 € + lennot&hotelli n. 1250 €


Koe unohtumaton treenileiri paratiisimaisella Gran Canarian saarella. Gran Canaria tarjoaa triathlonharjoitteluun mitä parhaimmat puitteet. Etenkin pyöräily on saarella suosittua, eikä ihme – pyöräreitit kulkevat hiekkarannoilta upeille vuoristoreiteille. Saarelta löytyy satoja kilometrejä erinomaista tietä, ja siellä on mahdollisuus halutessaan ajaa myös pitkiä vuorinousuja.

TriathlonSuomen leiripaketti on laadittu tekemään triathlonistin matka helpoksi. Kaikki on mietitty ennalta ja harjoitusohjelma sopeutuu kunkin leiriläisen tason ja tavoitteiden mukaiseksi. Tämän matkan jälkeen et enää muunlaisia lomia harkitse!

Harjoituksista vastaavat TriathlonSuomen Juuso Manninen ja Triathlon Training Centerin Juha Vingisaar. Harjoitusohjelmaan kuuluu uintia, pyöräilyä, juoksua sekä yhdistelmäharjoituksia. Leirillä esimerkkipäivä alkaa 7-8 aikoihin joko uinnilla tai juoksulla, jonka jälkeen syödään aamiainen. Aamiaisen jälkeen on hetki aikaa valmistautua pyöräharjoitukseen. Pyörälenkeille lähdetään useammassa tasoryhmässä, jotta jokaiselle löytyy itselleen sopiva vauhti. Lenkkien pituus ja vauhti määräytyvät ryhmäläisten sekä harjoituksen tarkoituksen mukaan. Takaisin hotellilla ollaan iltapäivästä. Loppuilta on jokaiselle vapaata aikaa.

Harjoitukset ovat vaativia, mutta suunnitellaan niin, että ne ovat mielekkäitä jokaiselle oman tason mukaan. Leirillä jokainen pääsee kokemaan millaista on harjoitella ammattimaisesti – kaikki hoidetaan leiriläisille valmiiksi, jotta leiriläiset voivat keskittyä vain harjoituksiin, syömiseen ja palautumiseen.

Matkaan sisältyy:

  • Valmentajien suunnittelema ja vetämä koko leirin kestävä harjoitusohjelma
  • Opastaminen lento- ja majoitusvarausten osalta
  • Opastus pyörävuokrauksen osalta
  • Uima-allasvuorot aamuisin
  • Leirin ohjaajien ja valmentajien tuki koko leirin ajan

Lisämaksusta saatavilla mm.:

  • Allasuinnit leirivarausten ulkopuolella
  • Uinnin vedenalainen videokuvaus
  • SmartPaddle-tekniikka-analyysi
  • Hierontapalveluita

Matkan tiedot:

Jokainen osallistuja varaa itse lentonsa ja hotellinsa. Varaukset menevät suoraan TUI:n sivujen kautta. Matkapaketin hinnat ovat noin 750 €/hlö/viikko tai 1250 €/hlö/kaksi viikkoa. Hinnat 2 hengen majoituksessa.

Leirin kohteena toimii Gran Canarialla Bahia Feliz ja siellä huoneistohotelli Las Pitas. Samalla alueella on myös monia muita hotelleja, joita voi käyttää tätä leiriä varten.

Radallinen 25 m uima-allas sijaitsee Spa-alueella, jonne on pääsy kaikkien alueen hotellien asiakkailla. Span käyttö on maksullista varattujen uintivuorojen ulkopuolella.

Leirin viralliset lähtö- ja paluulennot ovat:
7.12.2019 klo 10:40 -> 15:05 Helsinki-Gran Canaria (TUI)
21.12.2019 klo 15:55 -> 00:00 Gran Canaria-Helsinki (TUI)
Näiden lentojen yhteyteen järjestetään myös yhteinen bussikuljetus lentokentän ja hotellin välille. Muina päivinä saapuvat ja lähtevät pääsevät helposti kohteeseen joko TUI:n kuljetuksella tai taksilla (25 km).

Lisähinta yksin majoittumisesta on noin 200 €/viikko. Voit kuitenkin etsiä kaveria jakamaan huonetta leirin FB-ryhmän kautta tai ottamalla yhteyttä meihin (tiedot alla) ja yhdistämme samoilla päivillä olevia leiriläisiä.

Suosittelemme varaamaan pyörän leirille hyvissä ajoin. Bahia Felizin läheisyydestä löytyy mm. Free Motion -pyörävuokraamo.

Ilmoittaudu mukaan myClubissa!

Varaa itsellesi lennot ja majoitus suoraan TUI:n kautta. Voit valita vapaasti haluamasi päivät, hotellin ja ruokailukokonaisuuden. Tämän jälkeen ilmoittaudu leirille myClubissa. Laita lisäksi matkapäiväsi tiedoksi meille, jotta tiedämme minä päivinä olet mukana, sami.tuomi@triathlonsuomi.com.

Liity myös leirin FB-ryhmään!

Leirille osallistumiseen vaaditaan TriathlonSuomen jäsenyys. Seuran vuuosimaksu on 20 € ja jäseneksi liittymistä varten tiedot löytyvät täältä.

Yhteystiedot

Leirin ohjelmaan ja valmennukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä valmentaja Juuso Manninen, juuso.manninen@triathlonfactory.fi – 0408418438.

Leirin käytännön järjestelyihin ja maksuihin liittyen ota yhteyttä Sami Tuomi, sami.tuomi@triathlonsuomi.com – 0503747448.