Naisten Kymppi -harjoitusohjelma

Naisten Kymppi -harjoitusohjelma


[one_half]
Tähtäimessä Naisten Kymppi? Haluatko osallistua ensimmäiseen kympin juoksutapahtumaasi tai parantaa aikaasi edellisestä kerrasta?

TriathlonSuomen Naisten Kympin juoksuohjelman avulla saavutat tavoitteesi turvallisesti, mutta varmasti. Juoksuharrastus kannattaa aloittaa varovaisesti ja itselle soveltuvan ohjelman mukaisesti. Harjoitusohjelman täytyy kuitenkin olla innostava, vaihteleva ja kannustava, että juoksuinto säilyy. Kympin juoksuohjelma kannustaa liikkumaan, rakentaa juoksukuntoa tehokkaasti ja auttaa sinua saavuttamaan asettamasi matka- ja aikatavoitteet. Olit sitten vasta-alkaja tähtäimessäsi turvallinen juoksuharrastuksen aloittaminen tai jo kokeneempi juoksija, saat meiltä sinulle sopivan harjoitusohjelman.

Keskeisimpiä tekijöitä juoksuharrastuksen turvallisessa aloittamisessa ja kehittymisessä ovat
[check_list]
[list_item]Taloudellinen juoksu[/list_item]
[list_item]Puhdas tekniikka vammojen välttämiseksi[/list_item]
[list_item]Säännöllinen harjoittelu[/list_item]
[list_item]Kehon totuttaminen pitkään suoritukseen[/list_item]
[/check_list]

Kympin juoksuharjoitusohjelma alkaa heti tilauksesta. Aluksi rakennetaan kuntopohjaa monipuolisella juoksuharjoittelulla. Näin varmistetaan harrastuksen turvallinen aloitus ja kasvatetaan peruskuntoa. Harjoitusohjelma huipentuu 12 viikkoa kestävään, juoksutapahtumaan valmistavaan harjoitusjaksoon, joka päättyy tavoitejuoksutapahtumaasi.

Harjoitusohjelmarungon on laatinut kilpamaratoonari Jarno Piik, jolla on lukuisia maratonvoittoja ja palkintosijoja takana.

Tilaa TriathlonSuomen Naisten Kympin harjoitusohjelma ja varmistut siitä, että ylität maaliviivan itsesi ylittäneenä! Ota ensimmäinen askel kohti terveellisempää elämää ja uutta harrastusta – tänään on siihen juuri oikea päivä. TriathlonSuomen harjoitusohjelman avulla onnistut varmasti – kokeile vaikka!
[/one_half]
[one_half_last]

Naisten Kympin harjoitusohjelma 39 €

[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/09/1-IMAG0235-1.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]

Tilaa Naisten Kympin harjoitusohjelma ohesta:

Vahvistamme tilauksen 24 h sisällä sen lähettämisestä. Jos vahvistusta ei jostain syystä tule, ota yhteyttä info@triathlonsuomi.com tai soita 050 462 0168 (Minna).


[/one_half_last]