Triathlondieetti

Triathlondieetti – 6 viikon valmennus kohti elämäsi kuntoa 49 €

[one_half]

Seuraava kurssi alkaa 16.2.2015

[check_list]
[list_item]Online-kurssi kuntourheilijoille ja laihduttajille[/list_item]
[list_item]Täysi harjoitusohjelma koko ajalle[/list_item]
[list_item]Opastus lajikohtaisesti harjoitteiden tekemiseen[/list_item]
[list_item]Ravintosuositukset[/list_item]
[list_item]Valmentajat vastaavat kysymyksiin[/list_item]
[list_item]Treenaamisessa tsemppaava tukiverkosto![/list_item]
[/check_list]
[/one_half]
[one_half_last]
[frame style=”modern” image_path=”https://www.triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2014/09/1-10525659_10152252501476517_4763345627833188293_n-1.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]
[/one_half_last]
Triathlondieetti on suunnattu kaiken ikäisille ja kokoisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan. Tämän 6 viikon valmennuksen aikana saat monipuolista ja mielekästä kuntoharjoittelua, joka näkyy vartalossasi sekä tuo vireystilan uudelle tasolle. Harjoitusohjelmat on suunniteltu niin, että ne ovat harrastustaustasta riippumatta toteutettavissa.

Jokaisella harjoitteella on merkityksensä ja niissä on vaihtelua. Valmennus sisältää opastuksen kunkin harjoitteen tekemiseen ja avaa harjoitteen merkityksen kehityksen ja kuntotavoitteen kannalta.

Painonhallinnassa ja urheilussa yleisesti kurinalaisuus on merkittävä tekijä. Kurssin myötä valmentajat tukevat sinua tavoitteissasi ja kannustavat suorituksissa. Kun joku seuraa tekemisiäsi, on suurempi kynnys jättää harjoitus väliin!

Tämän kuuden viikon valmennuksen jälkeen kurssilaisilla on mahdollisuus tilata valmennus, joka tukee triathlonharjoittelua sekä auttaa saavuttamaan tavoitteet painonhallinnassa. Valmennusta voit käyttää hyväksesi elämäntapamuutosta tehdessäsi tai tähdätessäsi kohti kesän triathlontapahtumia.

Kysymysten ja epäselvien asioiden osalta ota yhteyttä info@triathlonsuomi.com.

Ilmoittautuminen aukeaa lähiaikoina.

Vahvistamme tilauksen 24 h sisällä sen lähettämisestä. Jos vahvistusta ei jostain syystä tule, ota yhteyttä info@triathlonsuomi.com