Laaja kynnystesti

Laaja kynnystesti polkupyörällä 14.3.2015


Pyörä
TriathlonSuomi järjestää yhdessä Medical Techin kanssa testauspäivän triathlonisteille. Testi suoritetaan maksimaalisena kynnystestinä, jossa vastus nousee 5 minuutin välein. Testissä määritetään hengityskaasut, laktaatit ja lihaksen happisaturaatio. Testin lopputuloksena osallistuja saa kattavan raportin, josta selviävät muun muassa aerobisen ja anaerobisen kynnyksen syke- ja tehoarvot sekä maksimaalisen suorituskyvyn arvot sisältäen mm. maksimaalisen hapenoton. Testi järjestetään lauantaina 14.3.2015 ja mukaan mahtuu 8 ilmoittautujaa. Testin hinta on 130€ (normaalisti 150€)  ja testi kestää noin tunnin.

Tulosten avulla on mahdollista kohdistaa harjoittelu juuri oikealle alueelle ja löytää kohdat, missä juuri sinulla on eniten kehittymispotentiaalia. Standardimuotoinen testaus mahdollistaa myös kehittymisen seurannan helposti.

Ota testiin mukaan sisäurheiluvarusteet, mahdollisesti pyöräilyhousut, pyöräilykengät (SPD-SL tai SPD = spinningkengät tai maasto-/maantiepyöräilykengät). Testi järjestetään Medical Tech Oy:n tiloissa osoitteessa Kimmeltie 3 Espoo. Testi alkaa lämmittelyllä ja mittalaitteiden asentamisella. Testin aikana sinulla on päällä hengityskaasut keräävä naamari, sykemittari ja happisaturaatiomittari. Lisäksi testissä mitataan laktaatit sormenpäästä otettavasta verinäytteestä(n.5-8 kertaa). Testissä aloitetaan polkemaan kevyellä rasitustasolla ja 5 minuutin välein vastusta nostetaan. Testi jatkuu niin kauan kunnes saavutetaan uupuminen. Tämän jälkeen palautellaan lyhyesti. Saat raportin testistä n. viikon kuluessa.

Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia: minna@triathlonsuomi.com, ilmoita aikapreferenssisi testille. Alla näet tilanteen varattujen osalta. Tilanne ei ole reaaliaikainen niin olisi hyvä, jos pystyt ilmoittamaan useamman vaihtoehdon.

Jos testipäivänä ilmenee kysymksiä Medical Techin Erik Schumacheriin voi olla yhteydessä: 050 4416642. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin.

Testiajat:

Lauantai 14.3.2015:

  • 9:00   – Varattu: Samuli
  • 10:00 – Varattu: Heidi
  • 11:00 – Varattu: Lars
  • 12:00 – Vapaa
  • 13:30 – Varattu: Heli
  • 14:30 – Varattu: Jani
  • 15:30 – Varattu: Joni
  • 16:30 – Varattu: Juha