Muut palvelut

TriathlonSuomen harjoitusohjelmat maratonille ja puolimaratonille


Tähtäimessä Helsinki City Run, Maraton tai joku muu kestävyysjuoksutapahtuma?

Olet sitten ensimmäistä kertaa osallistumassa tai parantamassa aikaasi, TriathlonSuomen harjoitusohjelmat kannustavat liikkumaan, rakentavat juoksukuntoa tehokkaasti, mutta turvallisesti ja auttavat saavuttamaan asetetut matka- ja aikatavoitteet.

TriathlonSuomen harjoitusohjelmat antava sinulle parhaat valmiudet matkalla kohti tavoitekilpailua. Harjoitusohjelmat personoidaan juoksijan lähtötason, tavoitekilpailun ja tavoiteajan perusteella.

 

Naisten Kymppi -harjoitusohjelma

Tähtäimessä Naisten Kymppi? Haluatko osallistua ensimmäiseen kympin juoksutapahtumaasi tai parantaa aikaasi edellisestä kerrasta?

TriathlonSuomen Naisten Kympin juoksuohjelman avulla saavutat tavoitteesi turvallisesti, mutta varmasti. Juoksuharrastus kannattaa aloittaa varovaisesti ja itselle soveltuvan ohjelman mukaisesti. Harjoitusohjelman täytyy kuitenkin olla innostava, vaihteleva ja kannustava, että juoksuinto säilyy. Kympin juoksuohjelma kannustaa liikkumaan, rakentaa juoksukuntoa tehokkaasti ja auttaa sinua saavuttamaan asettamasi matka- ja aikatavoitteet. Olit sitten vasta-alkaja tähtäimessäsi turvallinen juoksuharrastuksen aloittaminen tai jo kokeneempi juoksija, saat meiltä sinulle sopivan harjoitusohjelman.