Liity mukaan

Kirje Minnalta: sinustako TriathlonSuomen jäsen 2023?

TriathlonSuomi on harrastajiensa näköinen, kaikkia kannustava ja samalla todella kilpailullinen seura – olisiko se sinunkin uusi seurasi?

Vuoden vaihtuessa on hyvä miettiä omia tavoitteita tulevalle kaudelle. Miten minä haluan harjoitella, mitä treeniohjelmaa seuraan, millaisessa yhteisössä, valmennuksessa ja millaisten treenikavereiden kanssa? Mitä minä arvostan triathlonseurasssani?

Myös menneen kauden analysointi luo pohjaa tuleville suunnitelmille. Oliko harjoituskautesi onnistunut, ylsitkö kisoissa tavoitteisiisi? Oletko tyytyväinen nykyisen seurasi toimintaan, valmennukseen ja henkeen?

TriathlonSuomi on perustanut ensimmäisen treeniryhmänsä 2014. Tuon vuoden jälkeen harrastajamäärämme kuin myös treeniryhmien, valmentajien ja tuntitarjonnan määrä ovat olleet kovassa kasvussa vuodesta toiseen.

Me TriathlonSuomessa haluamme luoda harrastajille puitteet joiden sisällä kehittyä tavoitteiden mukaisesti, ottaen huomioon hauskuuden treeneissä ja toisaalta turvallisen kehittymisen. Seuramme harrastajakuntaa värittävät aivan uudet harrastajat, erilaisilla tavoitteilla liikkeellä olevat, vuosia kanssamme harrastaneet sekä todella kilpailulliset ja kilpailullisella tasolla harjoittelevat kilpaharrastajat. Toisaalta ketään ei jätetä, mutta aina annamme mahdollisuuden harjoitella niin kovaa kuin sielu sietää. Olemme lämminhenkinen porukka ja samalla todella kovaa ja kilpailullisesti harjoittelevia.

Olemme ylpeitä jokaisesta harrastajastamme. Yhteisöllisyys ja kaikkien arvostus ovat ydinarvojamme.  

Kuulostaako yllä olevalta sellaisen seuran kuvaukselta, johon sinä haluaisit kuulua? Alla vielä mitä  seuramme voisi sinulle tarjota:

 • Olemme yksi Suomen suurimmista triathlonseuroista ja -yhteisöistä sekä meillä on suurimmat treeniryhmät
 • Meillä on todella laaja kattaus yhteisharjoituksia uinnista, spinningiin, erilaisiin juoksuharjoituksiin, kehonhuoltoon ja voimaklinikoihin.
 • Jokaisen lajin valmentaja on alansa ammattilainen. Jokaisella lajilla on omat valmentajansa.
 • Seuralaisemme ovat todella aktiivisia treeneissä, harjoittelemme yhdessä myös treenien ulkopuolella ja kirjoittelemme paljon seuran someryhmissä. Pyydämme ja annamme vinkkejä ja ohjeita, sovimme yhteisiä harjoituksia yhteistreenien ulkopuolelle ja monin muin tavoin olemme mukana yhteisissä arjen tapahtumissa.
 • Olemme aidosti kaikkia kannustava yhteisö ja valmentajat ja seuran johto todella kuuntelevat jäsenistönsä toiveita ja toteuttavat niitä.
 • Harrastajiimme kuuluu Suomen menestyneimpiä AG-urheilijoita ja seuraamme edustaa suuri osa maamme huipputriathlonisteista.
 • Valmennuksemme on parhaimmillaan hyvin yksilöllistä vaikka kuulut treeniryhmään. Tavoitteesi ja taustasi otetaan harjoitusohjelmissa huomioon.
 • Lähes kaikki harjoituksemme ovat avoimia kaikille treeniryhmäläisille: mikäli yksinpuurtaminen ei houkkuttele, voit harjoitella vaikka joka päivä yhteistreeneissä.
 • Valmentajakaartimme kattaa lähes 30 ammattilaista. Some-ryhmissämme puidaan triathloniin, varusteisiin, harjoitteluun, ravintoon ja kisoihin ynnä muihin asioihin liittyen viikottain. Kaikki valmentajamme tuovat oman osaamisensa kaikkien käyttöön.
 • Viikottaisten treenien lisäksi järjestämme erikoistreenejä kuten brickejä, hiihtotreenejä ja voimaklinikoita ja järjestämme niin kotimaan kuin ulkomaan leirejä. Etenkin leirit myydään loppuun nopeasti – ne ovat todella suosittuja.
 • Toteutamme yhteisöllisyyttä ja yksilöllisyyttä samaan aikaan. Meillä on lukematon määrä harrastajia, jotka ovat olleet mukana jo vuodesta 2014. Harrastajamäärät, pysyvyys, palautekyselyiden tulokset ja kisoissa nähtävä toistemme kannustus (joka on kuulemani mukaan Suomen parhainta) puhukoon puolestaan:

Tervetuloa Suomen PARHAASEEN triathlonseuraan!

Olisiko nyt sinun aikasi liittyä meihin?

Voit lukea lisää esimerkiksi treeniryhmistämme tai seuran jäseneksi liittymisestä tai lähettää suoraan minulle mailia minna@triathlonsuomi.com. Tarjoamme lähiryhmät pk-seudulla ja Tampereella ja online-ryhmien kautta pääset mukaan mistä tahansa.

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta. Toivon, että näemme ensi vuonna!

Minna Koistinen

Seuran toiminnanjohtaja