TriathlonSuomi – Racing Team

TriathlonSuomi – Racing Team

Haku auki 1.3. asti!

Olemme perustamassa kaudelle 2018 uutta joukkuetta, TriathlonSuomi – Racing Team. Joukkue on tarkoitettu kilpailullisesta triathlonista kiinnostuneille, jotka tähtäävät kohti AG-menestystä sekä nuorille urheilijoille, jotka haluavat ottaa askeleen kohti pro-sarjoja. Haemme nyt ensivaiheessa joukkueeseen mukaan 8-10 urheilijaa. Mitään tarkkoja kriteereitä emme laita hakijoille vaan kuka tahansa voi hakea mukaan.

Neljän vuoden kokemuksemme Team Cervelon kanssa on todistanut, että ryhmä on vahvempi kuin sen yksittäiset jäsenet. Kun harjoittelua, kisasuunnitelmia, matkajärjestelyitä ja varusteita voi yhdessä miettiä sekä jakaa ajatuksia, helpottaa se merkittävästi arkea. Lisäksi sponsorit alentavat kilpailemisen kustannuksia.

Joukkueeseen osallistuminen ei vaadi suuria sitoumuksia, mutta tarjoaa mahdollisuuksia aktiivisesti lajin parissa toimimiseen.

Hae mukaan TriathlonSuomi – Racing Teamiin! Hakemus on vapaamuotoinen, jossa tulee olla kuitenkin perusteltu, miksi sinä haluat mukaan ja, miksi sinut pitäisi valita.

Lähetä hakemus sami.tuomi at triathlonsuomi.com.

Mahdollisten lisätietojen ja kysymysten kanssa ota yhteyttä edellä mainittuun spostiin.

[hr]

[one_third]
Zone3
[/one_third]
[one_third]
laru_logo_iso
[/one_third]
[one_third_last]
bioracer2
[/one_third_last]
[hr]