TRIATHLONSUOMEN TREENIBLOGI

Tervetuloa TriathlonSuomen harjoitusryhmän blogi-sivustolle! 6 erilaisessa elämäntilanteessa olevaa treeniryhmäläistämme kirjoittaa elämästä triathlonin kanssa ja ympärillä.

Tutustu alla bloggaajiimme ja hyppää mukaan triathleettien elämään!

Anniina Hakkarainen

Kolmikymppinen luokanopettaja, safariopas ja Varga-Neményi-kouluttaja kirjoittelee hektisestä arjesta ja ensimmäiselle täysmatkalle treenaamisesta.

Juha-Pekka Halmeenmäki

54-vuotias JP lupaa kirjoittaa muun muassa jaksamisesta, palautumisesta, unen merkityksestä, motivaatiotekijöistä, vaihtoehtoharjoittelusta, kisaan valmistautumisesta ja kisoista. 


Otto Paaso

Otto on 31-vuotias pienen pojan isä, aviomies, IT-alan konsultti ja triathlonisti. Blogissaan Otto tulee kirjoittamaan ruuhkavuosien triathlonharjoittelusta, kisaamisesta ja elämäntyylistä.

Anni Latva-Pukkila

30-vuotias harrastelijaliikkuja, joka käy halailemassa puita aina kun ennättää. Blogissa fiiliksiä metsäpoluilta, tuntureilta, meriltä, umpihangesta ja välillä ehkä kuntosaliltakin.


Julia Brunila

Julia ryhtyi kirjoittamaan blogia innostaakseen muita triathlonista ja kestävyysurheilusta kiinnostuneita aloittelijoita. Mikäli pohdit kestävyysurheilun pariin lähtemistä, anna Julian johdattaa sinut alkuun.

Mari Tirkkonen

Mari on 49-vuotias äiti, lukion lehtori ja wanna be-urheilija. Mari haluaa uskoa, että kehittyminen on vielä aikuisenakin mahdollista löytämällä onnistuneen combon laadun ja määrän, sekä huollon ja palautumisen suhteen.