Technopolis-triathlonryhmä

TECHNOPOLIS-TREENIRYHMÄ

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2016/02/IMAG1844_crop2techno5.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]
Technopolis ja TriathlonSuomi ovat yhteistyössä toteuttamassa harjoitusryhmää, joka ui, juoksee ja pyöräilee yhdessä.

Kestävyysurheilulla on lukuisia terveyttä, vireystilaa ja hyvinvointia lisääviä vaikutuksia. Ota askel kohti parempaa oloa ja tule mukaan Technopoliksen triathlontreeniryhmään!

Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa. Treeniryhmän henkilökohtaisena valmentajana toimii menestynyt pitkänmatkan triathlonisti Minna Koistinen. Valmentajan johdolla tehtävät yhteisharjoitukset skaalautuvat jokaisen lähtötason mukaan: voit siis olla kokenut maratoonari, jo triathlonliemessä keitetty ironman tai vasta juuri liikunnan ilon löytänyt – Minna takaa jokaiselle sopivan harjoitusvasteen ja unohtumattomia liikuntakokemuksia.

Triathlon ei ole yli-ihmisten laji, vaan soveltuu monipuolisuutensa ansiosta jokaiselle liikunnasta kiinnostuneelle. Treeniryhmä harjoittelee yhdessä 4 kuukauden ajan, jonka jälkeen ryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua yhdessä kurssin päättävään, ensikertalaisille ystävälliseen triathlonkilpailuun Lohjalla!

[check_list]
[list_item]Kesto 3,5 kuukautta (14.3. – 19.6.)[/list_item]
[list_item]Henkilökohtainen valmentaja käytössä vaikka joka päivä[/list_item]
[list_item]Technopolis-treeniryhmän oma Facebook-ryhmä[/list_item]
[list_item]2 yhteisharjoitusta viikossa[/list_item]
[list_item]Viikkotason harjoitusohjelma 4 viikoksi kerrallaan[/list_item]
[list_item]Kurssin jälkeen sinulla on tarvittavat perustiedot triathlonista: kolmen eri lajin vaatimukset, kilpailtavat matkat ja urheilijan ravinto[/list_item]
[list_item]Saat kattavan teoriapaketin kestävyysharjoittelusta[/list_item]
[list_item]Sykealueiden määritys laktaattitestein heti kurssin alussa[/list_item]
[list_item]Kick-off tilaisuus, jonka yhteydessä luento kestävyysharjoittelusta[/list_item]
[/check_list]
Hintaan sisältyy harjoitusohjelma, henkilökohtainen valmentaja, 2 yhteisharjoitusta viikossa, uinnin ja pyöräilyn halli- ja salimaksut sekä kick-off tilaisuus luentoineen.
Kurssi pidetään, mikäli osallistujia on vähintään 8. 

Triathlonkurssin tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat uinnin, pyöräilyn ja juoksun saloihin sekä harjoitella yhdessä kohti mukavaa yhteistapahtumaa, Lohja Triathlonia. Kurssi antaa myös tarvittavat tiedot ja taidot omatoimisen triathlonharjoittelun jatkamiseksi kurssin jälkeen. Kurssin keskeisimpiä teemoja ovat oikeaoppiset lajitekniikat, harjoittelun toteutus ja rytmitys sekä triathlonin erityispiirteet.

Kurssi soveltuu kaikenikäisille lajista kiinnostuneille harrastustaustaan katsomatta. Kurssilla huomioidaan jokaisen tausta ja harjoitukset ovat suunniteltu siten, että jokainen pystyy suorittamaan ne omalla tasollaan.

Ryhmä harjoittelee yhdessä 2 kertaa viikossa. Spinning-tunnit pidetään maanantaisin Meilahden Liikuntakeskuksessa 16:10 – 17:10. Tunti kokoaa yhteen PK-seudulla toimivien eri yritysten ammattilaisia, joten tällä tunnilla sinulla on mahdollisuus tutustua muihin liikkuviin liiketoiminta-alan ammattilaisiin. Halutessasi, voit käydä myös ekstratunnilla perjantaina klo 18:05-19:05 Meilahdessa.

Juoksu- ja uintiharjoitukset ovat vuoroviikoin. Juoksutreenit ovat joka toinen keskiviikko Esport Arenassa 16:45-18:00 ja uintiharjoitukset joka toinen lauantai Espoon Leppävaarassa 8:00 – 9:00.

Kurssin päättää Lohja Triathlon-tapahtuma, jossa matkana on sprintti: 750m uintia, 20 km pyöräilyä ja 5 km juoksua. Kisa on mukava, helposti lähestyttävä kyläkisa, johon et todellakaan tarvitse viimeisen päälle olevia vempaimia. Voit osallistua kisaan vaikka Jopo-pyörällä!

Aloittelijakurssin vetäjänä toimii Suomen kärkitriathlonisteihin kuuluva, pitkänmatkan spesialisti Minna Koistinen.

Tutustu triathloniin urheilulajina paremmin täällä.

Lohja Triathlonista saat lisätietoa täältä.

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG-20151219-WA0001-e1450548429932.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”][frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/01/Minna-ja-Mirka-pitkulainen2.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_small”]