Team Cervelo

Tervetuloa Team Cervelo – TriathlonSuomen sivustolle.

Ryhmässä on voimaa. Näin ajattelimme, kun päätimme kesällä 2014 lähteä perustamaan TriathlonSuomen kisatiimiä. Tavoitteena on luoda lahjakkaiden ja tavoitteellisten urheilijoiden yhteisö, joka luo tiimiläisille entistä paremmat mahdollisuudet menestyä triathlonisteina niin Suomessa kuin myös kansainvälisillä kilpakentillä. Toimimalla tiiminä uskomme, että saamme urheilijoillemme ja heidän tukijoilleen vahvemmin näkyvyyttä ja ennen kaikkea tuomme mahtavaa lajia yhä useamman suomalaisen tietoisuuteen.

Tavoitteemme on, että edustamamme urheilijat ovat SM-mitaleilla mitattuna menestynein triathlonyhteisö Suomessa kolmen vuoden kuluessa. Tarjoamme tiimin jäsenille laadukkaimman mahdollisen kilpakaluston, viimeisimmän valmennusosaamisen harjoittelun tueksi ja erityisesti aktiivisen ja mukavan kilpatriathlonistien yhteisön. Toimintamme kannalta välttämättömille yhteistyökumppaneille tarjoamme kattavimman näkyvyyden Suomen triathlonkentässä.

Erityiskiitos tiimin käynnistymisen mahdollistaneille kumppaneille. Näitä ovat tiimille pyörät ja pyörävarusteet toimittava Cervelo / Larunpyörä ja tiimiasuista vastaava BioRacer.

Tiimin avainurheilijat kuuluvat jo Suomen terävimpään triathlonkärkeen joko yleisessä sarjassa tai ikäluokassaan ja he tavoittelevat jatkossa yhä parempaa menestystä. Tiimiin kuuluu myös taustahenkilöitä, jotka takaavat tiimin sujuvan toiminnan. Hekin kilpailevat triathlonissa tosisssaan ja hakevat kansainvälistä menestystä, pääosin omissa ikäsarjoissaan. Alla on esitelty tiimimme jäsenet kuvien kanssa. Kuvia painamalla pääset tarkemmin tutustumaan tiimiläistemme tarinoihin.

Oletko kiinnostunut tiimin toiminnasta tai haluatko tehdä yhteistyötä tiimin kanssa? Ota ehdottomasti yhteyttä:

Sami Tuomi

s-posti: sami.tuomi(a)triathlonsuomi.com

p. 0503747448


 

Cervelo2

laru_logo_iso

bioracer2


 

Tiina Pohjalainen

Aino Luoma

Mirka Vahtera


Minna Koistinen

Sami Tuomi

Juha-Matti Halonen


Tatu Koistinen

Joona Tuikka

Jarno Piik


Juuso Manninen