Kisakalenteri 2016, varusteeni sekä yhteistyötä Dexalin kanssa

Kilpailukalenteri 2016

Usean vuoden ajan Finntriathlonin kilpailuja kiertäneenä olen harvoin löytänyt moitittavaa heidän kisoistaan ja päätin tulevanakin vuonna kisata heidän koko sarjan läpi. Kalenteriin tulevat siis Vanajanlinnan sprintti 11.6., Vierumäen perusmatka 2.7., Joroisten SM-puolimatka 16.7. sekä Tahkon täysmatka 6.8.

Tahkolle

”Mutta, kun Ironman..”
On monia eri syitä, millä perusteilla valita täysmatkan kilpailunsa. Toiset haluavat suuren maailman meininkiä ja joillekin on tärkeää reitit. Toiset tykkäävät kotimaisista kisoista ja toiset hakevat paikkaa Konaan. Itsekin haluan saada paikan Konaan MM-kisoihin, mutta vielä ensi kaudella sen saavuttaminen ei ole kovin todennäköistä, joten en lähde taistelemaan Ironmanille, kun voin kisata Suomessakin. Kona-paikan suhteen katseet on suunnattu kauteen 2017, jolloin lähden Etelä-Afrikkaan kisaamaan, jos kaikki on mennyt hyvin tulevana kautena. Tosin tämä sama tilanne oli kuluneella kaudella ja päädyin jättää menemättä kisaan tulevana keväänä. Kun sen aika on, haluan saavuttaa paikan Konaan kevään kisasta, jotta ehdin valmistautua kunnolla Havaijille. Kolme täysmatkan kisaa kokeneena voin todeta omalta osalta, että itselläni palautuminen kisan rasituksesta edes samalle tasolle vie paljon aikaa (kuukausia).

Vaikka päätähtäimeni on selvästi täysmatkan kisoissa, Joroisillakin pyritään kovaan aikaan. Sen sijaan Vanajanlinnan ja Vierumäen kisat menevät enemmän kisatuntuman hakemiseen ja lyhyistä matkoista nauttimiseen. Niitä varten ei juurikaan herkistellä 🙂

Saatan mahdollisesti ottaa myös muita triathlonkisoja mukaan kalenteriin sopiviin kohtiin, mutta niiden suhteen en ole vielä tehnyt päätöstä. Myös erinäiset juoksu- ja pyörätapahtumat saattavat eksyä kalenteriini, jos löytyy haluja osallistua.

Varusteeni

Tein oman sivun varusteilleni, jonne päivitän kisavarustuksiani. Tällä hetkellä se on enemmän lista varustevalinnoistani, mutta on tarkoitus talven aikana myös kirjoittaa syistä, miksi olen päätynyt näihin välineisiin ja mitä eroja niillä on muihin vastaaviin verrattuna.

Pyörä

Dexal

Aloitin yhteistyön Dexalin kanssa ja tulen testaamaan heidän tuotteitaan sekä kirjoittamaan esittelyjä niistä. Heidän valikoimastaan olen päässyt jo nauttimaan Apple Pie, Chocolate Brownie ja Licorice –proteiinipatukoista sekä Caramel ja Mint Chocolate –energiapatukoista. Talven kovien pyörätreenien aikana maistuvat varmasti myös energiageelit ja urheilujuomat.

Dexal-tuotteet

 

Similar Posts