Palautumista ja kesän suunnitelmia

Frankfurtin Ironmanista on nyt kuulunut puolitoista viikkoa ja tämä aika on mennyt lähes täysin levossa. Osittain kisapalautumisen takia, mutta pääasia kiusallisen pitkän flunssan ansiosta, joka alkoi jo ennen Ironmania. Keho on sitä mieltä, että liikkumaan pitäisi päästä, vaikka kovimmat treenit saisikin vielä odottaa palautumisen takaamiseksi.

 

Ironman ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta se toi mukanaan paljon hyvää. Tällä hetkellä on meinaan todella kova himo takaisin kisaamaan ja tekemään parempia suorituksia. Ainoa ongelma on, että ei meinaa enää löytyä tälle kesälle kovin montaa kisaa. Ajatuksissa oli alkujaan osallistuminen Vaasassa järjestettävään Sun City Triathloniin, mutta se on aikataulullisesti hieman haastava. Minua ehkä eniten kiinnostaisi jopa vetää täysmatkan SM-kisat, mutta joutuisin perumaan muita menoja tämän takia, harkinnassa. Ahvenanmaalla olisi myös Käringsundissa puolimatkan kilpailu, mutta se lienee tällä kertaa liian eksoottinen vaihtoehto.

Kesä2014 153
Nauttimassa merestä, ilman märkäpukua

Tässä vaiheessa viikkoa kaikki triathleetit ovat varmasti jo huomanneet, että Joroisten puolimatkan SM-kisat käydään tänä viikonloppuna. Päätin tänä vuonna jättää tämän kilpailun väliin sen ollessa niin nopeasti Ironmanin jälkeen. Mutta huoli pois! Olen paikalla kannustamassa sekä tekemässä kisaraportaasia TriathlonSuomen sivuille yhdessä Tatun kanssa. Tavoitteena olisi tuottaa mahdollisimman reaaliaikaista seurantaa suoraan radan varrelta kisatapahtumista ja välittää tunnelmaa kuvin sekä tekstein. Tämä on ensimmäinen kerta, kun lähden tekemään mitään tällaista ja varmasti mielenkiintoinen kokemus. Jos kisaraportoinnille on kysyntää ja ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, toivottavasti pystymme tarjoamaan jatkossakin samanlaista palvelua.

 

Joroisten kisaa odotan myös mielenkiinnolla kannustamisen osalta. En ole koskaan aikaisemmin ollut kilpailussa katsomon puolella. Nyt pääsen todella seuraamaan kilpailijoiden edesottamuksia, tuskan hetkiä sekä nautintoa. Kilpailemassa on pitkä liuta hyviä ystäviäni, TriathlonSuomen Minna, Niklas, Tomi ja Kalle sekä tietysti Suomen parhaimmisto, joiden edesottamusia olen tänä kesänä seurannut tiiviimmin kuin aikaisempina vuosina.  Odotan innolla mielenkiintoisia hetkiä sekä kuuluisaa Joroisten tunnelmaa. Jos olet paikanpäällä perjantaina tai lauantaina, tule ihmeessä juttelemaan!

Similar Posts