Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tervetuloa TriathlonSuomi.com -sivustolle!

Olemme avanneet Suomen ensimmäisen ja ainoan triathlonaiheisen sivuston, jonka tarkoituksena on palvella triathlonisteja ja koota heidät yhteen. Triathlonsuomi.com on Suomen ensimmäinen triathlonsivusto, josta löytyy tietoa lajista, varusteista, harjoituksista, ravinnosta, kisoista sekä kisa- ja harjoitusmatkoista niin vasta-alkajille kuin jo pitkään harrastaneille.

Keräämme sivuilemme mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa ja osallistamme muita triathlonisteja ja kestävyysurheilijoita esimerkiksi juoksu- ja pyöräilylajeista jakamaan tietouttaan meille kaikille. Tarkoituksenamme on pystyä vastaamaan kaikkiin triathlonisteja askarruttaviin kysymyksiin ja toisaalta innostaa ja inspiroida harrastuksen pariin eksyneitä. Meillä on myös omat bloggaajat, jotka jakavat triathlonistin arkensa  iloineen ja suruineen kanssanne.

Olet valinnut hienon lajin. Triathlon ei ole vain harrastus, se on elämäntapa. Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme nauttimaan monipuolisen urheilulajin hurmasta!

Olet sitten triathlonisti, bloggaaja, valmentaja tai mainostaja, joka haluaa saada äänensä kuuluville, ota meihin yhteyttä.