Kohti vierumäkeä

Juhannus ei nyt mennyt ihan niin kuin piti. Keskiviikkon ja torstain olin kuumeessa, joten lepäilyä silloin ja siitä sitten perjantaina ihan rauhallisesti oleskellen. Olisi ollut kiva mennä tekemään pitkää pyörälenkkiä ja vaikka mitä, mutta ei niin ei. Onneksi tämä nyt mitään sovittuja suunnitelmia kaatanut mihinkään. Lauantaina sitten kävin juoksulenkillä, piti juosta 5km lenkki, mutta koska tossu kulki niin kevyesti, meninkin tuplat. Jos olisi ollut vettä mukana niin sitten olisi varmaan lähtenyt ihan rehellinen pitkä juoksu lenkki muodostumaan, mutta koska ei ollut, ja mentiin hyvin lähellä helle lukemia, päätin olla fiksu ja käänytä kotia päin. Tässä on muutenkin todella hyvä kesä tulossa, vieläkin hyvillä mielin vanajanlinnan sprintistä, ja sen jälkeen onkin sitten tapahtunut.

Aikaa Sport

Lähdin virittelemään Aikaa Sportin yrittäjän, Taijan kanssa jotain yhteistyötä ja alkuun meillä onkin mennyt hyvin. Itse nostWP_20160619_16_23_50_Pro (2)an hattua todella korkealleaikaa_banneri jokaiselle yrittäjälle. Nykypäivänä on hienoa nähdä yrittäjiä joilla on paloa ja intohimoa seurata omia unelmia. Ja nyt vielä itselle tarjoitui mahdollisuus auttaa tuoretta yrittäjää, edes jonkin verran, niin mielelläni tartun tällaiseen tilaisuuteen. Kaikki yhteistyökumppanit mitä olen itselleni löytänyt tämän blogin ja harrastuksen kautta, kaikissa on sama punainen lanka. Lopputuotteen on oltava todella hyvä. HEADin tuotteet ovat älyttömän hyviä, Anu Uhotoinen on todella innostava ja ammattimainen omasa työssään. Jos kokisin valehtelevani suositellessani Anun jalkaterapia sessiota kanssa harrastajille, tai työkavereille, lopettaisin saman tein meidän yhteistyön, tai jos kokisin HEAD:n tuotteiden olevan vajaa laatuisia en mainitsisi heitä enää missään, mutta kun ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Sama juttu nyt Aikaa Sportin kanssa. Taijalla on myynnissä todella hyviä tuotteita, aina energia geeleistä foam rollereihin. On muutamia liikkeitä joita välttelen ihan sen takia, että siellä saamani asiakaspalvelu ei ole vastannut sitä, mikä mielestäni on hyvää asiakaspalvelua. Taija taas sai minut muistamaan, millaista se todella hyvä asiakaspalvelu on yrityksen ja kuluttajan välillä.

TakomoRunnersTakomorunners

Tämä onkin sitten todella mielenkiintoinen konsepti mihin törmäsin, ja olin heti valmis menemään mukaan. Takomorunners on käsittääkseni virtuaalinen yhteisö lähinnä juoksijoille. Samalla Takomorunners tulee olemaan seura, eli kun tavanomaisesti urheiluseurat on käsitetty paikkaan sidottuina yhteisönä, kääntää Takomorunners tämän ajatuksen ympäri. Ei olla maantieteellisesti sidottujayhteen paikkaan, vaan yhteislenkkejä järjestetään useammassakin kaupungissa. Seuran jäsen voi siis olla vaikka olisi missä tahansa. Tämä ajatus kiehtoi minua todella paljon, ja vaikka yhteisöllä matka on tosiaan vasta alkanut, vaikuttaa se todella mielenkiintoiselta. Nettisivuilla on lisää tietoa, ja myös facebookista löytyy sivu mitä seurata. Tästä yhteisöstä kirjoittelen enemmän myöhemmin vielä, kunhan ehdin jotain perustaja jäsentä hieman haastatella.

Vihti Triathlon

Oman triathlon seuran oli tarkoitus järjestää oma kisa, mutta päädyttiin toisenlaiseen ratkaisuun. Järjestetäänkin Triathlon tutuksi kurssi. Ideana on tutustua ensin jokaiseen lajiin erikseen ja lopuksi harjoitellaan tutulla reitillä kaikki kolme lajia putkeen. Matkat ovat lyhyitä, ja lähinnä pyritäänkin innostamaan ihmisiä liikkumaan, eli eniten tästä saanee irti sellainen henkilö joka on miettinyt triathlonia, mutta jotenkin kisoihin lähteminen hirvittää. Nyt pääsee kurssilla kysymään jokaisesta lajista erikseen vinkkejä ja niksejä, ja niitä toki kerrotaan ja näytetäänkin mitä itse ollaan kokemuksien kautta opittu. Juuri tässä hetki sitten olin miettimässä uintireittiä ja tottakai, alkuperäiset suunnitelmat jota oli mietitty pelkkää karttaa katsomalla menivät uusiksi. Huomattavasti parempaan suuntaan. Nyt uinti on helpommin valvottu ja kynnys entistä matalempi.

Lohja Triathlon

Lohjalla tosiaan tuli käytyä vähän toisenlaisessa roolissa, olin siellä järjestävän tahon apuna. Alunperin minun piti olla paikalla koko päivä, mutta koska vaimolle pidettiin polttarit tommoset rapiat 10 vuotta myöhässä, niin pääsin vasta puolenpäivän aikaan sinne lähtemään. Pääsin pyöräilyreitin kääntöpaikalle asti ja jäinkin siihen liikenteenohjaajien avuksi. Tuossa vaiheessa muuten en tiennyt ollenkaan kuinka vaativasta reitistä olikaan kyse. Ja jotkut kannustus huutoni saattoi olla hieman huonoja loppujen lopuksi. Kuten “Hei, tän jälkeen ei tarvi enää ku juosta” ja tuo juoksureittikin tuolla lohjalla oli ihan silkkaa murhaa. Mielettömiä mäkiä sekä pyöräilyosuudella ja juoksureitillä. (eli ensin WP_20160619_13_20_33_Pro[1]vuonna mun on todellakin päästävä tonne kisaamaan!) Kun lopulta saimme tuon kääntöpaikan purettua suuntasin vaihtoalueelle. Siellä näikin sitten paljon tuttuja ja kuulin kuinka haastavasta reitistä olikaan kyse, toki autolla mennessä tuon pyöräreitin mäkisyyden tosiaan tajusi ja tuli heti mieleen, että “Olis ehkä jotain fiksumpaakin huudella niille tuolla reitillä…”

Palkintojen jaon jälkeen oma homma oli purkaa tuo vaihtoalue. Se meni yllättävän nopeasti kunhan vaan ensin keksi minne viedään puretut telineet ja laatikot. Jos jotain siitä opin, niin sen, että ensi kerralla käyn heti kun mahdollista hakemassa kamppeet pois vaihtoalueelta. Helpottaa kummasti sitä alueen purkamista kun ei ole kenenkään kamppeita tiellä.

Viikon päästä taas mennään!
WP_20160617_07_05_35_Pro

Seuraava koitos onkin Vierumäellä ja siellä onkin pari uutta juttua mitä pääsee kokeilemaan. Uintireitti joka uidaan kahdessa eri järvessä, välillä juostaan pienen kannaksen yli. Ja toinen mielenkiintoinen asia on ns. “Rolling start”. Eli tuossa startissa ei ole niinkään yhteislähtöä, vaan aika alkaa juoksemaan kun ylittää lähtöviivan ja uintiin lähdetään tavallaan tasoryhmissä. Eli mennään karsinoihin oman uinnin tavoiteajan mukaisesti. Tätä käytetään monissa Ironman kilpailuissa maailmalla ja nyt pääsen kokeilemaan itsekin miten tuo toimii.

Similar Posts