Juhlia ja testejä

Vuosi on tosiaan käynnistynyt todella hyvissä merkeissä. Tammikuun treenit menivät kuin juna kiskoilla eteenpäin, ja onnistumiset ruokki toinen toisiaan. Treeneissä mittarit näyttää ylöspäin, töissä menee myös uskomattoman hyvin tällä hetkellä ja olen kokenut kotonakin olevan todella hyvin mukana lasteni ja vaimoni (meinasin kirjoittaa vaimoni sijaan voimani, mikä siis on kyllä sama asia) päivittäisessä elämässä. Itse olen koko tämän kuluvan vuoden ollut jokseenkin epäuskoisessa tilassa, että miten ihmeessä kaikki voi onnistua näin hyvin. Testit mitä on tehty on ollut uintia ja juoksemista. 30 minuutin uintitestissä tuli uitua 1800 metriä, ja se oli kaiken lisäksi vaivatonta ja uinti tulee muutenkin todella luonnollisen tuntuisesti ja pakottamatta. Samoin ollaan testailtu juoksua. Juoksua on testattu 5000m juoksemisilla, viime syksynä syyskuun lopulla, aikaa meni 24 minuuttia ja 36 sekuntia tuohon 5000 metriin. Nyt helmikuussa aika oli 00:23:26 aika parani minuutin ja kymmenen sekuntia. Ihan mieletön fiilis. Varsinkin kun koutsi kertoi mun kierrosajoista. Syyskuussa keski arvo oli kuulemma 00:01:58 /400m luokkaa ja nyt huonoin 400m kierros oli tuon 00:01:58. ihan mieletön fiilis tuli siitä.

Tuli myös opittua, että ei pidä lannistua pienistä vastoinkäymisistä. Niin kuin tämä facebookissa jakamani tilapäivityskin osoittaa.

Vaikka valmistautuminen treeniin ei ollut paras mahdollinen, niin treenin vedin silti läpi niin kuin piti. Menin vielä sitten vähän siitä siuvautuneena tekemään toisen treenin töiden jälkeen. Ja tuosta seuraavana päivänä oli tosiaan 10 vuotishääpäivä.

 

Blogiin1

 

Juhlaa 

Vietettiin sitten vaimoni kanssa meidän kymmenettä hääpäivää. Tämän kunniaksi käytiin ihan kirkossa asti siunaamassa liittoamme. Tämän kunniaksi sain toki kaksi vapaapäivää treeneistäkin, eli suunniteltiin Koutsin kanssa ohjelma siten, että otetaan tämä juhla huomioon. Treenaaminen juhliin valmistautuessa oli itselle se paras stressin poisto keino. Jaksamista tuli sitä kautta lisää. Tuo juhlalauantai meni sitten yli odotusten, kaksi viikkoa satoi räntää, eikä kukaan muistanut miltä aurinko näyttää. Hääpäivänä

Kuvan otti Satu Mali
Kuten kuvassa näkyy, alttarillakin on seuraa enempi mukana kun on perhettä.

sitten olikin se helmikuun ainoa aurinkoinen päivä. Ainakin tähän asti ainoa aurinkoinen päivä.

Juhlimme pitkän kaavan mukaan, ensin kirkossa siunattiin meidän avioliitto, olimme tosiaan menneet maistraatissa naimisiin ajatuksena että, “Juhlitaan sitten vuoden päästä”, noh se muuttui sitten, juhlitaan sitten kun tulee viisi vuotta täyteen…. Lopputulos oli se, että juhlittiin 10 vuoden tullessa täyteen. Aina tuli jotain, oltiin raskaana tai imetettiin, tai sitten oli vaan niin tiukkaa ajan ja jaksamisen kanssa, ettei jaksettu keskittyä asiaan. Nyt sitten otimme itseämme niskasta kiinni ja pidettiin kauna kaivatut juhlat. Kuvia juhlista otti valokuvaaja Satu Mali, en kaikkia kuvia ala jakamaan sosiaalisessa mediassa, enkä täälläkään, tämä olkoon se onni jonka sanonnan mukaan kätken.

Kirkon jälkeen käytiin ottamassa kakkukahvit sukulaisten ja perheellisten kavereiden kesken. Tämän jälkeen otettiin parin tunnin huili, annettiin muillekin perheellisille hetki aikaa järjestää lapsenvahdit asemiin ja lähdettiin aikuisten kaveri juhliin keilahalliin, missä keilattiin, pelattiin biljardia ja saunottiin. Hauskaa oli ja me vetäydyimme rouvan kanssa siitä sitten hotellille nukkumaan, saatiin nukkua pitkään ja nauttia aamiainen rauhassa ennen kotiinpalua ja arjen kiireitä. WP_20160211_07_33_56_Pro[1]

Nyt on sitten paluu arkeen tuon viikonlopun jälkeen, töihin ja treeniin takaisin. Muuten huomasin, että tuollaisen juhlimisen jälkeen kun pitää taas alkaa treenaamaan on uiminen todella hyvä liikuntamuoto siihen. Ei rasita niveliä kauheasti ja kivasti vesi kannattelee kehoa. Töölön uimahalli on tullut todella tutuksi. Ohjelmaan oli merkattu “Uinti, matkaa sisältäen 4x100m sprinttivauhtia” sehän on oikein mukava herättely kropalle takaisin treeneihin.

Odotan kyllä jo malttamattomana ensi kesän triahtlon kisoja. Nyt on juuri sellainen fiilis, että itsestä tullaan menemään yli ja reippaasti. En oikein osaa edes pukea sanoiksi sitä miten hyvin tämä vuosi 2016 on alkanut.

Similar Posts