Kesä 2016 valmennusryhmä


Kisakuntoon TriathlonSuomen kesätreeneissä!

Haluatko harjoitella optimaalisesti, kehittyä ja saavuttaa itsellesi asettamat triathlontavoitteet? Tule mukaan Suomen kärkitriathlonisteihin lukeutuvan Minna Koistisen valmennukseen ja harjoittele yhdessä ihmisten kanssa, joilla on sama tavoite kuin sinulla. Ryhmässä harjoittelu on motivoivaa ja haastavaa – löydät itsestäsi aivan uuden tason yhteistreeneissämme.

Ryhmän yhteishenki, valmentajan tuki ja progressiivinen harjoittelu auttavat sinua saavuttamaan ensi kesän tavoitteet. Treeniohjelma ja yhteisharjoitukset skaalautuvat eri tasoisille harrastajille, joten voit olla juuri liikunnallisen elämäntavan löytänyt, kokenut kestävyysurheilija tai triathlonisti.

Valmentajana toimiva Minna on muutamassa vuodessa noussut Suomen huipulle ja hänellä on myös kansainvälistä menestystä. Minnan päämatka on täysmatka ja hän harjoittelee kohti tämän vuoden täysmatkan MM-kisoja, joihin hän sai osallistumisoikeuden (tiketin) voittamalla ikäsarjansa Ironman Barcelona-kilpailussa ajalla 9.29.

Tutustu Minnaan tarkemmin täällä.

Minna valmentaa kuten treenaa eli treeniryhmässä pääset osaksi ainutlaatuista treeniympäristöä ja vaativia harjoituksia. Olivat tavoitteesi millaiset tahansa, tässä porukassa saavutat ne varmasti.

Laita Minnalle sähköpostia minna@triathlonsuomi.com -osoitteeseen ja ilmoittaudu mukaan koska tahansa. 

Minnasta ja valmennuksesta sanottua:

“Sain paljon enemmän, kuin mitä olisin ikinä osannut toivoa”. “Kiitos vielä ihanan positiivisesta ja inspiroivasta meiningistä! Tässä ihanassa porukassa ja erityisesti sinun positiivisessa, tsemppaavassa ja inspiroivassa ohjauksessa on ihan supermahtavaa treenata! Asenteesi on mitä esimerkillisin niin urheilijana kuin treeniryhmän vetäjänä :D”.”Palautteena: oot mahtava ohjaaja ja piiskuri. Yllättäen pyöräilystä innostuin todella vaikka se oli mun heikoin kohta alussa.”

Kesätreenit sisältävät:

  • Valitse sopivat kuukaudet
  • Jopa neljä viikottaista treeniä, mistä voit valita itsellesi sopivat
  • Ryhmän yhteinen Fb-ryhmä kommunikointia, kannustusta ja kysymyksiä varten
  • Harjoitusohjelma, joka on rakennettu kisakunnon optimoinniksi
  • Valmentajien tuki triathlonkysymyksiin ja kisaviikon erityisvalmistautumiseen
  • 75 €:lla saat kaksi viikkotreeniä ja 99 €:lla voit osallilstua niin moneen kuin haluat

Tutustu kesätreenien aikatauluun ohesta:

TriathlonSuomen kesätreenikalenteri

Ilmoittaudu mukaan minna@triathlonsuomi.com

Laita otsikoksi Kesätreenit sekä kerro viestissäsi lyhyesti taustatietosi ja toiveet triathlonin ja treenien osalta. Valmentajat ovat sinuun pian yhteydessä! Lisätietoja ryhmästä antaa Minna Koistinen (minna@triathlonsuomi.com)