SM-puolimatka Joroinen – Finntriathlon

SM-puolimatka Joroinen – Finntriathlon

Joroinen

Lue TriathlonSuomen ennakko Joroisten kilpailusta!

Kesän ehdoton ykköstapahtuma on Finntriathlon Joroinen. Suomalainen triathlon syntyi Joroisissa vuonna 1983. Tapahtuman yli 30- vuotinen historia, sekä vuodesta toiseen erinomaisesti toimineet järjestelyt takaavat sen, että kisa tulee olemaan ainutlaatuinen jännitysnäytelmä, jossa paremmuudesta kilpailevat niin kansainväliset triathlonhuiput, kuin itseään vastaan taistelevat kuntoilijat.

Finntriathlonin reitit kulkevat keskellä kauneinta Suomea. Uintiosuus uidaan luonnonkauniissa ja raikkaassa Valvatus-järvessä. Järven pohjassa sijaitsevat lukuisat lähteet takaavat sen, että vesi kestää miellyttävän viileänä myös kovillakin helteillä. Pyöräilyreitti ajetaan Joroisista Rantasalmen suuntaan maalaismaisemassa pitkin Saimaan rantaa aina ainutlaatuisen Linnasaaren kansallispuiston portille. Jos maltat, niin voit hetkeksi hiljentää ja ihailla maisemia ja nähdä vaikka saimaannorpan. Juoksuosuudella voit aistia sitä legendaarista Joroisten Henkeä. Urheilijoiden keskuudessa jo käsitteeksi muuttunut lausahdus konkretisoituu, kun matka alkaa painaa. Pienen maalaiskylän keskustan liepeillä omien talojensa pihalla raivoisasti kannustavat ihmiset saavat sinut jaksamaan maaliin asti. Ota tavoitteeksesi Finntriathlon, jota myös Klassikoksi kutsutaan. Osallistu, niin tiedät miksi.

Lue lisää ja varaa paikkasi ajoissa Finntriathlon – Joroinen.

Tutustu myös muihin Finntriatlon-kilpailuihin.

Finntriathlon Vanajanlinna

Finntriathlon Vierumäki

Finntriathlon Tahko

Jos olet innostunut triathlonharjoittelusta, lähde mukaan treenileirille Lanzarotelle joulukuussa! Katso tarkemmat tiedot:

Lanzarote 2.-16.12.2016

[frame style=”modern” image_path=”https://triathlonsuomi.com/wp-content/uploads/2015/01/IMAG1722_lanzare.jpg” link_to_page=”” target=””
description=”” float=”” lightbox=”” lightbox_group=”” size=”two_col_large”]