Syksyn kuulumisia

Syksy näyttää viimeinkin saapuneen. Maantiekausi alkaa olemaan paketissa, kun yöpakkaset tulivat. Saattaa olla, että vielä muutaman kerran tulee maantiellä käytyä, mutta pääasiassa tästä eteenpäin pyörätreenit tulee ajettua Jypsin spinningtunneilla tai muunlaisena sisäpyöräilynä. Alkusyksyn treenit ovat olleet leppoista nautiskelua ilman sen suurempia pohdintoja treenien kehittävyydestä. Samaa linjaa jatkan vielä jonkin aikaa, koska liikunnasta nauttiminen on nyt tärkeämpää kuin tavoitteellisuus. Lisäpotkua syksyn treeninautiskeluun olen hakenut uusilla treenivarusteilla. Uintiin hankinnat olivat suht pakollisia, kun vanhat uimalasit hajosivat ja halliuikkaritkin osoittivat merkkejä eläkeiän saavuttamisesta.

Syksyn uudet uintikamat. Speedo elite-lasit sekä hieman pirtsakammat uikkarit.
Syksyn uudet uintikamat. Speedo elite-lasit sekä hieman pirtsakammat uikkarit.
Porin uimahalli on edelleen omassa rankingissa ykkönen
Porin uimahalli on edelleen omassa rankingissa ykkönen

Syksy on tuonut mukanaan hyviä uutisia myös välineurheiluun. Kauppalehti uutisoi syyskuussa, että Suomen urheiluvälinemarkkinoille on tullut uusi haastaja XXL:lle ja muille toimijoille. Tämä uusi toimija on brittiketju ActivInstinct. Olen selaillut tuon vain netissä toimivan kaupan sivuja ja todennut hinnat kilpailukykyisiksi verrattuna vakiopaikkoihini Wiggleen ja Bike-Discountiin. Valikoima on myös riittävän laaja ja sieltä löytyy muunmuassa seuraavien brändien tuotteita: Zone3, Orca ja Compressport. Suomeen rantautumisen kunniaksi minulle on tulossa tuolta pari triathlonharjoittelun kannalta mielenkiintoista tuotetta testiin, mutta niistä tulee sitten lisää infoa, kun paketti saapuu ja testaaminen alkaa.

Viimeisimmän maantielenkin maisemanautiskelua
Viimeisimmän maantielenkin maisemanautiskelua

Loppuun vielä haluan nostaa hattua Barcelonan teräsmiehille ja -naisille. Huippukeli siivitti monet huikeisiin aikoihin ja noiden onnistumisten myötä taisivat ensimmäiset suomalaiset varmistaa jo paikkansa Konalle 2016. Lisäksi suuret tsempit viikonloppuna Konalla kisaaville suomalaisille ja heidän tukijoukoilleen!

Similar Posts