Kauden uudet aseet

Jälleen kerran pimeän talven aikana tuli pientä varusteneppailua harrastettua. Muutamia uusia kujeita on taas kauden lähestyessä hankittu ja nyt on aika esitellä ne.

Komeat Compressportin säärystimet
Komeat Compressportin säärystimet

Ensimmäinen hankinta on GoExpo-messuilta mukaan tarttuneet säärystimet. Olen käyttänyt kompressiosäärystimiä vuodesta 2011 asti. Käytössä on ollut 2xu, Zeropoint ja Compressport-säärystimiä ja eniten olen tykännyt Compressporteista. Kun messuilla tuli vastaan Wattbiken osastolla nämä, niin en voinut olla ostamatta. Pohkeet kiittävät.

aa2
ASICS Hyperspeed 6

ASICS Better your best-juoksuhaasteen myötä tutustuin kyseisen merkin kenkiin. Olen tykännyt saamistani DS Trainereista ja tilaisuuden tullen kartutin kenkäkokoelmaa ostamalla nämä erittäin keveät kengät. Käytän näitä kovimmissa mattojuoksuissa ja vetotreeneissä. Jossain vaiheessa, kun saan näihin pikanauhat, niin testaan pikamatkan triathlonkisoissakin. Tällä hetkellä olen lyhyimmät kisamatkat juossut Newtoneilla, mutta niihin en ole ollut täysin tyytyväinen.

Juomavyö pidemmille lenkeille
Juomavyö pidemmille lenkeille

Pidemmillä juoksulenkeillä tarvitsee energiaa ja juotavaa. Minulla on jossain jemmassa Adidaksen juomapullovyö, mutta siinä pullot ovat onnettoman pieniä. Tässä ostamassani ASICS vyössä on neljä 170ml pulloa ja tasku muille tavaroille. Jos nestetarve on vielä isompi, niin sitten on laitettava selkään Camelbackin reppu. Mutta tuolla vyöllä pärjää jo pitkälle. Tämä varuste on siis puhtaasti treenikäyttöön, koska kisoissa on huoltopisteet.

Toisenlaista geeliä
Toisenlaista geeliä

GoExpo-messuilta tuli tehtyä myös toinen heräteostos. Geelejä kuluu aina ja messuilta sai hyvästä tarjouksesta laatikon kuvan geelejä. Nämä ovat hunaja/tapiokasiirappipohjaisia ja luomua. Tykkään vaihdella geelejä, koska useimmat geelit ovat hirveän makuisia. Vatsani kestää lähestulkoon mitä tahansa geelejä, joten sekin antaa vapauden etsiä uusia makukokemuksia. Pari tälläistä olen jo käyttänyt ja maku on ollut parempi kuin useimmissa muissa käyttämissäni tuotteissa.

Triathlonpupukin ihmettelee, mitä rattaille on käynyt
Triathlonpupukin ihmettelee, mitä rattaille on käynyt

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on uudet eturattaat Iisakkiin. Tai uudet ja uudet, vähän käytettyinä ostetut Osymmetricit. Pari kertaa olen ajanut ovaaleilla rattailla varustetulla maastopyörällä ja ajotuntuma on ollut miellyttävä. Nyt tuli ohittamaton tilaisuus kokeilla ovaalin voimaa myös nopeammassa kalustossa. Kuten näkyy, niin asennus on vielä vähän vaiheessa, mutta ehtiihän sitä vielä 🙂

 

Näillä varusteilla kohti kesää ja nopeampia kisoja!

Similar Posts