Sukkakisan voittajat

Kolmen kenkäparin läjän yhteispaino yllätti itsenikin. Painoa oli niinkin hulppeasti kuin 1979 grammaa. Lähimmäksi osunut tulos heitti vain 11 grammaa. Alla kaikki ASICS-sukkien voittajat:

Teija (sukat+bonus lähimmästä tuloksesta)

Skutti

Tanja

Jari (sori, sukkakasasi kasvaa kompressiosukilla. Toivottavasti ei tule paljoa sanomista)

 

Pääsin loppuviikosta vielä lääkäriin ja pitkittyneen flunssan tuomio oli poskiontelotulehdus. Nyt kun on pari päivää popsinut pillereitä kourakaupalla, niin olo on mennyt parempaan suuntaan. Toivottavasti siis pääsiäislomalla pääsee ulkoilemaan reippaamminkin kuin kävellen.

Nappeja naamariin
Nappeja naamariin

Jos joku miettii, että eikös Duact ole kiellettyjen aineiden listalla, niin kyllä se on. Mutta reseptin mukaisella annostuksella on sallittu aine, kuten allaolevasta Antidopingtoimikunnan tietoiskusta selviää:

21. Virtsan pseudoefedriinipitoisuus ei saa ylittää pitoisuutta 150 mg/l. WADA:n selvitysten perusteella tämä rajapitoisuus ei ylity tavanomaisilla hoidollisilla pseudoefedriiniannoksilla (esimerkiksi otettaessa 60 mg:n kapseleita yksi (1) kapseli 1–3 kertaa päivässä, 120 mg:n depottabletteja yksi (1) tabletti kaksi kertaa päivässä, tai 240 mg:n depottabletteja yksi (1) tabletti päivässä) mikäli viimeisestä pseudoefedriiniannoksesta on kulunut 24 tuntia, eli pseudoefedriinin varoaika on yksi vuorokausi. Pseudoefedriiniä tutkitaan vain kilpailujen yhteydessä otetuista näytteistä.

Jos omat lääkitykset epäilyttää, niin tässä Antidopingtoimikunnan taulukossa on kielletyt ja sallitut lääkkeet listattuna. Samat antidopingsäännöt ovat voimassa oli sitten pro-kisaaja tai ikäsarjalainen.

Similar Posts