Kevätflunssa

Vaikutti, että tauti olisi mennyt ohi yhtä nopeasti kuin tulikin, kun torstaina oli jo normaali olo. Lauantaina kevyt uintitreeni ja sunnuntaina 8,5km ASICS-yhteislenkki toivat kuitenkin taudin takaisin tämän päivän olon perusteella. Toki katupölylläkin on osuutensa tukkoisuuteen, mutta taitaa tässä joku taudintynkäkin olla. Ei muuta kuin lisää marjoja, hedelmiä, inkivääriä sekä Carmolista koneeseen.

Ei ole vaikea arvata, kummalle rannalle paistaa aurinko.
Ei ole vaikea arvata, kummalle rannalle paistaa aurinko.

Viikonlopun yhteislenkki oli hieno kokemus. Jyväskylässä osallistujia oli 15 ja Helsingissä kuulemma 30-40. Lenkkejä tulee lisää ja niistä tiedoitetaan mm. ASICS Finland-fb-sivulla. Olin niin innoissani mahtavasta säästä ja lenkistä, etten muistanut ottaa sieltä kuvia. Korvikkeeksi sitten kuvia tältä aamulta Jyväskylästä.

Katupölyä yli oman tarpeen
Katupölyä yli oman tarpeen
Kuokkalan silta
Kuokkalan silta

Nyt pidetään peukkuja, että tauti talttuu, sillä perjantaille on luvassa hupia Heinolan malliin. Nimittäin 6h uinti 25m altaassa. Edellisen kerran olin siellä 2013 uimassa. Silloin matkaa kertyi reilut 15km soolosarjassa. Tapahtumassa kilpaillaan vain itseä vastaan ja kartutetaan ui kesäksi kuntoon -kampanjan kilometrejä. Itselle tuo on hyvä pitkä treeni. Tosin sillä sivuvaikutuksella, että uimahallia ei halua pariin päivään nähdä. Tarpeeksi monta ruokataukoa ja pientä lepohetkeä, niin 6h menee yllättävän kivuttomasti. Altaan kaakelit käyvät tutuiksi, mutta mieli lepää ainakin allekirjoittaneella. Nyt vain kaikki keinot käyttöön, että saan perjantaina pulahtaa altaaseen terveenä.

Jonkun entinen ajopeli.
Jonkun entinen ajopeli.

Similar Posts