Goexpo 2015

Menneenä viikonloppuna tuli pyörittyä Helsingin messukeskuksessa Goexpo-messuilla. Muutamia ostoksia siellä tuli tehtyä ja jostain joku flunssan poikanenkin tarttui mukaan. Messulöydöistä kirjoittelen joskus toiste oman postauksen. Viimevuonna messujen pyöräpuolella aika-ajo/triathlonpyörät oli keskeisessä asemassa. Tämän vuoden teema tuntui olevan fatbiket. Ne olivat useilla osastoilla huomion keskipisteenä. Messurapsa on parhaimmillaan kuvamuotoisena, joten olkaa hyvät:

Saapuminen messuille
Saapuminen messuille
Asiallinen varoitus
Asiallinen varoitus
Kivan räväköitä runkoja
Massasta erottuvia kuoseja
Yksi kauneimpia pintakäsittelyitä alumiinirungoille on pelkkä lakkaus
Yksi kauneimpia pintakäsittelyitä alumiinirungoille on pelkkä lakkaus
Tuttuja pumppuja. Oma Lezyne on ollut erittäin hyvä.
Tuttuja pumppuja. Oma Lezyne on ollut erittäin hyvä.
Messujen kevyin fatbike?
Messujen kevyin fatbike?
Messujen rumin keularatkaisu, jos minulta kysytään
Messujen rumin keularatkaisu, jos minulta kysytään
Sailfish-Felt-triathlontiimin kalustoa
Sailfish-Felt-triathlontiimin kalustoa
Messujen parhaat välipalat
Messujen parhaat välipalat
ASICS-tossuja HCR:n pisteellä
ASICS-tossuja HCR:n pisteellä
Extremerunin osastolla olisi ollut esterata
Extremerunin osastolla olisi ollut esterata. En testannut.
"Saako tässä maistiaisia?"
“Saako tässä maistiaisia?”
Pakollinen hevoskuva, jos tänne joku kauramoottoreita hakemalla päätyy
Pakollinen hevoskuva, jos tänne joku kauramoottoreita hakemalla päätyy

Messuilla tuli hyvää hyötyliikuntaa, kun kahtena päivänä kierteli yhteensä noin 12h. Parhaat ajankohdat ostosten tekemiseen tuolla on perjantaiaamu, kun parhaita aletuotteita on vielä jäljellä sekä sunnuntain iltapäivä, kun myyjät yrittävät saada pois vietävän tavaramäärän mahdollisimman alhaiseksi. Omat löydöt tulikin tehtyä sunnuntaina ja niistä esimerkkinä 24 geelin laatikko 20 eurolla, kun aikaisempina päivinä hinta oli ollut 2€/geeli.

 

Lopuksi vielä muistutus loppuviikon yhteislenkeistä. Sunnuntaina 15.3. ASICS training clubin yhteislenkit ovat Helsingissä, Hyvinkäällä, Jyväskylässä, Turussa, Kotkassa, Tampereella sekä Vaasassa. Lähtöpaikat selviävät tuolta sivustolta. Koitan parannella tämän flunssan alun niin, että pääsen Jyväskylän lenkille mukaan. Osallistuminen kannattaa, sillä mukaan voi lenkiltä tarttua ASICS-tuotepalkintoja 😉

Similar Posts