Ystävänpäiväkilpailu

Posted by:

Yhteistyökumppanini Swimsafetydevice tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi pienen kilpailun. Perinteisemmistä kilpailuista poiketen nyt teidän lukijoiden tehtävänä on perustella miksi juuri teidän ystävänne ansaitsee lahjaksi L-kokoisen uintipussin. Paras perustelu palkitaan. Perusteluita voi heittää kommenttiboksiin, mailiin lasse(a)kauramoottori.com tai blogin fb-sivulle viestinä. Kilpailuvastausten takaraja on perjantai 20. päivä kello 23.59. Voittajan julkistan lauantaina 21. päivä tätä kuuta.

uintipussi

Hyvää ystävänpäivää ruutujen toiselle puolelle!

2

About the Author:

  Related Posts

Comments

  1. Petri  February 20, 2015

    Olemme tyttöystävän kanssa aloittaneet treenaamisen yhdessä kesän sprinttitriathlonia varten! Todennäköinen avauskisa ja ensikosketus on Voimarinteen kisa heinäkuun alussa. Tuollainen pussi olisi kätevä paikka säilyttää arvotavaroita kun kesällä käymme yhdessä uimassa Kaukajärvellä, eipähän autonavaimet lähtisi rannalta kävelemään.

    reply

Add a Comment